Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ta kobieta z tymi psami czasem też chodzi czy spacer polega na tym że psy stoją i się nudzą ? ;)

p.s. olbrzymy w tym stadku wyglądałyby efektowniej :evil_lol::evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
Czy ta kobieta z tymi psami czasem też chodzi czy spacer polega na tym że psy stoją i się nudzą ? ;)

p.s. olbrzymy w tym stadku wyglądałyby efektowniej :evil_lol::evil_lol:

To była chwilka na rozmowę:evil_lol: Ale te pieski raczej tylko tak na smyczkach mają spacerki:placz:(jest ich 6) - 3 czekały w domku na swoją kolej:razz:

Posted

Ariss, cały czas na smyczy:placz:, ale lepiej na smyczy i w miłości , niż bez smyczy na ulicy lub w schronie;)

AngelsDream, a temu, że te sznupki to takie diabełki niewychowane w spokojności są i strasznie jazgotliwe9zaczynam wierzyć, ze są takie sznupy, chociaż moje cicutkie jak myszki):diabloti:

A tu trochę moich sierściuchow:loveu:

Posted

[quote name='ariss']pewnie,że lepiej:razz:ale to jak Ty byś ze swoimi też na smyczy cały czas biegała:roll:to nie dość,że msi być okropne dla psów to jeszcze dla właściciela:roll:

słodkości:loveu:
http://images6.fotosik.pl/353/91c46f89c70369c8.jpg
Przedewszystkim ja nie dopuściłabym do tego, żeby moje sznupki były cały czas na smyczy. Jak się ma psa, to trzeba z nim pracować, a jak się ma kilka, to tym bardziej:razz:
Moje się słuchają, chociaż trzeba na nie czasem ryknąć klikierem typu qr...a mać:evil_lol:
Ale nasza nowa pani vetka powiedziała, że jeszcze się nie spotkała z psami, które nie boją się igły i tak grzecznie siędzą podczas badania i pobierania krwi:multi::multi::multi:

Posted

Coś sprawdzam, ale mi nie wychodzi:cool3:

Wiecie może jak użyć tego WIDGETa z fotosika? Chcę go użyć na stronce, a nie mam pojęcia o co w tym chodzi:oops::oops::oops: