ariss Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 hahahhaha....ja też nie wiem po co,bo znów się skrzywiłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nienawidze owłosionych pleców:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ariss napisał(a):hahahhaha....ja też nie wiem po co,bo znów się skrzywiłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nienawidze owłosionych pleców:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale klatencje owłosione (lekko) są fajne :loveu: DOBRANOC;) Quote
Cheritka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ale tu jest wstrętna klata, jak juz wrócilam zobaczyć plecki to i klate znalazłam fuj :angryy: Quote
Cheritka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ale tu jest wstrętna klata, jak juz wrócilam zobaczyć plecki to i klate znalazłam fuj :angryy:, ale zdjęcia parku och.......ciepłe i słoneczne :loveu: Quote
weszka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ariss grunt to spostrzegawczość :evil_lol: Fajnie tam jest, zwłaszcza te zewnętrzne baseny. Tam byłam raz, a wiele razy w mniej efektownych ale też fajnych ciepłych źródłach w Orawicy. Teraz otworzyli jakieś takie bajery w Bukowinie. Trzeba będzie sprawdzić. Quote
eria Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 hihihi ale się uśmiałam z tych pleców :evil_lol::evil_lol: to znaczy nie z samych pleców tylko z wypowiedzi Ariss :evil_lol: hihihi ale fajnie tam w tych basenach:loveu: Quote
Doginka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Już wróciliśmy do Wawki:p Kilka foteczek z wczorajszego dnia, jeszcze w Zakopanem;) Quote
Doginka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Ta boxerka to JASZA - byli z nią Rosjanie- ale super całuśna psinka:loveu: Quote
Doginka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 madziamn napisał(a):Doginko super fotki i świetne miejsca a z tymi plecami to ariss rzeczywiście wykazała niezłą spostrzegawczosc:razz: Widać, na co Ariss zwraca uwagę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziamn Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Doginko super fotki i świetne miejsca a z tymi plecami to ariss rzeczywiście wykazała niezłą spostrzegawczosc:razz: Quote
Doginka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 puzzle napisał(a):Genialne fotki:loveu:, ale sie usmialam jak po tych psach polnoscnych zobaczylam te ubrane:evil_lol: :evil_lol:A było tylko -7*:diabloti: Quote
puzzle Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Genialne fotki:loveu:, ale sie usmialam jak po tych psach polnoscnych zobaczylam te ubrane:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 I samojed ALBI - Dominika nazwała go samojetan:evil_lol: Quote
ariss Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Miśka stęskniona za swoimi sznupami kleiła się do każdego napotkanego psa:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts