Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
...aleś ją podrapała :mad::mad::mad:

ratowałam ją przed upadkiem. Podczas trymowania nie zrobiłam jej najmniejszej ranki, dopiero jak ją suszyłam wróciła po Holly jej pancia i mała chciała zeskoczyć ze stołu. Musiałam ją Łapać, a w rękach miałam suszarkę i szczotkę i tak niefortunnie ją złapałam, że szczotką pojechałam jej po łebku:placz:
A co do całowania, to Holly jest całuśnik, lizus i przymilas:loveu::loveu::loveu:i jednocześnie szatan jak jej tatuś:multi::evil_lol:

Coś mi się stało z obiektywem - nie ostrzy mi w większości sytuacji:placz::angryy:
Sprawdzałam na pomiarze matrycowym, punktowym i rozszerzonym i dalej nie ostrzy:shake: sprawdzałam na róznych ustawieniach, nawet na systemowych i auto i dalej nic:placz:

Posted

ewka i haker napisał(a):
fajna mala i jaka lysa
tylko jak dla mnie mogla by być chudsza

mama dogo!!!!!!

To jeszcze szczeniaczek, ma dopiero 5 miesięcy, więc nie jest za gruba. Ona wciąż rośnie;)
No wreszcie się udało z tym dogo - napisz mi na gg, jak naprawiłaś;)

Posted

błahahah...ciekawe czy Kasia Cie wykleła w tramwaju:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

taki łysol jest okropny:evil_lol::diabloti:ale za to jak juz odrośnie to:loveu:

Posted

ariss napisał(a):
błahahah...ciekawe czy Kasia Cie wykleła w tramwaju:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

taki łysol jest okropny:evil_lol::diabloti:ale za to jak juz odrośnie to:loveu:

Dziwne, ale taki łysolek bardzo Jej się podobał - zupełnie tak samo jak mi Gordon po pierwszym trymowaniu;)

Posted

Doginka napisał(a):
Dziwne, ale taki łysolek bardzo Jej się podobał - zupełnie tak samo jak mi Gordon po pierwszym trymowaniu;)

może nie potrafi mówić prawdy prosto w oczy:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

AngelsDream napisał(a):
Łysolek! :loveu:

piękna jest:loveu:
ariss napisał(a):
może nie potrafi mówić prawdy prosto w oczy:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

A po co miałaby kłamać?:hmmmm: Przecież taka łysa suńka też jest sliczna:obrazic:
Ja np. uwielbiam łysego Gordonka zrobionego na pandę:evil_lol:

Posted

ewka i haker napisał(a):
a ja bym nie umiała wyjść na dwór z takim psem:evil_lol:

Nie kochasz, to nie mogłabys wyjść:razz: - prawdziwa miłość jest ślepa:loveu:;)
AngelsDream napisał(a):
Mnie nic nie rusza po szczurach. :P

mnie nie rusza, bo wiem, że za jakieś 2 tygodnie mała ładnie zarosnie;)
ariss napisał(a):
mi tam się nie podoba:eviltong:choć to nie zmienia faktu, że nie mam nic przeciwko;)

Jakby wszystkim się podobało, to było by nudno na tym swiecie:eviltong::diabloti:

Poczekamy, zobaczymy jak odrośnie. Mam nadzieję, że Gordonek kolejnej suni przekazał ostry czarny włos:p