Doginka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 eria napisał(a):bardzo ładne zdjęcie :loveu: A Ty znowu masz nowy komplecik i znowu cudny:crazyeye::loveu::loveu::loveu: AnkaG napisał(a):Byłam obejrzałam :lol: Cieszę się z odwiedzin:loveu: weszka napisał(a):Doginko ja wiem że Gorduś jest naj naj naj ale taki "niedorobiony" wygląda komicznie :D - i tylko o to mi chodziło ;) Ja też się z niego hihram:evil_lol: sleepingbyday napisał(a):syf malaria na zewnątrz. a mi neostrada chodzi, jak chce, czyki częściej nie chodzi:mad:. jak tu zaglądam, to jestem 20 stron i 100 zdjęć do tyłu. ale te z boksiem w locie niezłe. jutro ok południa przychodzi kolejna ekipa do neostrady, wiec dopiero potem bedę zośkę spacerować po parku (czyli bulwarze). Ja miałam kłopoty z kompem, a właściwie z przegladarką, ale juz sobie poradziłam - sama:multi: Będę koło południa, bo później idę na zebranie do Miśkowej szkoły:mad: bGirl napisał(a):nasze łapki przyniosły nas do WAS ....cieplutkiego wieczorku życzymy Wymiziaj właścicieli łapek za uszkami:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Qrcze klawiatura mi nawala:angryy: Ale macie na dobranoc:p Quote
panienkabubu Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 http://images6.fotosik.pl/150/f6d6ad364463f863.jpg A temu co? :evil_lol: Quote
ariss Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 cześć kochana,dużo ciepełka przesyłam razem z Gasską w tą paskudną pogodę:lol: Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 hahaha niedługo ludzie pomyślą, że Doginka chodzi po parku i foci tych co kup nie sprzątają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 http://images6.fotosik.pl/150/ba70d9538c20b5a7.jpg I znowu bez ogona :mdleje: Quote
Doginka Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 panienkabubu napisał(a):http://images6.fotosik.pl/150/f6d6ad364463f863.jpg A temu co? :evil_lol: To Ona - Kreska:evil_lol: - qsi Gordona:loveu: gassira napisał(a):cześć kochana,dużo ciepełka przesyłam razem z Gasską w tą paskudną pogodę:lol: Oj dzięki :loveu:- przyda się , zwłaszcza, że idę dzisiaj na zebranie do szkoły:razz: malawaszka napisał(a):hahaha niedługo ludzie pomyślą, że Doginka chodzi po parku i foci tych co kup nie sprzątają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie - foci tych, co zostawiają:evil_lol: Justa napisał(a):http://images6.fotosik.pl/150/ba70d9538c20b5a7.jpg I znowu bez ogona :mdleje: Takie są najpiękniejsze:eviltong: Ka-Vanga napisał(a):Ile fot do ogladania :multi:. Uczę się sprzętu:p-praktyka czyni mistrza:diabloti: Quote
Doginka Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 eria napisał(a):zdjęcie....cóż...mało estetyczne :roll: Ja bym wręcz rzekła - OBRZYDLIWE:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 To teraz kilka mniej obrzydliwych fot:diabloti: Quote
Doginka Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Nikogo nie ma, ale i tak wstawię:eviltong: Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 aaa mój ulubiony Togasek :loveu::loveu::loveu: Quote
Karolina_Nett Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Mam nadzieję, że nie obrazisz się, ze nie obejrzałam wszystkich zdjęć :oops:, ale naprawdę trochę czasu brak :shake: Quote
AnkaG Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Gorduś w kubraczku. :lol: I znowu podglądałaś. :mad::evil_lol: Quote
Doginka Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a):aaa mój ulubiony Togasek :loveu::loveu::loveu: Łobuzowaty Togo:mad: - podgryzł mi kurtę:mad: Karolina_Nett napisał(a):Mam nadzieję, że nie obrazisz się, ze nie obejrzałam wszystkich zdjęć :oops:, ale naprawdę trochę czasu brak :shake: Nie, wcale sie nie obrażę:obrazic: AnkaG napisał(a):Gorduś w kubraczku. :lol: I znowu podglądałaś. :mad::evil_lol: kto? Jaaaaaaaa??:shake: No skąd bym śmiała podglądać:diabloti: Quote
Recommended Posts