puzzle Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 http://global.images6.fotosik.pl/364/7de44435049f9bc4.jpg jakie nogi:cool3: Quote
ariss Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ale Raputek zarośnięty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gass podobnie wyglądała(no może nie aż tak jak on:diabloti:)ale ją dziś troszke trymerkiem objechałam bo już mnie serce bolało jak na nią patrzyłam:evil_lol: Quote
ariss Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 aż tak bardzo to ja jej nie opitoliłam:diabloti:poza tym jej zimno nie jest:shake:w górach się do zimna przyzwyczaiła:loveu:zresztą ja chyba też:p Quote
Doginka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='ariss']ale Raputek zarośnięty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gass podobnie wyglądała(no może nie aż tak jak on:diabloti:)ale ją dziś troszke trymerkiem objechałam bo już mnie serce bolało jak na nią patrzyłam:evil_lol: Wolę patrzeć na zarościaka niż skrócić go na te mrozy:diabloti: puzzle napisała:http://global.images6.fotosik.pl/364...35049f9bc4.jpg jakie nogi:cool3: Nogi jak usarenki:p panienkabubu napisała:W takim śniegu to życzę powodzenia obfutrzonym psiakom :evil_lol::evil_lol: Jak jest taki mróz, to śnieg się do futra nie przykleja;) Quote
weszka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Trzeba było chłopaków takich ubranych zabrać na spacer :evil_lol: dopiero by był ubaw :D Quote
Doginka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='weszka']Trzeba było chłopaków takich ubranych zabrać na spacer :evil_lol: dopiero by był ubaw :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gorzej z qpkaniem w tych kalesonkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak myślicie, który to psiul?:razz: Tak jest zimno, że aż na fotach widać jak parują cieplejsze obiekty(osoby, lampy, psy...) Na środku jeziorka:crazyeye: Quote
Doginka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 To też na jeziorku:razz: A to Śliwka zwana teraz Kiką:loveu: A tu widać jak parują lampy i Gordonek:crazyeye: Quote
Doginka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 A tu qbeczki i podkładki pod myszy oraz breloczek:p - Raperkowy qbeczek powstał dzięki foteczce, którą zrobiła Justa:loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 To ja poproszę zawsze kawe z Raputka:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 hahha Doginka alep owiedz, że nie wierzysz w to co mówisz o tym parowaniu "obiektów" :roflt: hahaha Quote
Doginka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='malawaszka']hahha Doginka alep owiedz, że nie wierzysz w to co mówisz o tym parowaniu "obiektów" :roflt: hahaha A właśnie ze wierzę, bo na własne oczy się przekonałam:crazyeye: - nawet na kilku fotach to widać - i nie jest to dym z papierosów, bo ja nie palę:shake: ariss To ja poproszę zawsze kawe z Raputka:loveu::loveu::loveu: Masz to jak w banku:loveu:;) puzzle To ile Wy tam mrozu macie?:crazyeye: Jest 23:43, a na termometrze przyokiennym mam 23* mrozu:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Skiqqer Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A gdzie są fotki TOGO robione w zeszłym tygodniu? :lol: A tu jego stronka: TOGO Kituko Simba - Rhodesian Ridgeback Quote
weszka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Doginka napisał(a): Jak myślicie, który to psiul?:razz: http://images6.fotosik.pl/364/a6ac778c8823ef3e.jpg Rapcio :cool1: Quote
Unbelievable Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Doginka napisał(a): Jak myślicie, który to psiul?:razz: ucho widać :diabloti: czyli raper:loveu: Quote
puzzle Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 a ja myslalam, ze to wystajace z boku to ogon, no ale na jedno wychodzi:diabloti: Quote
Doginka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Skiqqer napisał(a):A gdzie są fotki TOGO robione w zeszłym tygodniu? :lol: A tu jego stronka: TOGO Kituko Simba - Rhodesian Ridgeback Oooooooooooo:crazyeye:, witam Pana w naszych skromnych galeriowych progach i zapraszamy częściej :loveu: Togo będzie później, bo fotki zostały w laptopie, a laptop u mamy:p AnkaG napisała: Śliczne kubeczki i podkładki. :lol: Jestem tego samego zdania:p Weszko, wygrałaś miłość Raperka:loveu: Tinka:), dobrze kombinujesz;) puzzle, jak mogłaś pomylić ucho z ogonkiem:evil_lol: Quote
ariss Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ja też wiedziałam:multi:tylko innym chciałam dać szanse:eviltong: a mnie Rapcio kocha bezwarunkowo:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Doginka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 ariss napisał(a):ja też wiedziałam:multi:tylko innym chciałam dać szanse:eviltong: a mnie Rapcio kocha bezwarunkowo:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Tiaaaaaaaaaaaa:loveu: Na prośbę Skiqqer - kilka fot TOGO;) Quote
ariss Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 fajny ten Togo:loveu::loveu::loveu: Dobranoc:loveu: Quote
Skiqqer Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Doginka thx za fotki Togo. Zaglądam tu częściej tyle, że się nie udzielam. Ale foteczki oglądam zawsze z przyjemnością. Pozdrawiam :lol: Quote
eria Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 witanko mroooooźne :lol: mamy -11 i cosik zaczyna sypać ;) fotki obejrzałam ta super wyszła:loveu: http://images6.fotosik.pl/365/883bf9a52227a583.jpg takie książkowe zdjęcie rodezjana:loveu: Quote
Unbelievable Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 eria napisał(a):witanko mroooooźne :lol: mamy -11 i cosik zaczyna sypać ;) fotki obejrzałam ta super wyszła:loveu: http://images6.fotosik.pl/365/883bf9a52227a583.jpg takie książkowe zdjęcie rodezjana:loveu: ciekawe tylko co jej zwisa tam, pod ogonem i na brzuchu... bombki na święta? :razz: :diabloti: Quote
Recommended Posts