Doginka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='gassira']Brawo 700!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dawaj Rapcia w postawie-bo chyba super go przygotowałaś:razz: Raper ma jeszcze łapy do ścięcia;) Będiemy balować jak strzeli 1000;) Quote
Doginka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='eria']Rapcio wygląda bossssskooo!!:loveu: Już nigdy nie będzie łysy - to jest pewne:multi::loveu: Quote
ariss Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 no,no,no bardzo ładnie mu się wtprostował:loveu:jeszcze przydałoby się machnąć go tym moim trymerkiem,byleby włosa nie ciachnąć:flaming: Quote
Doginka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Dziewczyny lecę teraz na spacerek, bo się troszkę rozpogodziło i nie pada. Jak wrócę to Was odwiedzę;) - za jakąś godzinkę:p Quote
Doginka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 gassira napisał(a):no,no,no bardzo ładnie mu się wtprostował:loveu:jeszcze przydałoby się machnąć go tym moim trymerkiem,byleby włosa nie ciachnąć:flaming: Liczę na to, że Ciotka Ewa przyjedzie do nas przed 13 września:diabloti::cool3: Quote
ariss Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Doginka napisał(a):Już nigdy nie będzie łysy - to jest pewne:multi::loveu: :klacz:takie decyzje to ja popieram w 100%:klacz: Quote
ewka i haker Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 gassira napisał(a):bo nie wiem czy uda nam się przygotować Gasske:-(ale zrobimy wszystko żeby być:razz:tam zawsze tyle fajnych stoisk z psimi gadzetami:evil_lol:ja tez lubie te stoiska:lol: Quote
Doginka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 ewka i haker napisał(a):aaa myslam ze dwa dni a kiedy sa sznaucery??:D Jeszcze nie wiem kiedy:oops: gassira napisał(a):jak to nie śpicie:crazyeye:wy to macie kondycję:razz: a ja jeszcze nie wiem czy będę mogła jechać:placz: Sylwia a Ty na klubówce w Budapeszcie też się wystawiasz????bo zapomniałam:oops: Wyjedziemy z domciu o 4 rano i nam styknie;) A ja nic nie wiem o klubówce:crazyeye: Dobra - leće z psimi:razz: Quote
madziamn Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 udanego spacerku bo u nas pogoda wybitnie nie spacerowa Quote
Cheritka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Doginka napisał(a):Jeszcze nie wiem kiedy:oops: Wyjedziemy z domciu o 4 rano i nam styknie;) A ja nic nie wiem o klubówce:crazyeye: Dobra - leće z psimi:razz: Jesteś jeszcze, bo mam wolną godzinkę !!!!!!!! Quote
ewka i haker Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 jezu u was juz 700 nie zauwazylam gratulacje:D:D Quote
ariss Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Doginka napisał(a): A ja nic nie wiem o klubówce:crazyeye: Czas zapisów jest do 3września,więc jeszcze możesz!!!!!A szkoda byłoby nie zapisać,jak i tak już się tam jedzie!!!!Klubówka jest w piątek i kosztuje chyba 40euro Ja Gasske zapisuje tam w pośredniej a co może się uda zbierać już do Championatu Węgier,ale na europejskiej to wybrałam młodzież;) Quote
sleepingbyday Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Doginka'] http://images6.fotosik.pl/264/03f0ec5eab1aa369.jpg hehe, doginka nie byłaby soba, jkaby raz na dzień nie wstawiła jakiegos sikającego albo koopającego psa :razz: [quote name='Doginka'] http://images6.fotosik.pl/264/bb1d98fc1214859d.jpg jakie piekne oczy :crazyeye:. widac chyba po raz pierwszy :p. ślwikę wrzucam od razu na śliwkowy wątek, bo wiem, że się zgodzisz ciocia. Quote
Unbelievable Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 http://images6.fotosik.pl/264/d1b306e59640836c.jpg przepraszam że ja tak, ale aż się zdziwiłam że on ma takie małe jajeczka:oops: Grami ma ze dwa razy takie:evil_lol: Quote
Doginka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='madziamn']udanego spacerku bo u nas pogoda wybitnie nie spacerowa Nam się udało pospacerować przed deszczem:multi: [quote name='Cheritka']Jesteś jeszcze, bo mam wolną godzinkę !!!!!!!! Już mnie nie było:shake: [quote name='ewka i haker']jezu u was juz 700 nie zauwazylam gratulacje:D:D dzięki za gratki, ale dziś nie pijemy, bo mam handrę:evil_lol: [quote name='sleepingbyday'] ślwikę wrzucam od razu na śliwkowy wątek, bo wiem, że się zgodzisz ciocia. Sama miałam to zrobić, ale skoro już mnie wyręczyłaś to dzięki:loveu: [quote name='Bursztynka13']Witamy się:) No hejka [quote name='Tinka:)']http://images6.fotosik.pl/264/d1b306e59640836c.jpg przepraszam że ja tak, ale aż się zdziwiłam że on ma takie małe jajeczka:oops: Grami ma ze dwa razy takie:evil_lol: To co byś powiedziała o Rapciowych - 2x mniejszych jajcorach?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Doginka napisał(a):To co byś powiedziała o Rapciowych - 2x mniejszych jajcorach?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jajniki:evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Czesc :p GRATULUJE 700 stronki :cool3: jak zwykle caaaaaaaala masa fot do zlookania :razz:. Quote
madziamn Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 śliczne fotki doginko:loveu: http://images6.fotosik.pl/264/cc5da0a3954e9b5f.jpg piękne... Quote
Doginka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Tinka:)']jajniki:evil_lol::evil_lol: [quote name='Ka-Vanga']Czesc :p GRATULUJE 700 stronki :cool3: jak zwykle caaaaaaaala masa fot do zlookania :razz:. Właśnie, chyba za dużo na raz wrzucam tych fot - zaraz się znudzicie:razz: [quote name='madziamn']śliczne fotki doginko:loveu: piękne... Piękny pies, to i fotki pękne:diabloti: Quote
Recommended Posts