Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
ale fajną ważke przyczaiłaś:loveu: bombowa!

ponad 2 godziny na nią polowałam :razz:
Co już ważka usiadła, to Gordonek mi bardzo pomagał :angryy::mad::diabloti:
Ale Miśka dojechała na rolkach i mama szła ze sklepu i jakoś wspólnymi siłami mam ważkę:multi::multi::multi:
Teraz muszę upolować motylka - a z tym będzie chyba jeszcze trudniej, bo motylki nie chcą grzecznie pozować:shake::angryy:

Posted

motyla łatwiej ufocić niż wazkę ;) są gatunki które są tak cierpliwe,że możesz zerwać gałązkę na której se taki siedzi i ustawiać jak Ci pasuje :lol: miałam już takie egzemplarze karłątków:loveu:
Co do ważki to do tego szczęśliwego dnia kiedy ufociłam dwie, myślałam ze tego wyczynu nigdy nie dokonam :shake:;)

Posted

furciaczek napisał(a):
Piekne foteczki na dobry poczatek dnia:loveu:

To masz jeszcze kilka:p;)
eria napisał(a):
...Co do ważki to do tego szczęśliwego dnia kiedy ufociłam dwie, myślałam ze tego wyczynu nigdy nie dokonam :shake:;)

Moje ważki pozowały, tylko Gorduś baaaaardzo się starał mi pomagać:mad::diabloti:

Posted

co ty tak wczesnie wstałaś???

burza nad grochowem czadowa. uwielbaim burze i chmury :loveu:.

nie wzięłam wtedy apartau do parku,a było tak, że z zachodu słońce oświecało tarwę i drzewa, a na wschodzie były granatowe kłęby na niebie. jak się patrzyło z łąki na kinową, to widac było świecącą się zieleń i intensywny granat. bajka! a ja nie miałam aparatu :placz:.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
co ty tak wczesnie wstałaś???

burza nad grochowem czadowa. uwielbaim burze i chmury :loveu:.

nie wzięłam wtedy apartau do parku,a było tak, że z zachodu słońce oświecało tarwę i drzewa, a na wschodzie były granatowe kłęby na niebie. jak się patrzyło z łąki na kinową, to widac było świecącą się zieleń i intensywny granat. bajka! a ja nie miałam aparatu :placz:.

Żałuję, że mnie z Tobą wtedy nie było:razz: - napewno widok był niesamowity:p Ale ja straszniście boję się burzy:oops:

A wstałam tak rano, bo przecież szanowna Dominika sama sobie kanapek do szkoły nie chce zrobić:angryy::diabloti:

Posted

i słusznie, niech ma od życia.... ty potem znów do wyrka możesz wskoczyć, a ona bidulka w ławce sie garbi....:placz:

Ale ta bidulka uwielbia szkołę i lubi się uczyć, a raczej się nie uczyć, bo nauka sama wchodzi Jej do głowizny:multi::multi::multi:

No teraz to już wychodzę:hand:

Posted

co za zwyrodniałe dziecko :shake:

:razz::diabloti:
AnkaG napisał(a):
Noo suuper, że Gordek dochodzi do siebie. :multi:

Dochodzi :multi: - już dziś się do mnie przestał dobrowolnie tulić:cool3:
łapeczek napisał(a):
heyooo hi hello

Hejoooo:p
ewka i haker napisał(a):