Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='puzzle']...Obetniesz Raputkowi uszy? A ogon:diabloti:
Źle się wyraziłam - chciałam powiedzieć ostrzygę uszy i dupkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale mi się nie chciało :shake:

Posted

Biedny Erni :shake: Mam nadzieję że szybko i bezboleśnie wróci do pełni zdrowia i formy. Operacje na kościach mnie przerażają :roll::shake:
Chłopaki odpicowane że hej :-o A Gordonek to już jedno wielkie miodzio :loveu:
A tak w ogóle Doginko to fajną masz technikę trymowania :razz: na siedząco na podłodze :) może i ja tak spróbuję zamiast na stoliku. Tylko nie wiem co na to moje cielątko :lol:

Posted

[quote name='weszka']Biedny Erni :shake: Mam nadzieję że szybko i bezboleśnie wróci do pełni zdrowia i formy. Operacje na kościach mnie przerażają :roll::shake:
Chłopaki odpicowane że hej :-o A Gordonek to już jedno wielkie miodzio :loveu:
A tak w ogóle Doginko to fajną masz technikę trymowania :razz: na siedząco na podłodze :) może i ja tak spróbuję zamiast na stoliku. Tylko nie wiem co na to moje cielątko :lol:
Na podłodze najwygodniej, bo psa można ułożyć i zwierzątko mniej się denerwuje niż na stole;) - tym bardziej, że Chiara właśnie zaczęła cieczkować:p

Po męczarniach należy się zabawa:multi::multi::multi:

Posted

Rozdzielone brwi pasują tylko minikom, a i nie wszystkim. Akurat Gordon się fajnie prezentuje ale co do Chiary to nie wiem... niezbyt jakoś mi pasują :roll:
Możecie sobie wyobrazić jak wyglądała Sympa jak parę lat temu fryzjer jej zrobił rozdzielone brwi :angryy: myślałam że go zabiję jak zobaczyłam :mad: chyba rok jej odrastały. Masakra.

Posted

Weszka, Ariss Puzzle, tak jest we wzorcu amerykańskim, a moje sznupy są czystej linii amerykańskiej;) - Chiara też:cool3:
Poza tym to są brwi, a nie grzywka jak u niektórych sznaucerów:eviltong:

Posted

są różne sposoby cięcia:eviltong:

i mi akurat wersja ta się nie podoba i nie ma nic do tego, czy pies jest typowo amerykański czy niemiecki ;)

kwestia gustu i tyle:diabloti:

Posted

AnkaG napisał(a):
Moje sunie tez są strzyżone w brewki. I ja tak wolę. :eviltong:

Biedny rotuś. Niech szybko zdrowieje. :lol:

Erni nauczył się załatwiać z nogą w opatrunku:multi:

Posted

Doginka napisał(a):
Erni nauczył się załatwiać z nogą w opatrunku:multi:

no to super - porzynajmniej o to już ma mniej stresu - trzymam :kciuki: za rehabilitację!

a chłopaki odpicowane miodzio :loveu:

Posted

Eeee tam mi sie podobaja takie osobne:loveu: i wcale nie tylko u minikow:razz:. W parku jest jeden czarny sredniak z przedzielonymi i kiedys widywalam czarna olbrzymke z takim fryzem. Sredniak wygladal jakby mu ktos dziure na czole wypalil i juz tam nie wyroslo:evil_lol:, ale olbrzymka miala duza, waska glowe i wysokie, obciete uszy i wygladala genialnie:loveu:.

Natomiast ja kiedys dla eksperymentu zrobilam Hebie daszek i mi sie podobala:razz:. Tak samo ostatnio objechalam ja maszynka i efekt jest o niebo lepszy:razz:. Dlatego najlepiej jest kiedy psa przygotowuje wlasciciel, bo on najlepiej wie jak mu sie jego pies podoba i wg mnie nie mozna wszystkich brac pod jedne nozyce bo nie kazdemu we wszystkim dobrze;).

Posted

[quote name='puzzle']... Dlatego najlepiej jest kiedy psa przygotowuje wlasciciel, bo on najlepiej wie jak mu sie jego pies podoba i wg mnie nie mozna wszystkich brac pod jedne nozyce bo nie kazdemu we wszystkim dobrze;).
Święte słowa;)

[quote name='jbk']Tak weszłam w pół tematu i najpierw myślałam, że o ludzkich brwiach gadacie ;-))
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='malawaszka']...a chłopaki odpicowane miodzio :loveu:
Starałam się:pDzięki:loveu:

[quote name='weszka']Dzielny rottek :loveu:
chyba mniej go boli, bo już nogę przestawia:multi:

[quote name='madziamn']no to super:multi:
Też się cieszę:p

[quote name='ariss']są różne sposoby cięcia:eviltong:

i mi akurat wersja ta się nie podoba i nie ma nic do tego, czy pies jest typowo amerykański czy niemiecki ;-)

kwestia gustu i tyle:diabloti:
Wolę brewki, bo nadają psu marsową minę:loveu: