Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widziałam pudle widziałam :diabloti: szkoda mi ich ;)

świetne są te białe sznaucerki , nie widziałam takiego na żywo , to chyba rzadkość co ?

foty na prawde dobre :)

Posted

[quote name='Vectra']widziałam pudle widziałam :diabloti: szkoda mi ich ;)

świetne są te białe sznaucerki , nie widziałam takiego na żywo , to chyba rzadkość co ?

foty na prawde dobre :)
:p:p:p:p:p

Posted

[quote name='furciaczek']swietne fotki:loveu: mi na hali strasznie ciemne wychodza:shake:

a ufocilas moze jakiegos CC:cool3: nio i oczywiscie olbrzymka:loveu:
:shake::shake::shake::shake:- tego dnia duże psy na dworze startowały, a my byliśmy na hali:eviltong:- ale chyba mam jednego:razz:

A białe sznaucery już nie są żadkością:shake:;)

Posted

furciaczek napisał(a):
Doginko moge pokazac zdiecia tych affenpinczerow znajomej?? Ona zakochana w tej rasie:loveu: ja zreszta tez od czasu kiedy zobaczylam te malenstwa na Crufcie:loveu:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, a które to?:crazyeye: Myślałam, że wklejam pudle, buldogi angielskie, buldożki francuskie, chihuahua, yorki, grzywki, westiki, spaniele, lhasa apso, gryfoniki i kerry blue teriery:razz:

Posted

Doginka napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, a które to?:crazyeye: Myślałam, że wklejam pudle, buldogi angielskie, buldożki francuskie, chihuahua, yorki, grzywki, westiki, spaniele, lhasa apso, gryfoniki i kerry blue teriery:razz:

Nio wlasnie o gryfoniki mi chodzilo:evil_lol: One sa strasznie podobne do affenpinczerow tylko ze affki mniejsze i pyszczek maja troszke inny:loveu:
moge jej pokazac??:oops: ona kocha takie plaskatki:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Nio wlasnie o gryfoniki mi chodzilo:evil_lol: One sa strasznie podobne do affenpinczerow tylko ze affki mniejsze i pyszczek maja troszke inny:loveu:
moge jej pokazac??:oops: ona kocha takie plaskatki:loveu:

Pokaż, pokaż, ale autor to ja:p:razz: - namęczyłam się - lustro jest ciężkie:diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
Pokaż, pokaż, ale autor to ja:p:razz: - namęczyłam się - lustro jest ciężkie:diabloti:

Nio naturalnie ze napisze ze focie twojego autorstwa :)
dziekuje bardzo:loveu::loveu::loveu:
i jeszcze ja tutaj przyciagne moze:evil_lol:

Dobrejnocy zycze:loveu:

Posted

eria napisał(a):
nadrobiłam wszystkie foty od wczoraj :lol: olbrzymków mało było :mad::mad:

Było więcej, tylko ja nie mam siły wklejać - mam ponad 1000 fot z tej wystawy, a na fotosik wgrałam 640:hmmmm::niedowia::shock:

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
Cudne zdjecia, sory,a le za dużo stron a ja się śpieszę i nie czytałam tylko fotki oglądałam. Świetne są :loveu:.

No problem, zapraszam na foty:diabloti: - zaraz ide z psami na spacer, ale jak wróce to wkleje następne zdjątka:p