furciaczek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Slicznie sie razem prezentujecie na ringu:loveu: Quote
Doginka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 furciaczek napisał(a):Slicznie sie razem prezentujecie na ringu:loveu: Dziękuję:oops::laugh2_2: Ale nie widziałaś jak Gordoński się wystawia - sam, bo ma to we krwi:loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cudnie po prostu:loveu: http://images13.fotosik.pl/105/cfcaa125ed522050.jpg Quote
Doginka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Tu też jest Gordon:loveu: - Sędzia kładzie dominantowi rękę na głowie, a on stoi i nawet nie drgnie:razz::multi: - dumna jestem z niego, bo on raczej nie pozwala sie obcym obmacywać:multi::loveu: I tak jest na każdej wystawie:multi: Quote
furciaczek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Doginka napisał(a):Tu też jest Gordon:loveu: - Sędzia kładzie dominantowi rękę na głowie, a on stoi i nawet nie drgnie:razz::multi: - dumna jestem z niego, bo on raczej nie pozwala sie obcym obmacywać:multi::loveu: I tak jest na każdej wystawie:multi: Nie dziwie sie ze jestes dumna z nego:loveu: Pies ktory sie tak dobrze wystawia to skarb...zastanawiam sie jak moje suczydlo bedzie sie zachowywalo:roll: Quote
Doginka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 furciaczek napisał(a):Nie dziwie sie ze jestes dumna z nego:loveu: Pies ktory sie tak dobrze wystawia to skarb...zastanawiam sie jak moje suczydlo bedzie sie zachowywalo:roll: Jak będziesz z nią pracować przez 15 min. dziennie, to napewno wszystko będzie ok.:p;) Quote
Doginka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 No to powklejam jeszcze troszkę wystawki:p Quote
Doginka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Cieszę się z 3 miejsca, oceny doskonałej i brąziku:multi::multi::multi: KONIEC ;-) Teraz czekamy z Gordonem na wystawę w Poznaniu:multi: - będziemy walczyś o puchar Europy Środkowej i Wschodniej;) Quote
Helga&Ares Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 brawo!! Gratulacje dla Was :multi: czekamy na Poznań, ja też tam będę ;-) Quote
eria Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 szkoda że nie będzie Was w Zabrzu w niedzielę :lol: u Ciebie się foty z wystawy skończyły a u mnie się zaczną :cool3: Quote
malawaszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 aaaaaaaa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pimpek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Brawo :multi: No trzeba to jakoś uczcić :diabloti: :BIG::drinking: Quote
Doginka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Helga_psiaki napisał(a):brawo!! Gratulacje dla Was :multi: czekamy na Poznań, ja też tam będę ;-) Mam nadzieję, że się spotkamy:p eria napisał(a):szkoda że nie będzie Was w Zabrzu w niedzielę :lol: u Ciebie się foty z wystawy skończyły a u mnie się zaczną :cool3: To pooglądam teraz u Ciebie, a wiem, że piękne foto robisz:loveu: malawaszka napisał(a):aaaaaaaa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://images22.fotosik.pl/168/33977953126649cd.jpg http://images24.fotosik.pl/99/a07afd2e38521d93.jpg Wiedziałam, że jak tu zajrzysz to go pokochasz:diabloti: Pimpek napisał(a):Brawo :multi: No trzeba to jakoś uczcić :diabloti: :BIG::drinking: Ja już uczciłam i jakoś nie mam siły dziś na mocniejsze trunki, ale kawusię wypiję:siara::kaffee_2::cunao:i odtańczę taniec rytualny, coby wygrać w Poznaniu, albo chociaż z brązikiem wyjść z klasy:diabloti: Quote
Recommended Posts