Doginka Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='sleepingbyday']fajnie ci z mazurami... ale nie będziesz na mini zlocie. nieobecność! przywieź mi grzybki, ciotka... Już wróciłam:p - jak było na mini zlocie????:razz: [quote name='gassira']ale piękne widoczki ja też uwielbiam burze!!!!!!!!!! aaaaaa i Frodo,mówiłaś może właścicielce że chce ją poznać,a właściwie to psiaka eria ma racje,też zauważyłam więcej grzywki Sylwia a co z przodem Rapcia????Tak zostaje????Bo chyba ma go za dużo, a łapki na pewno dobrze Ci wyjdą Ale zazdroszcze mazur,Gasska by sobie poszalała-tylko uważajcie na kleszcze,bo tam tego cholerstwa jest najwięcej 1. Właścicielce mówiłam, że chciałabyś zobaczyć Frodo, ale nie umawiałam się z Tą panią, bo Ona różnie przychodzi na bulwarek i ja też rzadko Ją widuję:razz: 2. Frodo zmienił groomera, to i grzywkę zapuszcza:cool3: 3. Rapcio będzie miał przód ciachnięty, łapki też, ale czy mi dobrze wyjdą to nie wiem:shake::placz: 4. Raper złapał kleszcza:angryy: i Gordon złapał 2 kleszcze - 1 się zatruł exspotem, a drógi nie zdążył jeszcze:angryy::mad:, ale zdążył się wbić:placz: [quote name='Junka']Hello . No to i do was przyszłam zaglądnąć Oczywiście oglądam foty Te foty to ostatnio takie sobie, bo nie mam czasu na ich robienie;) [quote name='madziamn']Sluchaj Doginko a może by jej tą brode skrocic a nie golic ... Ja nigdy nie napisałam, że mam zgolić brodę, tylko skrócić, a golić to miałam Mikusię:evil_lol: - źle mnie zrozumiałaś:diabloti: [quote name='Ka-Vanga']milego wypoczynku! Był miły - Dziękuję:loveu: [quote name='ewka i haker']super fotki milego wyjazdu :loveu::loveu::loveu: [quote name='AnkaG']Sznup bez brody - ale pomysł. Miłego wypoczynku. Skróciłam tylko tyci tyci:cool3: [quote name='Elitesse']moj Lancelot tez brody nie ma i to ponad pol roku jakos i jakos zyje ja sie do jego wygladu juz przyzwyczailam choc na poczatku wydawal mi sie okropny on ma ogolone cale to na dolnej szczece, na gornej ma koncowki degazowkami wycieniowane Ja podcięłam tylko końcówki tej suczce:razz::diabloti: - i podobało się właścicielce:multi: [quote name='łapeczek']heyoooo wam ;] No hej:loveu: Quote
Doginka Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 A tak wygląda Mikusia:loveu: - jestem tylko niezadowolona z jednej nogi, bo mądrzy właściciele zamiast przyprowadzić sunię do mnie w stanie nienaruszonym wycięli jej kołtuny zamiast rozczesać.:angryy: Ja bym nie cięła, tylko czesała, a tak Mikusia ma dziurę wychapaną:angryy: Oto Ona:loveu: Quote
łapeczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 calkiem inny pies sie nagle zrobil ;] Quote
ewka i haker Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 super mi sie podoba chcesz hakera na wystawie??:evil_lol: Quote
Doginka Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 łapeczek napisał(a):calkiem inny pies sie nagle zrobil ;] :pDzięki;) ewka i haker napisał(a):...chcesz hakera na wystawie??:evil_lol: Jak to??:crazyeye::hmmmm::siara::cooldevi: Quote
eria Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ale suczydło odpicowane!!!!! :loveu: i broda się jednak zachowała ? Quote
ewka i haker Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 czy chcesz mojego psa zrobic:P:P my bedziemy z hakerem na 99% bo jesli sa zawody to straujemy Quote
malawaszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 http://images6.fotosik.pl/269/085cdd42380a9d7b.jpg hahahaa świetna perspektywa - Frodo jak gigantus wygląda :loveu: Quote
Doginka Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='eria']ale suczydło odpicowane!!!!! :loveu: i broda się jednak zachowała ? Nie miałam sumienia ściąć tej brody:cool3: [quote name='ewka i haker']czy chcesz mojego psa zrobic:P:P my bedziemy z hakerem na 99% bo jesli sa zawody to straujemy Mogę zrobić, ale nie na wystawie:shake: - chyba nas nie będzie jednak:cool3: [quote name='malawaszka']http://images6.fotosik.pl/269/085cdd42380a9d7b.jpg hahahaa świetna perspektywa - Frodo jak gigantus wygląda :loveu: A może to Gordon jak miniatura miniatury:evil_lol: Zobaczcie, co już do mnie jedzie :multi: - cudnie Gordoniasty wygląda:loveu: Quote
ariss Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 wpadłabym do Was ale mała ma cieczke:roll:ale jestem przeszczęśliwa,bo na europejską możemy spokojnie jechać,bo będzie już po:multi: odkąd zmieniłam małej środek na kleszcze to nie miała ani jednego:razz:a po nas łaziły chamy:crazyeye:jest dość tani(w porównaniu do tego zasraaanego frontline,którego wcześniej używałam) No i chyba mnie nie będzie w sobote na wystawie:shake:szkoda mi tych wszystkich sznupów,ale mazury mnie kuszą:diabloti: a jak Wam się podobało????Dużo grzybów????? o...to na wystawach będzie sprzedawane?czy sobie zamówiłaś? Quote
Doginka Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='gassira'] o...to na wystawach będzie sprzedawane?czy sobie zamówiłaś? To dostanę w zamian za udostępnienie fot - już kiedyś o tym pisałam:multi::multi::multi: - ale jestem hapy:multi: A kupić można tu: http://www.dogshop.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=0&keywords=sznaucer&pfrom=&pto=&categories_id=&button.x=25&button.y=11 Szkoda, że Was nie będzie w Wawie:-( - my chyba też rezygnujemy:cool3: Quote
ariss Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Doginka']To dostanę w zamian za udostępnienie fot - już kiedyś o tym pisałam:multi::multi::multi: - ale jestem hapy:multi: A kupić można tu: http://www.dogshop.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=0&keywords=sznaucer&pfrom=&pto=&categories_id=&button.x=25&button.y=11 Szkoda, że Was nie będzie w Wawie:-( - my chyba też rezygnujemy:cool3: cooooooooooo:crazyeye:już Ci kiedyś mówiłam:póki walczysz jesteś Zwycięzcą:mad: kupić nie chce,ale ja bym wolała inne rzeczy: np.brelok może zostać,kubek też ale jeszcze fajnie by mieć kalendaż tylko ze swoim psem,albo tylko z jedną odmianą sznupów,no i jakaś psią torbe z nadrukiem mordy swojego psa.Widziałam kiedyś ruskich,oni mieli na wystawie fotele z nadrukami swoich psów-fajnie to wyglądało!!!! Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 zlot był fajny, jutro wkleję foty. troche już wrzuciła mru na wątek gacka i dymka. idziesz na bulwarek ok 17? Quote
Doginka Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 gassira napisał(a):cooooooooooo:crazyeye:już Ci kiedyś mówiłam:póki walczysz jesteś Zwycięzcą:mad: kupić nie chce,ale ja bym wolała inne rzeczy: np.brelok może zostać,kubek też ale jeszcze fajnie by mieć kalendaż tylko ze swoim psem,albo tylko z jedną odmianą sznupów,no i jakaś psią torbe z nadrukiem mordy swojego psa.Widziałam kiedyś ruskich,oni mieli na wystawie fotele z nadrukami swoich psów-fajnie to wyglądało!!!! Psią torbę odrazu bym kupiła:razz:, kalendarz można samemu zamówić - są różne zakłady foto, które to robią;) Quote
ariss Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Doginka napisał(a):Psią torbę odrazu bym kupiła:razz:, kalendarz można samemu zamówić - są różne zakłady foto, które to robią;) no niby są;) Quote
Doginka Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 sleepingbyday napisał(a):idziesz na bulwarek ok 17? postaram się być;) Quote
Doginka Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Pierwsza złowiona w życiu mojej madre rybka:cool3::diabloti: Quote
panienkabubu Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Mam taki sam kalendarz jak Wy :cool3: Quote
eria Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 panienkabubu napisał(a):Mam taki sam kalendarz jak Wy :cool3: ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Daj trochę kurek !!!! Mmm uduszone ze śmietanką - mniam. :lol: Mikusia super odpicowana. Zdolna jesteś. :lol: Quote
Recommended Posts