Helga&Ares Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 jakie cudniaste fotki:multi::loveu: ale sobie razem słodko śpią:loveu: ciekawe czy to specjalnie do zdjęcia tylko..:diabloti: Quote
Doginka Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Helga_psiaki']jakie cudniaste fotki:multi::loveu: ale sobie razem słodko śpią:loveu: ciekawe czy to specjalnie do zdjęcia tylko..:diabloti: Raper tak śpi z Dominiką zazwyczaj - no chyba że jest mu gorąco, to wtedy przechodzi na moje wyrko i śpi na kołdrze a nie pod:p Troszkę foteczek, bo nikt mnie nie odwiedza:placz: Quote
furciaczek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Co to za slicznotka:cool3::loveu: i jak to Cie nikt nie odwiedza:crazyeye: jestem dla Ciebie nikim:placz: Quote
Doginka Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 furciaczek napisał(a):A co tu taka cisza:crazyeye: no właśnie:razz: furciaczek napisał(a):Co to za slicznotka:cool3::loveu: i jak to Cie nikt nie odwiedza:crazyeye: jestem dla Ciebie nikim:placz: :ices_bla:Oj, kochanie nie zauważyłam Cię niechcący:oops::hand: - należy mi się bura:diabloti: Quote
Doginka Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 A ta panienka p&s to VIKI:loveu: Quote
furciaczek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Doginka napisał(a): :ices_bla:Oj, kochanie nie zauważyłam Cię niechcący:oops::hand: - należy mi się bura:diabloti: hehe spoko przyzwyczajona jestem ze mnie nie zauwazaja:evil_lol: to normalne przy moim wzroscie:lol: Sliczna panieneczka:loveu: taka delikatna:loveu: Quote
malawaszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 hahaha czemu Viki tylko narączkowa??? :lol: Quote
Doginka Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha czemu Viki tylko narączkowa??? :lol: Bo miała ruję:loveu::diabloti: - a Gorduś był chętny kryć panieneczkę:diabloti: Quote
Doginka Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Furciaczku widzę Cię:loveu: Rozpacz wielka, bo panienka ucieka:cool3: A Viki też nie chce odejść bez...:loveu::diabloti: Quote
Doginka Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 To jeszcze troszkę lecenia na siebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 No pazurki to chyba sobie niezle spilowaly na tym betonie:evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 To zdiecie w sepii sliczne:loveu: fajny klimacik ma:loveu: Quote
Doginka Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='furciaczek']No pazurki to chyba sobie niezle spilowaly na tym betonie:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - i nie trzebabyło poprawiać pilnikiem:diabloti: A to CHIARA:loveu: Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Matko jak ja kocham brodate psy:loveu: Quote
Doginka Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:już po 2 , a ja jeszcze nie śpię?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dobranoc kobitki, bo nie wstanę rano, a muszę córcię wyprawić do szkoły;) Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Doginka']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:już po 2 , a ja jeszcze nie śpię?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dobranoc kobitki, bo nie wstanę rano, a muszę córcię wyprawić do szkoły;) Dogo wciaga:evil_lol: Dobranoc:loveu: Quote
eria Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 http://images12.fotosik.pl/107/26a843a1e1ff08ef.jpg :loveu::loveu::loveu:miodzio!! byłoby jeszcze lepsze gdyby nie byo tak ciasno przed nosem Gordona;) Quote
Doginka Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='eria']http://images12.fotosik.pl/107/26a843a1e1ff08ef.jpg :loveu::loveu::loveu:miodzio!! byłoby jeszcze lepsze gdyby nie byo tak ciasno przed nosem Gordona;) Wiem - za bardzo mi się skadrowało i nie chciało mi się już poprawić:eviltong: No i baby wykrakały deszcz w Wawce:mad: - zaraz będzie lało, a ja miałam zamiar porobić fotki na spacerku, tymbardziej, że Chiara ma też być:razz: Quote
panienkabubu Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cześć :multi::) Przytuptałyśmy tutaj wykrakać deszcz :loveu::loveu: I przy okazji oglądamy zdjątka :loveu: ślicznie psiórki, ja ostatnio mam z nimi duużo do czynienia, przyjaciółka ma dwa sznaucery (chłopca cz-s i dziewczynkę p-s):) Bardzo ładne zdjęcia :loveu: Będziemy odwiedzać :) Pozdrawiamy, Kasia i bernardyny:lol: Quote
Doginka Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 panienkabubu napisał(a):Cześć :multi::) Przytuptałyśmy tutaj wykrakać deszcz :loveu::loveu: I przy okazji oglądamy zdjątka :loveu: ślicznie psiórki, ja ostatnio mam z nimi duużo do czynienia, przyjaciółka ma dwa sznaucery (chłopca cz-s i dziewczynkę p-s):) Bardzo ładne zdjęcia :loveu: Będziemy odwiedzać :) Pozdrawiamy, Kasia i bernardyny:lol: Witamy, witamy i zapraszamy częściej:multi:;) A deszczu nie było i nie będzie, bo chmurzyska sobie poszły precz. Zaraz ide z psimi na spacer i porobie foteczki:p A Wy wrony kraczcie sobie dalej - ja potrafię uroki odczyniać - w końcu mam krew cygańską nie?:eviltong::diabloti::p Quote
basia bonnie Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 http://images12.fotosik.pl/107/26a843a1e1ff08ef.jpg piękne!!! Doginka, widziałam dziś taką panią co była do Ciebie podobna w pierwszej chwili pomyślałam, że to Ty :grin: :) Quote
Recommended Posts