Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M@d napisał(a):
Hrabiostwo na skórze się wyleguje :evil_lol:

ale jakie wynudzone:evil_lol::eviltong:jak to mówią pieniądze szczęścia nie dają:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Eria, ale świetne spostrzeżenie:p

Puzzle, Gordon jest baaardzo całuśny, natomiast Rapcio miziaśny:diabloti:

Madziamn, Rapcio pilnował gry, dlatego jest taki znudzony:p

Weszka, słodkie, ale zarośnięte jak niedźwiedzie:razz:

AnkaG, one też Cię kochają:loveu:

Ariss, chłopsiaki tęsknią już za Gassirą:diabloti:

M@d, wyjątkowo J pozwolił im wejść na pufy - walczę o to, żeby mogły łazić po łóżkach:razz::p

A tak w ogóle to jestem zła - próbowałam zrobić najprostrzą stronkę i doopa :oops::placz::angryy::oops:

Posted

[quote name='M@d']Co poszło nie tak ze stroną?
Wszystko:oops: Nie umiem nawet zacząć:oops: - nie wiem, czy mam robić ramki, czy może inaczej coś działać:oops:

Ariss, no proszę jak to się wymądrza:eviltong::evil_lol:

Madziamn, piękne, ciężkie od futer i brudne pomimo kąpania:diabloti:

Posted

błahahh jakie one zapuszczone:loveu:ale głowy maszynką pojechane obowiązkowo:evil_lol::loveu:jednak odpicowany sznup to odpicowany sznup,a nie taka masa kłaków:evil_lol:

Posted

ariss napisał(a):
błahahh jakie one zapuszczone:loveu:ale głowy maszynką pojechane obowiązkowo:evil_lol::loveu:jednak odpicowany sznup to odpicowany sznup,a nie taka masa kłaków:evil_lol:

Żadną maszynką:crazyeye: - tylko marsik :razz: - jedynie policzki i szyja maszynką podstrzyżona;)

Posted

Doginka napisał(a):
Żadną maszynką:crazyeye: - tylko marsik :razz: - jedynie policzki i szyja maszynką podstrzyżona;)

no właśnie o to mi chodziło:evil_lol:ale jak widać ostatnio mam problem z wyrażeniem swoich myśli:splat: