Doginka Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='panienkabubu']Dawaj fotki nowym aparatem:cool3: Oto i one - ale to pierwsze próby i robione już po 15.00, a ostatnie po 20.30 i tylko 2 lub 3 z lampą - reszta na różnych ustawieniach, których jeszcze nie umiem ustawiać:diabloti::razz: Kilka fot zrobiłam na wysokich czułościach, i sprawił się chyba dobrze jak na kompakcik;):p Quote
Doginka Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Jak znajdę wolną chwilkę, to porobię foty już w pełni świadomie(tzn. ustawienia manualne i własne nastawy):diabloti: Quote
Doginka Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Dodam, że foty robione przy zajszniętym słońcu, z dużym zoomem i bez flesza;) Quote
Doginka Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='gassira']Witaj:razz:no,no,no;)ale chyba Nikuś to Nikuś:loveu: :-(Ja już tęsknię za NIKUSIEM:placz: Nasza działeczka i domek już prawie prawie gotowy:multi::p Quote
ariss Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Witaj:razz:no,no,no;)ale chyba Nikuś to Nikuś:loveu: Quote
Doginka Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Powiem Wam, że szybki jest ten Canonik:razz: Quote
Doginka Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 panienkabubu napisał(a):No nawet takie w miarę:cool3: Wiadomo, że to nie lustro, ale jest naprawdę wporzo;) Wgrywam foty i zaraz jeszcze wkleję:p Quote
Doginka Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='panienkabubu']Musisz popracować w niektórych sytuacjach nad ostrością :cool3: Ale nie przejmuj się, ja w moim S2 IS przez 1,5 roku nie mogłam znaleźć opcji super makro i już chcialam aparat do serwisu oddać, bo myślałam, że popsuty, a tu nagle CIACH i jest :evil_lol: Supr makro znalazłam od razu:diabloti: - ręczną ostrość też, ale niektóre foty były robione w gorszym oświetleniu i na dużej czułości ISO;) Ta fota była robiona w zupełnej ciemności i bez flesza :razz: - szumi, ale to moja wina, bo na niskiej ISO:oops: Quote
panienkabubu Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Musisz popracować w niektórych sytuacjach nad ostrością :cool3: Ale nie przejmuj się, ja w moim S2 IS przez 1,5 roku nie mogłam znaleźć opcji super makro i już chcialam aparat do serwisu oddać, bo myślałam, że popsuty, a tu nagle CIACH i jest :evil_lol: Quote
Doginka Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='ewka i haker']dlaczego te zdjecia sa 3razy:shake: Już nie są:shake::eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Doginka Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='panienkabubu']Musisz popracować w niektórych sytuacjach nad ostrością :cool3: Ale nie przejmuj się, ja w moim S2 IS przez 1,5 roku nie mogłam znaleźć opcji super makro i już chcialam aparat do serwisu oddać, bo myślałam, że popsuty, a tu nagle CIACH i jest :evil_lol: Ostrość foty z domem mają super, tylko fotosik trochę pogarsza przy wgrywaniu:angryy::razz: To się zamazało, ale było robione podczas jazdy i w baaaaardzo dużych wstrząsach - nasze polskie drogi z dołami:razz::cool3: Quote
Recommended Posts