Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:placz: W czwartek wyjeżdżamy na show, a Gordon ma jeszcze za krótki włos:angryy: I przebija mu brąz, broda ruda i nie umiem jej wybielić, a może to wina słońca:razz:
Obiecałam pokazać jak go zrobię. Czekam na sugestie poprawek;)

Posted

ariss napisał(a):
o i Frodek się załapał na sesje:loveu:
ale Raper zarósł ile roboty:lying:

ja Ci później na gg napisze co do Gordonka;)

Dobra, ale przednich łap już nie ruszę:eviltong: Nogi wiem, że trochę muszę poprawić - firanki krzywo przycięłam:oops:

Posted

W temacie wybielania brody tez chetnie poslucham:razz:, bo ja zawsze woda:evil_lol:.

Doginko moglabys jakos tak wirtualnie wytlumaczyc jak robisz front? Ja mam ostatnio w tym wzgledzie nieziemskie problemy:shake:...

Posted

[quote name='puzzle']W temacie wybielania brody tez chetnie poslucham:razz:, bo ja zawsze woda:evil_lol:.

Doginko moglabys jakos tak wirtualnie wytlumaczyc jak robisz front? Ja mam ostatnio w tym wzgledzie nieziemskie problemy:shake:...
A czy coś jest nie tak z frontem?:razz: Robię trochę maszybką, a pierś degażówkami:p

Ariss, nie otwiera mi się link do foty, więc nie wiem, która Ci się podoba:shake:

Posted

Chłopaki jak zawsze booskie. Faktycznie Gordonkowi broda przyrudziała. :cool3:
No i zupełnie nie rozumiem dlaczego na ciotki z dogo doopką się wypina. :diabloti:

Posted

Wg mnie Hebulowy front jest ok, ale nie wiem jak mam jej go zrobic:niewiem:. Widze, ze Gordon ma tak fajnie szeroko zrobione, a moja Hebe ma taki grzebien miedzy lapami:evil_lol:, jakby kontynuacje dolnej linii. Tylko ja nie mam pojecia jak zrobic taki fajny front:cool1:.

Posted

AnkaG napisał(a):
...No i zupełnie nie rozumiem dlaczego na ciotki z dogo doopką się wypina. :diabloti:

On tylko pokazuje jakią ma równiutką tylną linię i jaki jest samczy:evil_lol: