Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AngelsDream napisał(a):
Chciałam obejrzeć zdjęcia, a wyświetliło mi się tylko kilka. :(

Dogomania znowu coś pieprzy:angryy::mad::angryy:
Ja w tej chwili też nie widzę swioich fot, ani banerka:angryy::placz::angryy:
Pisałam do Admina, ale cały czas wyskakuje mi błąd, lub brak uprawnień do pisania do nich:angryy:
Teraz żeby cokolwiek napisać w administracji to chyba trzeba najpierw wykupić abonament:angryy: - to samo się tyczy multicytatu - wiem na 100%, bo koleżanka ma wykupiony i ma multi...:cool3:

Posted

[quote name='eria']http://images6.fotosik.pl/374/4eb8e133e20ef902.jpg
ten widok zdecydowanie najlepszy :loveu::loveu::loveu: jakby go ciut podrasować to już w ogóle miodzio :loveu:
Miodzio widok byłby, jakbym to ja robiła te fotki:diabloti: - a to mój J je robił:razz: i ja poprawiłam w PS ile mogłam - te foty były zaje..biście przejarane, do tego stopnia, że przyciemniałam o kilka skoków:crazyeye::razz:, więcej nie umiałam nic z nimi zrobić:oops:

A na Kasprowym policja sprawdzała zawartość % :crazyeye: - na szczęście J jest abstynentem:diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Zrezygnuj z fotosika :diabloti: I poproś koleżanke, żeby nie wprowadzała Cie w błąd... ;)

http://images6.fotosik.pl/374/0a83b9ff3336a3b0.jpg
Policja też na nartach? :cool3:
Fotosik działa mi bez zrzutu;)
A policja też na nartach była i sprawdzali po kilkumetrowym zjechaniu(do pierwszego przewężenia):razz:
Czy wiecie, że nie wolno jeździć na nartach z Kasprowego pod wpływem alkoholu:crazyeye::crazyeye::crazyeye: