furciaczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Doginka napisał(a):Dzieńdobry - chyba jeszcze się położę na godzinkę;):loveu: Goopia! Szkoda dnia:eviltong::evil_lol: Quote
Doginka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 furciaczek napisał(a):Goopia! Szkoda dnia:eviltong::evil_lol: Położyłam się spać o 3 rano:cool3: To macie trochę wczorajszych fotulków;) Quote
eria Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ale fajną ważke przyczaiłaś:loveu: bombowa! Quote
Doginka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 eria napisał(a):ale fajną ważke przyczaiłaś:loveu: bombowa! ponad 2 godziny na nią polowałam :razz: Co już ważka usiadła, to Gordonek mi bardzo pomagał :angryy::mad::diabloti: Ale Miśka dojechała na rolkach i mama szła ze sklepu i jakoś wspólnymi siłami mam ważkę:multi::multi::multi: Teraz muszę upolować motylka - a z tym będzie chyba jeszcze trudniej, bo motylki nie chcą grzecznie pozować:shake::angryy: Quote
furciaczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Piekne foteczki na dobry poczatek dnia:loveu: Quote
eria Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 motyla łatwiej ufocić niż wazkę ;) są gatunki które są tak cierpliwe,że możesz zerwać gałązkę na której se taki siedzi i ustawiać jak Ci pasuje :lol: miałam już takie egzemplarze karłątków:loveu: Co do ważki to do tego szczęśliwego dnia kiedy ufociłam dwie, myślałam ze tego wyczynu nigdy nie dokonam :shake:;) Quote
Doginka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 furciaczek napisał(a):Piekne foteczki na dobry poczatek dnia:loveu: To masz jeszcze kilka:p;) eria napisał(a):...Co do ważki to do tego szczęśliwego dnia kiedy ufociłam dwie, myślałam ze tego wyczynu nigdy nie dokonam :shake:;) Moje ważki pozowały, tylko Gorduś baaaaardzo się starał mi pomagać:mad::diabloti: Quote
eria Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 http://images6.fotosik.pl/268/66dfb49fcf27a81a.jpg to jest super! ale oba wpatrzone:diabloti: Quote
Doginka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 eria napisał(a):http://images6.fotosik.pl/268/66dfb49fcf27a81a.jpg to jest super! ale oba wpatrzone:diabloti: Jabłuszko, ciasteczka, ukochana babcia...:diabloti: Quote
Doginka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Znalazłam ostatni dzień wakacji - widok przed burzą z mojego okna:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 co ty tak wczesnie wstałaś??? burza nad grochowem czadowa. uwielbaim burze i chmury :loveu:. nie wzięłam wtedy apartau do parku,a było tak, że z zachodu słońce oświecało tarwę i drzewa, a na wschodzie były granatowe kłęby na niebie. jak się patrzyło z łąki na kinową, to widac było świecącą się zieleń i intensywny granat. bajka! a ja nie miałam aparatu :placz:. Quote
Doginka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 sleepingbyday napisał(a):co ty tak wczesnie wstałaś??? burza nad grochowem czadowa. uwielbaim burze i chmury :loveu:. nie wzięłam wtedy apartau do parku,a było tak, że z zachodu słońce oświecało tarwę i drzewa, a na wschodzie były granatowe kłęby na niebie. jak się patrzyło z łąki na kinową, to widac było świecącą się zieleń i intensywny granat. bajka! a ja nie miałam aparatu :placz:. Żałuję, że mnie z Tobą wtedy nie było:razz: - napewno widok był niesamowity:p Ale ja straszniście boję się burzy:oops: A wstałam tak rano, bo przecież szanowna Dominika sama sobie kanapek do szkoły nie chce zrobić:angryy::diabloti: Quote
sleepingbyday Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 i słusznie, niech ma od życia.... ty potem znów do wyrka możesz wskoczyć, a ona bidulka w ławce sie garbi....:placz: Quote
Doginka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 sleepingbyday napisał(a):i słusznie, niech ma od życia.... ty potem znów do wyrka możesz wskoczyć, a ona bidulka w ławce sie garbi....:placz: Ale ta bidulka uwielbia szkołę i lubi się uczyć, a raczej się nie uczyć, bo nauka sama wchodzi Jej do głowizny:multi::multi::multi: No teraz to już wychodzę:hand: Quote
sleepingbyday Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 co za zwyrodniałe dziecko :shake: Quote
AnkaG Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Noo suuper, że Gordek dochodzi do siebie. :multi: Quote
ewka i haker Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jakie piekne widoczki dominika to ma dobrze tez tak chche Quote
Doginka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 sleepingbyday napisał(a):co za zwyrodniałe dziecko :shake: :razz::diabloti: AnkaG napisał(a):Noo suuper, że Gordek dochodzi do siebie. :multi: Dochodzi :multi: - już dziś się do mnie przestał dobrowolnie tulić:cool3: łapeczek napisał(a):heyooo hi hello Hejoooo:p ewka i haker napisał(a):jakie piekne widoczki dominika to ma dobrze tez tak chche Miśka ma to po mamusi:diabloti::razz: Frodo z dzisiejszego spacerku:p Quote
Recommended Posts