Jośka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Dopiero teraz tu trafiłam:lol: Doginko piękna galeria przejżałam wszysktie stronki, bardzo lubię oglądzć twoje piechy jestem ich fanką. Masz bardzo fotogeniczną córkę. Prosimy o foty z wystawy. Quote
Doginka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='eria']trzymamy !! a w Zabrzu ? wystawiacie się w Zabrzu ? :loveu::cool3: W Zabrzu niestety nie:shake: [quote name='ß@$!@']http://images13.fotosik.pl/105/0af1070f49dedfd3.jpg piękne! :loveu: Trzymamy za Was kciuki ;) powodzenia! :p:p:p [quote name='furciaczek']hehe jasne:diabloti::eviltong: i kciuki trzymac bede:loveu: Slicznie tu wyszedl:loveu: http://images13.fotosik.pl/105/0af1070f49dedfd3.jpg Dzięki:p [quote name='Sznaucerka-Balbina']Teraz pewnie po ringach latacie :) Trzymamy mocno kciuki:loveu: Ja się chyba załamię że nie pojechałam na klubową sznaucerów:placz::placz: Już nie biegamy, bo wróciliśmy:razz: [quote name='Karolina_Nett']Jakie tu cudeńka są :loveu:. I jak wam poszło (albo i jeszcze nie o tej porze)? Mamy brązik:multi: [quote name='furciaczek']Kciuki trzymam i czekam na wiesci:loveu: Brązik wywalczyliśmy - tylko, albo aż;) [quote name='Jośka']Dopiero teraz tu trafiłam:lol: Doginko piękna galeria przejżałam wszysktie stronki, bardzo lubię oglądzć twoje piechy jestem ich fanką. Masz bardzo fotogeniczną córkę. Prosimy o foty z wystawy. Cieszę się, że tu trafiłaś, foty z wystawy będą jutro, ale będzie ich mało, bo jedna karta się zpier****ła, a z drugiej foty nie powychodziły:shake::placz: - tzn. ja jestem doopa nie fotograf:angryy: Quote
Doginka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 malawaszka napisał(a):Gratki za brązik :klacz: Dziękuję Ci Waszeczko kochana:loveu::p:multi: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ten maluszek czarny boski:loveu: gratuluje braziku:multi::loveu: Quote
Doginka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 furciaczek napisał(a):ten maluszek czarny boski:loveu: gratuluje braziku:multi::loveu: Też się w tej malutkiej zakochałam:loveu::loveu::loveu: Dzięki za gratki - jutro, a właściwie dziś mam kolejną wystawę;) Quote
Vectra Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Gratki wielkie :) czepiasz się swoich zdjeć , robisz dobre .... Jaki masz aparat ? zaczęłam zastanawiać się nad jednym :diabloti: jak wyglądał by sznaucer z kopiowanymi uchami i naturalnym ogonem :D Quote
Doginka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Vectra napisał(a):Gratki wielkie :) czepiasz się swoich zdjeć , robisz dobre .... Jaki masz aparat ? zaczęłam zastanawiać się nad jednym :diabloti: jak wyglądał by sznaucer z kopiowanymi uchami i naturalnym ogonem :D Z ogonem bez uszu wyszedłby KOCIUB:diabloti::diabloti::diabloti: Mam NIKONA D80, obiektyw NIKON 18-200 VR ZE STABILIZACJĄ OBRAZU i jakąś lampę - też NIKON;) Quote
Doginka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Reszta jutro, bo zasnę na siedząco:razz: - jeszcze tylko zjem chińskie:diabloti: Quote
malawaszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 no fajne foty - czego od nich chcesz??? :mad: a niektóre wyglądają jak farbowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Karolina_Nett napisał(a):To ci serdecznie gratuluję! Dzięki:p malawaszka napisał(a):no fajne foty - czego od nich chcesz??? :mad: a niektóre wyglądają jak farbowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: waszuniu, dziś wstawie foty z dzisiejszej wystawy - poprostu artyzm:loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Gratki !!! :multi: to czekamy na część dalszą fot :loveu: Quote
eria Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 byłam, zobaczyłam, czekam na następne :eviltong: a swoją drogą same miniatury ? żadnego olbrzymka? Quote
Doginka Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='ß@$!@']Gratki !!! :multi: to czekamy na część dalszą fot :loveu: Chce to ma:diabloti: Quote
Doginka Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 eria napisał(a):byłam, zobaczyłam, czekam na następne :eviltong: a swoją drogą same miniatury ? żadnego olbrzymka? Bo ja w minikach siedzę:diabloti:, ale olbrzymki też będą, tylko musze je wrzucić na fotosik;) Quote
Doginka Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='eria']to czekam:loveu: No to później wkleję, bo teraz dodaję te foty na fotosik:razz: A na razie miniki skończymy:loveu: Quote
olifka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Oh jakie cudowne fotki:loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ile fajnych fotaskow:loveu: i tez czekam na olbrzymki:cool3::loveu: Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Oh jakie cudowne fotki:loveu::loveu::loveu: Cudowne to będą , jak zacznę wklejać fotki z wystawy krajowej, bo te z klubówki troszkę gorszej jakości są;) [quote name='furciaczek']Ile fajnych fotaskow:loveu: i tez czekam na olbrzymki:cool3::loveu: No dobra , to zmienię kolejność:p Quote
Recommended Posts