M@d Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Hrabiostwo na skórze się wyleguje :evil_lol: Quote
ariss Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 M@d napisał(a):Hrabiostwo na skórze się wyleguje :evil_lol: ale jakie wynudzone:evil_lol::eviltong:jak to mówią pieniądze szczęścia nie dają:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
madziamn Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 za to psie spojrzenie mogłabym oddac wszystkie skarby swiata...piękne :loveu: Quote
puzzle Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ale fajne foty:loveu: Mam nadzieje, ze bede miala kiedys okazje wymiziac te futra i ze sa mocno calusne:diabloti: Quote
eria Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 http://images6.fotosik.pl/381/348c7ef1297598d9.jpg fajny efekt !!! wygląda jakby tam w tle było lustro w którym odbija się Rapcio zamiast Gordona ;) Quote
Doginka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Eria, ale świetne spostrzeżenie:p Puzzle, Gordon jest baaardzo całuśny, natomiast Rapcio miziaśny:diabloti: Madziamn, Rapcio pilnował gry, dlatego jest taki znudzony:p Weszka, słodkie, ale zarośnięte jak niedźwiedzie:razz: AnkaG, one też Cię kochają:loveu: Ariss, chłopsiaki tęsknią już za Gassirą:diabloti: M@d, wyjątkowo J pozwolił im wejść na pufy - walczę o to, żeby mogły łazić po łóżkach:razz::p A tak w ogóle to jestem zła - próbowałam zrobić najprostrzą stronkę i doopa :oops::placz::angryy::oops: Quote
Doginka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Takie byle jakie foty - brak słoneczka, szaro, buro:razz: Quote
madziamn Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 szaro, buro a i tak lepiej niż u nas mgła i nawet o foceniu mowy nie ma ech z ta pogoda:shake: Doginko one nawet zarośnięte są piękne:loveu: Quote
ariss Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 M@d napisał(a):Co poszło nie tak ze stroną? sylwia zaraz powie wszystko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='M@d']Co poszło nie tak ze stroną? Wszystko:oops: Nie umiem nawet zacząć:oops: - nie wiem, czy mam robić ramki, czy może inaczej coś działać:oops: Ariss, no proszę jak to się wymądrza:eviltong::evil_lol: Madziamn, piękne, ciężkie od futer i brudne pomimo kąpania:diabloti: Quote
Doginka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Tak się trochę bawiłam corelem:p Quote
ariss Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 błahahh jakie one zapuszczone:loveu:ale głowy maszynką pojechane obowiązkowo:evil_lol::loveu:jednak odpicowany sznup to odpicowany sznup,a nie taka masa kłaków:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 ariss napisał(a):błahahh jakie one zapuszczone:loveu:ale głowy maszynką pojechane obowiązkowo:evil_lol::loveu:jednak odpicowany sznup to odpicowany sznup,a nie taka masa kłaków:evil_lol: Żadną maszynką:crazyeye: - tylko marsik :razz: - jedynie policzki i szyja maszynką podstrzyżona;) Quote
ariss Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Doginka napisał(a):Żadną maszynką:crazyeye: - tylko marsik :razz: - jedynie policzki i szyja maszynką podstrzyżona;) no właśnie o to mi chodziło:evil_lol:ale jak widać ostatnio mam problem z wyrażeniem swoich myśli:splat: Quote
Recommended Posts