OlaAB Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [CENTER][COLOR=black][COLOR=black][B]Związek Kynologiczny o/Radom oraz KA FORT[/B][/COLOR][/COLOR] [COLOR=black][COLOR=black]serdecznie zapraszają na dwudniowe zawody [/COLOR][B][COLOR=blue]Fort Cup 3[/COLOR][/B][/COLOR][/CENTER] termin: 20-21.10.2007 [COLOR=black][COLOR=black]zawody sędziować będzie Beata Ryl[/COLOR] [COLOR=black]Teren zawodów to: [/COLOR]MZOS "ZNICZ" Pruszków - mała hala sportowa [COLOR=black]opłata startowa 60zl za dwa dni, 40zl za 1 dzien. [/COLOR] [COLOR=black][B]Płatne na konto oddziału radomskiego do 16.10.[/B] [/COLOR] [COLOR=black][URL="http://www.zkwp.radom.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=13"][COLOR=#800080]http://www.zkwp.radom.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=13[/COLOR][/URL] Jeśli wpłata nie wpłynie do tego czasu przyjmiemy na Twoje miejsce kolejną osobę z listy oczekujących. Nie przyjmujemy opłat na miejscu. [/COLOR][/COLOR] [COLOR=black][COLOR=black][B]BĘDĄ EGZAMINY w oba dni[/B][/COLOR] [COLOR=black]rozegrane zostaną przebiegi indywidualne i drużynowe liczone do Fort Cup 2007[/COLOR] [COLOR=red][B]!!!UWAGA!!![/B][/COLOR] [COLOR=red]ze względu na miejsce zawodów zmuszeni jesteśmy wprowadzić limit do 90par(przewodnik+pies). Liczy się data zgłoszenia.[/COLOR] [COLOR=black]link do formularza zgłoszeniowego[/COLOR] [URL="http://www.kafort.pl/php/fort_imprezy.php?id=10"]zgłoszenie na Fort Cup 3[/URL] zgłoszenia przyjmujemy do 14.10.2007 proponowany program zawodów: [U]sobota [/U] Agility 0 FORT CUP Agility Open FORT CUP A1 A2 A3 Jumping team FORT CUP [U]Niedziela[/U] Jumping 0 FORT CUP Jumping Open FORT CUP A1 A2 A3 Agility team FORT CUP [COLOR=black]serdecznie zapraszamy[/COLOR] [COLOR=black]ZKwP o/Radom oraz KA Fort[/COLOR] [/COLOR] Quote
Guciek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 niestety na 3 się nie pojawimy żeby poskakać :( co najwyżej popatrzeć... :( Quote
Aussie Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A my pierwsze zgłoszone! :multi: (Przynajmniej tyle, bo dziś siedzę w domu...) Quote
blaira Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jaki jest termin zawodow?? Dodano: Ok, juz wynalazlam ze zawody 20-21.10 , zgadza sie? pozdr. Quote
OlaAB Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='blaira']Jaki jest termin zawodow?? Dodano: Ok, juz wynalazlam ze zawody 20-21.10 , zgadza sie? pozdr.[/quote] sorki, już dodałam Quote
blaira Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Dzięki. To jeszcze zapytam o cenę ;) pozdr. Quote
OlaAB Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 to akurat napisałam :eviltong:, podana będzie w późniejszym terminie Quote
blaira Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='OlaAB']to akurat napisałam :eviltong:, podana będzie w późniejszym terminie[/quote] Moja nie uwaga :oops: dziękuje za odpowiedź ;) pozdr. Quote
Mokka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Łomatko, kliknęłam Monię do Large :ices_bla: Poczekam, Fort wróci z Norwegii, to poprawi :lol: Quote
PATIszon Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Mokka'] Poczekam, Fort wróci z Norwegii, to poprawi :lol:[/quote] To tak, zeby im sie nie nudzilo po powrocie....:eviltong: Quote
Torzysława Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Mokka']Łomatko, kliknęłam Monię do Large :ices_bla: Poczekam, Fort wróci z Norwegii, to poprawi :lol:[/quote] A ja tez to zrobiłamm .. :evil_lol: niechcacy.. ahh czyli nikogo tam nie ma , no coz napisalam maila na adres na stronie.. wrazie czego zglosilam sie jeszcze raz.. ;) Quote
blaira Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Czy ktos nas przyjmie do teamu L(w typie ast) i M(staffik z adhd :lol: ) ??;) Mamy duzo zapalu/checi, motywacji i mam nadzieje troche wprawy :evil_lol: Ogolnie to chcemy sie dobrze bawic a moze przy tym uda nam sie cos osiagnac, kto wie kto wie :razz: pozdr. Quote
Torzysława Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 :razz:OoOo to ja tak samo jak [B]blaira[/B].:cool3:.. tylko, że ja poszukuje do Teamu 3 psa.. w S-kach.. Do mnie do szczurka czarno-białego..iii do czegoś w stylu sznaucera miniaturki czarnego.:diabloti:. psy nieco nadpobudliwe.. ale za to jakie wyniki.. ostatnio nawet 3 detki uzbierałyśmy (Ja z Antoniną);).. więc na prawde okazja nie do odrzucenia.. i Zapraszam.. tzn nazwy jeszcze nie wymysliłysm, ale cieżko nad nia pracujemy.. :evil_lol: O więcej szczegołów zapraszam! Pytać! :razz: Gorąco zapraszam.. team dla stworów innych inaczej (o tak!):diabloti: EDIT: najlepiej i NAJMILEJ widziany pies, który podciągnął by nasze noty..:evil_lol:8) Quote
blaira Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Widze ze szykuje sie niezla zabawa :cool3::cool3::cool3: pozdr. Quote
Torzysława Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 no nie inaczej.. :cool3: Pozdrawiam wszystkich skaczacych.! Quote
Sajko Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A ja szukam druzyny z Koką, L. Naszą rekomendacją niech będzie, że razem wcale nie trenujemy:cool3: na ostatnich zawodach w bydgoszczy 2 detki i raz najniższy stopień pudła:lol: ktoś nas przygarnie?:razz: Quote
zuzia&lola Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ja szukam drużyny M dla beagielki Loli (A0). Quote
Torzysława Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No co..?:shake: Nikt sie nie odważy??? :diabloti: Zapraszam zapraszam do drużyny.. przypominam poszukiwany/ poszukiwana psinka do S-ek :evil_lol: Quote
amigo i ja Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Szukamy chętnych do drużyny w klasie wzrostowej M ...jeśli chodzi o zaawansowania poziom- my z zerówek ..:P Quote
Torzysława Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='amigo i ja']Szukamy chętnych do drużyny w klasie wzrostowej M ...jeśli chodzi o zaawansowania poziom- my z zerówek ..:P[/quote] No to juz masz [B]zuzia&lola [/B]chetna[B].. :razz::diabloti: [/B]A ja sama zostaje (z Tosiucha oczywscie.. my to juz jako jedno) z Mańkiem..nikt sie do nas nie chcesię przygarnąć..:shake: :evil_lol: Quote
blaira Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Torzysława']No to juz masz [B]zuzia&lola [/B]chetna[B].. :razz::diabloti: [/B]A ja sama zostaje (z Tosiucha oczywscie.. my to juz jako jedno) z Mańkiem..nikt sie do nas nie chcesię przygarnąć..:shake: :evil_lol:[/quote] Wlasnie my razem z Zuzia&lola sie zgadalysmy do teamu :cool3:...mamy jeszcze jedno wolne miejsce ;) Za to w Lkach nadal szukam:roll: pozdr. Quote
Magda i Saga Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ja chętnie sie zapisze do drużyny L, ale będę tylko w niedzielę. Więc pewnie mnie nikt nie zechce (za to jestem A3) Quote
Recommended Posts