Doginka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 A teraz lecę piec ciasto z mamcią:eviltong: Quote
eria Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Doginka napisał(a):Chyba wyszła:evil_lol: Ale dzięki za pochwałę:loveu: na pierwszych fotkach płci widać nie bylo ;):loveu: ale stworzonko urocze! Quote
Doginka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 eria napisał(a):ale przemiana :crazyeye::crazyeye: rewelacyjnie wyszedł !! :loveu: Chyba wyszła:evil_lol: Ale dzięki za pochwałę:loveu: Quote
ariss Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Sylwia naprawdę super Ci wyszła:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Dodam, że zrobiłam jej brwi(dzielone) a nie grzywkę:cool3::diabloti: Quote
ariss Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Doginka napisał(a):Dodam, że zrobiłam jej brwi(dzielone) a nie grzywkę:cool3::diabloti: widzę:eviltong:hHhHAAAHAHHAHA, ALE PASUJĄ DO NIEJ;) Quote
Doginka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 ariss napisał(a):Sylwia naprawdę super Ci wyszła:crazyeye::loveu::loveu::loveu: A była pierwszy raz u fryzjera i powiem, że jakbym miała tylko takie gzreczne psy, to byłby luzik totalny:p - jak uniosłam jej głowę, to ona ją tak trzymała i nawet nie drgnęła, to samo łapy i wszystko inne. W wannie też luzik - super grzeczna suczka:loveu: Lecę do mamy teraz i czekam na sygnała od Was:loveu: Quote
eria Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 a ja mam ciężki olbrzymiasty weekend przed sobą:evil_lol:jutro olbrzym ze schronu z Zabrza :-( a w niedzielę olbrzymka Figa :loveu: Będzie się działo:cool1: zwłaszcza jutro bo ten sznup to pies :cool1: trza będzie misiołaka zamknąć :mad: Quote
jbk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 http://i41.tinypic.com/nv413o.jpg - wzrok ma zabójczy ;) Quote
jabuba Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ale śliczna sznupka!!! Ta biała łapka tylko dodaje jej uroku. Właśnie takie psy mi się podobają - umaszczone inaczej :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 aaaaaa śliczności!!!!!! :loveu::loveu::loveu: http://i41.tinypic.com/svt37k.jpg hahaha ma w sobie dużo sznupa :evil_lol: Quote
puzzle Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Mozna powiedziec, ze ta sznupka cz-sr tylko to srebro sie w jednym miejscu ulozylo:loveu::diabloti:, sliczna ta psina:loveu: Quote
Darianna Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 tą białą łapkę to chyba we mleko wepchnęła jak była szczeniakiem :diabloti: Quote
Doginka Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Wszystkim bardzo dziękuję za odwiedzinki, ale nie sposób odpowiadać bez multicytatu:razz::shake: Mieliśmy super spacerek z Gassirą, Galinką i Kofeinką:multi:Foty wstawię dopiero po zatwierdzeniu przez wtajemniczone Pancie:diabloti:, więc proszę o cierpliwość;) Ale myślę, że za te foty dziewczyny się nie obrażą;) Gordon i Kofi:loveu: Quote
weszka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ale słodka ta sunia :loveu: Spacerowa brygada miodzio :loveu: Quote
madziamn Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 fotki miodzio:loveu: a ta panienka z biała łapką tez super i rzeczywiscie spojrzenie typowo sznupie:cool3: Quote
AnkaG Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Zafarbowałaś psu łapkę przy okazji strzyżenia - nowa moda???:diabloti: Lubię sznupy ogoniaste. :multi: Quote
Doginka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 AnkaG napisał(a):Zafarbowałaś psu łapkę przy okazji strzyżenia - nowa moda???:diabloti: Tiaaaaaa, Kama wpadła łapą w bielinkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
puzzle Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 AnkaG napisał(a):Lubię sznupy ogoniaste. :multi: Ogoniasto-uszaste ruuuuuulez:loveu: Quote
Recommended Posts