ariss Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 eria napisał(a):nie,ja już nie mam słów :crazyeye: powkładali psy do worków :shake: :evil_lol: Do wora i do Wisły:diabloti: Quote
Doginka Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 :placz: W czwartek wyjeżdżamy na show, a Gordon ma jeszcze za krótki włos:angryy: I przebija mu brąz, broda ruda i nie umiem jej wybielić, a może to wina słońca:razz: Obiecałam pokazać jak go zrobię. Czekam na sugestie poprawek;) Quote
ariss Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 o i Frodek się załapał na sesje:loveu: ale Raper zarósł ile roboty:lying: ja Ci później na gg napisze co do Gordonka;) Quote
eria Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 http://i44.tinypic.com/1086548.jpg boski portrecik !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 ariss napisał(a):o i Frodek się załapał na sesje:loveu: ale Raper zarósł ile roboty:lying: ja Ci później na gg napisze co do Gordonka;) Dobra, ale przednich łap już nie ruszę:eviltong: Nogi wiem, że trochę muszę poprawić - firanki krzywo przycięłam:oops: Quote
Doginka Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='eria']http://i44.tinypic.com/1086548.jpg boski portrecik !!! :loveu::loveu::loveu: Bossssski model:loveu::diabloti::loveu: Lepiej zdradź tajemnicę z kursu, jak wybielić brodę:razz: All System nie działa, KW też nie:shake::-( Quote
ariss Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 http://1.1.1.4/bmi/i42.tinypic.com/2z7rekg.jpg bardzo mi się podoba to zdjęcie!!!!!!!!! Quote
puzzle Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 W temacie wybielania brody tez chetnie poslucham:razz:, bo ja zawsze woda:evil_lol:. Doginko moglabys jakos tak wirtualnie wytlumaczyc jak robisz front? Ja mam ostatnio w tym wzgledzie nieziemskie problemy:shake:... Quote
Doginka Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='puzzle']W temacie wybielania brody tez chetnie poslucham:razz:, bo ja zawsze woda:evil_lol:. Doginko moglabys jakos tak wirtualnie wytlumaczyc jak robisz front? Ja mam ostatnio w tym wzgledzie nieziemskie problemy:shake:... A czy coś jest nie tak z frontem?:razz: Robię trochę maszybką, a pierś degażówkami:p Ariss, nie otwiera mi się link do foty, więc nie wiem, która Ci się podoba:shake: Quote
AnkaG Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Chłopaki jak zawsze booskie. Faktycznie Gordonkowi broda przyrudziała. :cool3: No i zupełnie nie rozumiem dlaczego na ciotki z dogo doopką się wypina. :diabloti: Quote
puzzle Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Wg mnie Hebulowy front jest ok, ale nie wiem jak mam jej go zrobic:niewiem:. Widze, ze Gordon ma tak fajnie szeroko zrobione, a moja Hebe ma taki grzebien miedzy lapami:evil_lol:, jakby kontynuacje dolnej linii. Tylko ja nie mam pojecia jak zrobic taki fajny front:cool1:. Quote
Doginka Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 AnkaG napisał(a):...No i zupełnie nie rozumiem dlaczego na ciotki z dogo doopką się wypina. :diabloti: On tylko pokazuje jakią ma równiutką tylną linię i jaki jest samczy:evil_lol: Quote
Recommended Posts