Doginka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 A TERAZ MOZESZ MÓWIĆ - i TY i TY i TY...:diabloti: Quote
Tiesto_kennel Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 zgryz ma normalny tylko lekko mu sie zabki porozchodzily, przeciez ten pies nie jest pierwszej mlodości ;>nie chce klamac ale ma albo 6 albo 7 lat no to wiecie juz w tym wieku ma prawo Quote
eria Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 jeśli chodzi o foty z wystaw to Doginka zawsze da radę !!!! :multi::multi::multi: Quote
Ka-Vanga Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Raaany ile zdjec z Krakowa :crazyeye:. GRATULUJE ostatnich osiagniec na wystawach :). Quote
Doginka Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Tiesto_kennel napisał(a):zgryz ma normalny tylko lekko mu sie zabki porozchodzily, przeciez ten pies nie jest pierwszej mlodości ;>nie chce klamac ale ma albo 6 albo 7 lat no to wiecie juz w tym wieku ma prawo Gordon też jużma 6 lat i zgryz ma doskonały - ząbeczki jak perełeczki:loveu:;) weszka napisał(a):Ale fot z ciężkich warunków! Może nie zaspecjalne, ale są;) eria napisał(a):jeśli chodzi o foty z wystaw to Doginka zawsze da radę !!!! :multi::multi::multi: Tym razem daliśmy radę, bo większość - te na początku cz-s robił mój Misiulek:loveu::p Quote
Quirk Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Witam po raz pierwszy.Właśnie obejrzałam zdjęcia z Krakowa. Fajna relacja. Pozdrawiam i gratuluję wyników:-) Quote
Doginka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Ka-Vanga']Raaany ile zdjec z Krakowa :crazyeye:. GRATULUJE ostatnich osiagniec na wystawach :). Dzięki Ola:p;) Niestety tym razem nie ufociłam Twojej piękniusiej dziepsinki:shake: - deszczysko wszystko zepsuło:angryy: [quote name='Quirk']Witam po raz pierwszy.Właśnie obejrzałam zdjęcia z Krakowa. Fajna relacja. Pozdrawiam i gratuluję wyników:-) Witaj Quirk:p Zapraszam częściej;) Miło mi, że foty Ci się podobają:p Dziękuję za Gratulki;) Jestem w Sopocie:multi:Mam kilka foteczek:p Mój obiadek - żabie udka i zupa z raków:diabloti: - moje miny bezcenne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Dobranoc;) Jeśli zechcecie, to jutro wkleję więcej fot;) Quote
malawaszka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 :mdleje: obiad z lekka makabryczny - pokazuj więcej fot, ale nie menu :shake: :lol: Quote
AnkaG Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Fuj żabie udka - zjadłaś??? Nynusie pływały w morzu? Quote
eria Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 http://i39.tinypic.com/1q4im1.jpg niesamowity :loveu: te plamy na nosie ma jakby od linijki !!! błech , nie zjadłabym nic co patrzy na mnie z talerza :ekmm::ekmm: Quote
AngelsDream Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='eria']http://i39.tinypic.com/1q4im1.jpg niesamowity :loveu: te plamy na nosie ma jakby od linijki !!! błech , nie zjadłabym nic co patrzy na mnie z talerza :ekmm::ekmm: Popieram! :shake: Quote
Recommended Posts