panienkabubu Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 http://images6.fotosik.pl/150/1af44abe2c2b3482.jpg buuuuuuuuuuuahahahahahahahahahahahahahahahahah :evil_lol::evil_lol: zastanawia mnie jak ogonek wycięłaś:hmmmm: że taki łysy, nie uszkodziłaś niczego? :eviltong: Quote
ariss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jak ludzie reagują na Gordońskiego?:evil_lol: Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 panienkabubu napisał(a): ...zastanawia mnie jak ogonek wycięłaś:hmmmm: że taki łysy, nie uszkodziłaś niczego? :eviltong: Nie wycięłam, bo rwałam palcami;) gassira napisał(a):Jak ludzie reagują na Gordońskiego?:evil_lol: Myślą, że on ma taką maść i że to taka modna fryzura:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Doginka napisał(a): Myślą, że on ma taką maść i że to taka modna fryzura:evil_lol::evil_lol::evil_lol: błahahahhahaahah:evil_lol: Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 furciaczek napisał(a):Jak zwykle masa cudnych fot:loveu: Gosiu specjalnie dla Ciebie i już mnie nie ma, bo jadę po bilecik:multi: Quote
weszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Dogniko sorki ale padam jak widzę Gordona :diabloti::evil_lol::D Nie wstydzisz się z nim wychodzić :cool3: Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 weszka napisał(a):Dogniko sorki ale padam jak widzę Gordona :diabloti::evil_lol::D Nie wstydzisz się z nim wychodzić :cool3: Co???:crazyeye: Wstydzić się Gordona?????:crazyeye: - nie grzesz kobieto:cool3:!!!! - to mój nawiększy, najmniejszy i najpiękniejszy skarb, moje życie, moje serce - mam na jego punkcie *******ca:loveu::loveu::loveu::diabloti: :multi:Mam bilecik na Upiora w operze na 15 kwietnia:cunao:najlepsze miejca Viposkie:multi::multi::multi: Quote
ariss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Gratuluje i bileciku i miejsca:cool3:no i terminu:eviltong: Gordon jest zawsze śliczny,ale najlepiej wygląda jak już wszystko ładnie odrośnie;) Quote
malawaszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 hahaha ale lew z niego - ale na doopce też wyrywałaś???? :crazyeye: ała! a w Togo sięzakochałam na maxa :mdleje: :loveu: Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha ale lew z niego - ale na doopce też wyrywałaś???? :crazyeye: ała! a w Togo sięzakochałam na maxa :mdleje: :loveu: Na doopce też rwałam i wyjątkowo łatwo wyszło i Gordon nie protestował:p A TOGO to mały 4 miesięczny łobuz jest:evil_lol: - podgryzaczo - skoczek:diabloti: gassira napisał(a):Gordon jest zawsze śliczny,ale najlepiej wygląda jak już wszystko ładnie odrośnie;) Mamy takie samo zdanie;) eria napisał(a):http://i30.tinypic.com/15xv969.jpg Aniu, to jest piękne - łezka mi pociekła ze szczęścia Quote
weszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Doginko ja wiem że Gorduś jest naj naj naj ale taki "niedorobiony" wygląda komicznie :D - i tylko o to mi chodziło ;) Quote
sleepingbyday Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 syf malaria na zewnątrz. a mi neostrada chodzi, jak chce, czyki częściej nie chodzi:mad:. jak tu zaglądam, to jestem 20 stron i 100 zdjęć do tyłu. ale te z boksiem w locie niezłe. jutro ok południa przychodzi kolejna ekipa do neostrady, wiec dopiero potem bedę zośkę spacerować po parku (czyli bulwarze). Quote
WinterGirl Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 nasze łapki przyniosły nas do WAS ....cieplutkiego wieczorku życzymy Quote
Recommended Posts