madziamn Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Doginko swietnie uchwyciłaś porownanie wielkości Froda i Gordonka. Cieszę się ze Gorduś lepiej się juz czuje. Quote
Ka-Vanga Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 O rany, ale mialas przezycia :crazyeye: :roll: - najwazniejsze, ze juz praktycznie OK!!!!!!!!! Zdrowka zycze!!!!!!! Owadzik SUPER!!!!! Quote
Doginka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 madziamn napisał(a):Doginko swietnie uchwyciłaś porownanie wielkości Froda i Gordonka. Cieszę się ze Gorduś lepiej się juz czuje. Samo tak jakoś wyszło:oops::diabloti: Ka-Vanga napisał(a):O rany, ale mialas przezycia :crazyeye: :roll: - najwazniejsze, ze juz praktycznie OK!!!!!!!!! Zdrowka zycze!!!!!!! Owadzik SUPER!!!!! Ola, teraz już o tym spokojnie mogę mówić, bo Gordon jak na taką akcję praktycznie wyszedł z jedną ranką, która mu się goi:multi: Ale wyglądało to strasznie jak ten łyżew zaczął Gordonem miotać trzymając go za nogę:crazyeye::placz:Byłam przerażona, bałam się, że mój kochaś nie przeżyje, a tymczasem minęło raptem 4 dni, a na Gordonie tylko kilka śladów koło jajczorków zostało i jedna zarastająca dziurka na nodze.:razz: Boję się tylko, że w tym miejscu nie urosną mu włosy na wystawę europejską:placz:, ale może jakoś tę łysinkę zatuszuję;) A teraz mówię już DOBRANOC, bo jakaś przemęczona jestem:razz: Jutro wszystkich poodwiedzam:hand: Quote
eria Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 oooo zapuścili średniaczkowi kawałek grzywki :razz::razz: :loveu: Quote
Doginka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 eria napisał(a):oooo zapuścili średniaczkowi kawałek grzywki :razz::razz: :loveu: Chyba zmienili fryzjera:cool3::p Jadę dziś na Mazury, na rybki i grzybki:multi::multi::multi: - dopiero ok. 18, bo wcześniej przychodzi do mnie sznaucerka - mam ją ostrzyc:razz::diabloti: - poćwiczę łapy:multi: Quote
eria Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 mam nadzieję że foty tej sznaucerki będą :mad: Quote
Doginka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 eria napisał(a):mam nadzieję że foty tej sznaucerki będą :mad: Jak nie zapomnę:razz: Ale ona będzie strzyżona maszynką prawie na łyso - babka życzy sobie, abym nawet brodę jej ścięła:crazyeye: - zrobię wedle życzenia - już ją kiedyś strzygłam:p Babeczka twierdzi, że ta broda wszystkie brudy zamiata i jest to pies domowy, to po co jej broda:angryy: Quote
eria Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 to po ch***j brała sznaucera :angryy::angryy::angryy::angryy: ja bym nie ruszyła brody,no nie umiałabym :shake::placz: Quote
Doginka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 eria napisał(a):to po ch***j brała sznaucera :angryy::angryy::angryy::angryy: ja bym nie ruszyła brody,no nie umiałabym :shake::placz: Tłumaczyłam jej, ale to nic nie dało, nawet jak powiedziałam, że to sunię strasznie oszpeci:cool3:, ale babka się uparła. Mogłabym jej odmówić, ale szkoda mi psa, bo wcześniej babka chodziła z nią do innego gromera (prawdziwego) i ta suczka była tak zeszpecona, że żal doopę ściskał. Ja ją się postaram zrobić tak jak Gordona - oczywiście maszynką, bo sunia od szczeniaka tylko tak była robiona:angryy: Wcześniej miała ścinane nawet łapy, ale po pierwszym strzyżeniu u mnie kazałam im te łapki zapuścić i zastosowali się do rad:multi::multi::multi: - chociaż tyle;) - dziś poćwiczę zanim zabiorę się za łapy Rapera:cool3::diabloti: Quote
sleepingbyday Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 fajnie ci z mazurami... ale nie będziesz na mini zlocie :shake:. nieobecność! przywieź mi grzybki, ciotka... Quote
ariss Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ale piękne widoczki:loveu:ja też uwielbiam burze!!!!!!!!!! aaaaaa i Frodo:razz:mówiłaś może właścicielce że chce ją poznać,a właściwie to psiaka:eviltong: eria ma racje,też zauważyłam więcej grzywki:multi: Sylwia a co z przodem Rapcia????Tak zostaje????Bo chyba ma go za dużo;) a łapki na pewno dobrze Ci wyjdą:razz: Ale zazdroszcze mazur,Gasska by sobie poszalała-tylko uważajcie na kleszcze,bo tam tego cholerstwa jest najwięcej:angryy: Quote
Junka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Hello :) No to i do was przyszłam zaglądnąć :) Oczywiście oglądam foty ;) Quote
madziamn Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Sluchaj Doginko a może by jej tą brode skrocic a nie golic a babie wytłumaczyc ze pies ma wąsy itp. jak sie nie zna(co widac) to może ustąpi. Miłego pobytu na Mazurach i rzeczywiście uwazajcie na kleszcze bo to cholerstwo w trawie i lasach siedzi. Quote
AnkaG Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Sznup bez brody - ale pomysł. :cool3: Miłego wypoczynku. :lol: Quote
Elitesse Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Doginka napisał(a):Jak nie zapomnę:razz: Ale ona będzie strzyżona maszynką prawie na łyso - babka życzy sobie, abym nawet brodę jej ścięła:crazyeye: - zrobię wedle życzenia - już ją kiedyś strzygłam:p Babeczka twierdzi, że ta broda wszystkie brudy zamiata i jest to pies domowy, to po co jej broda:angryy: eria napisał(a):to po ch***j brała sznaucera :angryy::angryy::angryy::angryy: ja bym nie ruszyła brody,no nie umiałabym :shake::placz: moj Lancelot tez brody nie ma i to ponad pol roku jakos i jakos zyje ja sie do jego wygladu juz przyzwyczailam choc na poczatku wydawal mi sie okropny on ma ogolone cale to na dolnej szczece, na gornej ma koncowki degazowkami wycieniowane Quote
Recommended Posts