ariss Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 e tam, a ja bym chciała spróbować:diabloti: takie dania są zazwyczaj mniaaaaaaaaaaaaami:loveu:ale trzeba do nich dojrzeć:eviltong: Quote
Doginka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='malawaszka']:mdleje: obiad z lekka makabryczny - pokazuj więcej fot, ale nie menu :shake: :lol: Menu już nie pokażę, bo się zjadło:evil_lol: [quote name='AnkaG']Fuj żabie udka - zjadłaś??? Nynusie pływały w morzu? Zjadłam, było pyszne, ylko małe:diabloti: Pływały;) [quote name='eria']http://i39.tinypic.com/1q4im1.jpg niesamowity :loveu: te plamy na nosie ma jakby od linijki !!! błech , nie zjadłabym nic co patrzy na mnie z talerza :ekmm::ekmm: Tam było więcej koteczków, ale ten był taki rozkoszny z tą plamą :loveu: A obiad całe szczęście nie ruszał szczypcami:evil_lol: [quote name='AngelsDream']Popieram! :shake: Nie wiesz, co dobre:diabloti: [quote name='ariss']e tam, a ja bym chciała spróbować:diabloti: takie dania są zazwyczaj mniaaaaaaaaaaaaami:loveu:ale trzeba do nich dojrzeć:eviltong: Ty mnie kochana rozumiesz;):multi: Żabie udka smakują jak kurczak;)Rak smakuje jak krewetki;) Ale szczerze mówiąc ślimaki w sosie pomidorowym są najsmaczniejsze:p Quote
Unbelievable Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Doginka napisał(a): Ty mnie kochana rozumiesz;):multi: Żabie udka smakują jak kurczak;)Rak smakuje jak krewetki;) Ale szczerze mówiąc ślimaki w sosie pomidorowym są najsmaczniejsze:p to po co jeść żabie udka skoro można zjeść kurczaka? :diabloti: oj, burżuje:shake::evil_lol: Quote
ariss Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Doginka napisał(a):Menu już nie pokażę, bo się zjadło:evil_lol: Zjadłam, było pyszne, ylko małe:diabloti: Pływały;) Tam było więcej koteczków, ale ten był taki rozkoszny z tą plamą :loveu: A obiad całe szczęście nie ruszał szczypcami:evil_lol: Nie wiesz, co dobre:diabloti: Ty mnie kochana rozumiesz;):multi: Żabie udka smakują jak kurczak;)Rak smakuje jak krewetki;) Ale szczerze mówiąc ślimaki w sosie pomidorowym są najsmaczniejsze:p krewetki są mniaaaaaaaaaaaami:loveu::loveu::loveu: ostatnio tez jadłam pyszną ośmiorniczke:loveu::loveu: Quote
Doginka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Unbelievable']to po co jeść żabie udka skoro można zjeść kurczaka? :diabloti: oj, burżuje:shake::evil_lol: Ale jakbym nie spróbowała, to bym nie znala smaku raka czy żabki;) [quote name='ariss']krewetki są mniaaaaaaaaaaaami:loveu::loveu::loveu: ostatnio tez jadłam pyszną ośmiorniczke:loveu::loveu: Jak smakowała?:razz: Quote
Doginka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='ariss']jak osmiornicza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tez chce na polskie morze:loveu: My już we wtorek wracamy:placz: Quote
ariss Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 jak osmiornicza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tez chce na polskie morze:loveu: Quote
Doginka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='ariss']...ja tez chce na polskie morze:loveu: Dziś było chłodno:razz: Quote
Vectra Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 eeee raki smakują lepiej niż krewetki , może zależy od gatunku raka ? mi smakowały raki , aczkolwiek BARDZO trudno było mi się przełamać i wziąć to do ręki :evil_lol: ale w kraju w którym jest święto raka .... wsio z rakami , łącznie z serwetkami , firankami , koszulkami :mdleje: głupio było nie zjeść Quote
Doginka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Vectra']eeee raki smakują lepiej niż krewetki , może zależy od gatunku raka ? mi smakowały raki , aczkolwiek BARDZO trudno było mi się przełamać i wziąć to do ręki :evil_lol: ale w kraju w którym jest święto raka .... wsio z rakami , łącznie z serwetkami , firankami , koszulkami :mdleje: głupio było nie zjeść Rakowy odwłok smakowal nienajgorzej, ale psychicznie nie mogłam się rozkoszować smakiem:shake:Język mówił smakowite, a rozum obrzydzał:razz: Quote
weszka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Różne dziwne potrawy i owoce morza lubię ale raczek i żabie udka by mi jednak nie przeszły przez gardło ;) Ale nacieszyłam oczy morzem przynajmniej ;) Quote
Atkaaaa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 to u nas takie piękne niebo jest?:crazyeye::lol: Quote
Doginka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 weszka napisał(a):Różne dziwne potrawy i owoce morza lubię ale raczek i żabie udka by mi jednak nie przeszły przez gardło ;) Ale nacieszyłam oczy morzem przynajmniej ;) Ja też myślałam, że nie dam rady tego raczka i żabich udek do ust wziąć, ale się przemogłam i nawet nie było takie złe, ale mało:diabloti: Atkaaaa napisał(a):to u nas takie piękne niebo jest?:crazyeye::lol: Ano zachody macie prześliczne;):loveu: J.G napisał(a):Bardzo piękne fotki. Dziękuję:loveu: Witam w naszej fotogalerii;)Chyba jesteś tu pierwszy raz:crazyeye::p Quote
ariss Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Juz jest lepiej:loveu:dziekuję:loveu: oddawaj mojego kochanego Gordonka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='ariss']Cześć kochana , co tam u Was:p Właśnie wróciliśmy z Sopotu. Pogoda się popsuła:angryy: i postanowiliśmy wrócić dzień wcześniej, ale już niedługo odwiedzimy Sopot jeszcze raz:multi: A Ty jak się czujesz?:glaszcze: Paluszek bardzo boli?:calus: A tak się bawiła fotkami Misia:loveu: I reszta zachodzących:diabloti: fot;) Quote
Recommended Posts