Doginka Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 ariss napisał(a):Miśka stęskniona za swoimi sznupami kleiła się do każdego napotkanego psa:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Zgadłaś:p Czy masz może namiary na elektroniczne zgłoszenie na światówkę i klubówkę w Bratysławie????:hmmmm: :modla::modla::modla: - pierwszy termin do końca lutego:razz: Quote
ariss Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Doginka napisał(a):Zgadłaś:p Czy masz może namiary na elektroniczne zgłoszenie na światówkę i klubówkę w Bratysławie????:hmmmm: :modla::modla::modla: - pierwszy termin do końca lutego:razz: No to mamy jeszcze dużo czasu:eviltong:;) jeszcze się z tym nie rozglądałam:shake:ale jak tylko coś będę wiedziała to dam znać:razz: Quote
Doginka Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 ariss napisał(a):No to mamy jeszcze dużo czasu:eviltong:;) jeszcze się z tym nie rozglądałam:shake:ale jak tylko coś będę wiedziała to dam znać:razz: Dużo czasu?:hmmmm: - myślę, że mało, ja zawsze opłacam w pierwszym terminie, bo po co mam później przepłacać (i tak Gordon nie wygra:cool3:) Quote
ariss Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Doginka napisał(a):Dużo czasu?:hmmmm: - myślę, że mało, ja zawsze opłacam w pierwszym terminie, bo po co mam później przepłacać (i tak Gordon nie wygra:cool3:) nie mamy jeszcze połowy stycznia przecież:eviltong:;)a wysłanie maila to chwila moment;) i jak wracacie w środe e góry:razz::diabloti: Quote
Cheritka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 :multi::multi::multi: witamy zimowo, ale u nas wiosna :lol: Quote
AnkaG Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Doginko ty to masz życie - ciągle gdzieś wyjeżdżasz i się byczysz. :lol::diabloti: A owłosione plecy fuj fuj. Quote
Junka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Hej hej czyżbyście były w zakopanym?? :cool3: Ale dawno nas tu nie było :oops: Quote
Doginka Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Junka napisał(a):Hej hej czyżbyście były w zakopanym?? :cool3: Ale dawno nas tu nie było :oops: A byłyśmy:p AnkaG napisał(a):Doginko ty to masz życie - ciągle gdzieś wyjeżdżasz i się byczysz. :lol::diabloti: A owłosione plecy fuj fuj. Chyba koniec byczenia się - otwieram od marca swoją działalność(chyba:cool3:) Cheritka napisał(a)::multi::multi::multi: witamy zimowo, ale u nas wiosna :lol: No coTy, mi zimno jak diabli:diabloti: ariss napisał(a): ...i jak wracacie w środe e góry:razz::diabloti: Odpowiem Ci późnym wieczorem na gg;) Quote
ariss Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 oki,ja zaraz jade na uczelnie:roll:a strasznie mi się nie chce:shake:szczególnie że właśnie wróciłam z gass;)miałyśmy iść na chcwilke a zeszło nam się 2h:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 AnkaG napisał(a):Doginko ty to masz życie - ciągle gdzieś wyjeżdżasz i się byczysz. :lol::diabloti: A owłosione plecy fuj fuj. :lol::lol::lol: niektórzy to się potrafia ustawić w zyciu nie? Quote
Doginka Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='malawaszka']:lol::lol::lol: niektórzy to się potrafia ustawić w zyciu nie? Tiaaaaa, niektórzy potrafią - ja niestety nie:shake: Pierwszy raz w życiu bawiłam się programem Power Point i skleciłam cuś takiego:diabloti::oops: Quote
eria Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 a ja myslałam ze w power poincie to tylko prezentacje się robi :lol: witamy o poranku ! Quote
Doginka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 eria napisał(a):a ja myslałam ze w power poincie to tylko prezentacje się robi :lol: witamy o poranku ! Ja do wczoraj nie miałam pojęcia, ze istnieje taki program:oops::evil_lol: Oczywiście na tej wizytówce fotki zmienię, bo te tak na próbę wstawiłam:diabloti: Quote
Doginka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='ariss']jak tam samopoczucie????:p Kochana, dzięki rozmowie z Tobą całkiem całkiem;):diabloti: Cheritko dziękuję, ale jeszcze dużo się muszę nauczyć;) Quote
Doginka Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Takie kolejne próby - gorzej z ostrością:oops: YouTube - Moje Reproduktory Quote
Doginka Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Nikt do nas nie zajrzał:crazyeye::placz: To wkleje siebie dla siebie:eviltong::cool3: Quote
AngelsDream Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Chciałam obejrzeć zdjęcia, a wyświetliło mi się tylko kilka. :( Quote
Recommended Posts