Jump to content
Dogomania

Fort Cup 3/2007 20-21.10.2007

Recommended Posts

Posted

[CENTER][COLOR=black][COLOR=black][B]Związek Kynologiczny o/Radom oraz KA FORT[/B][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=black]serdecznie zapraszają na dwudniowe zawody [/COLOR][B][COLOR=blue]Fort Cup 3[/COLOR][/B][/COLOR][/CENTER]

termin: 20-21.10.2007

[COLOR=black][COLOR=black]zawody sędziować będzie Beata Ryl[/COLOR]

[COLOR=black]Teren zawodów to: [/COLOR]MZOS "ZNICZ" Pruszków - mała hala sportowa

[COLOR=black]opłata startowa 60zl za dwa dni, 40zl za 1 dzien. [/COLOR]
[COLOR=black][B]Płatne na konto oddziału radomskiego do 16.10.[/B] [/COLOR]
[COLOR=black][URL="http://www.zkwp.radom.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=13"][COLOR=#800080]http://www.zkwp.radom.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=13[/COLOR][/URL]
Jeśli wpłata nie wpłynie do tego czasu przyjmiemy na Twoje miejsce kolejną osobę z listy oczekujących. Nie przyjmujemy opłat na miejscu.
[/COLOR][/COLOR]

[COLOR=black][COLOR=black][B]BĘDĄ EGZAMINY w oba dni[/B][/COLOR]
[COLOR=black]rozegrane zostaną przebiegi indywidualne i drużynowe liczone do Fort Cup 2007[/COLOR]

[COLOR=red][B]!!!UWAGA!!![/B][/COLOR]
[COLOR=red]ze względu na miejsce zawodów zmuszeni jesteśmy wprowadzić limit do 90par(przewodnik+pies). Liczy się data zgłoszenia.[/COLOR]

[COLOR=black]link do formularza zgłoszeniowego[/COLOR]
[URL="http://www.kafort.pl/php/fort_imprezy.php?id=10"]zgłoszenie na Fort Cup 3[/URL]

zgłoszenia przyjmujemy do 14.10.2007

proponowany program zawodów:
[U]sobota [/U]

Agility 0 FORT CUP
Agility Open FORT CUP
A1
A2
A3
Jumping team FORT CUP

[U]Niedziela[/U]
Jumping 0 FORT CUP
Jumping Open FORT CUP
A1
A2
A3
Agility team FORT CUP

[COLOR=black]serdecznie zapraszamy[/COLOR]
[COLOR=black]ZKwP o/Radom oraz KA Fort[/COLOR]
[/COLOR]

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mokka']Łomatko, kliknęłam Monię do Large :ices_bla:

Poczekam, Fort wróci z Norwegii, to poprawi :lol:[/quote]
A ja tez to zrobiłamm .. :evil_lol: niechcacy.. ahh czyli nikogo tam nie ma , no coz napisalam maila na adres na stronie.. wrazie czego zglosilam sie jeszcze raz.. ;)

Posted

Czy ktos nas przyjmie do teamu L(w typie ast) i M(staffik z adhd :lol: ) ??;)

Mamy duzo zapalu/checi, motywacji i mam nadzieje troche wprawy :evil_lol:
Ogolnie to chcemy sie dobrze bawic a moze przy tym uda nam sie cos osiagnac, kto wie kto wie :razz:

pozdr.

Posted

:razz:OoOo to ja tak samo jak [B]blaira[/B].:cool3:.. tylko, że ja poszukuje do Teamu 3 psa.. w S-kach.. Do mnie do szczurka czarno-białego..iii do czegoś w stylu sznaucera miniaturki czarnego.:diabloti:. psy nieco nadpobudliwe.. ale za to jakie wyniki.. ostatnio nawet 3 detki uzbierałyśmy (Ja z Antoniną);).. więc na prawde okazja nie do odrzucenia.. i Zapraszam.. tzn nazwy jeszcze nie wymysliłysm, ale cieżko nad nia pracujemy.. :evil_lol:

O więcej szczegołów zapraszam! Pytać! :razz:
Gorąco zapraszam.. team dla stworów innych inaczej (o tak!):diabloti:

EDIT: najlepiej i NAJMILEJ widziany pies, który podciągnął by nasze noty..:evil_lol:8)

Posted

A ja szukam druzyny z Koką, L. Naszą rekomendacją niech będzie, że razem wcale nie trenujemy:cool3: na ostatnich zawodach w bydgoszczy 2 detki i raz najniższy stopień pudła:lol: ktoś nas przygarnie?:razz:

Posted

[quote name='amigo i ja']Szukamy chętnych do drużyny w klasie wzrostowej M ...jeśli chodzi o zaawansowania poziom- my z zerówek ..:P[/quote]
No to juz masz [B]zuzia&lola [/B]chetna[B].. :razz::diabloti:
[/B]A ja sama zostaje (z Tosiucha oczywscie.. my to juz jako jedno) z Mańkiem..nikt sie do nas nie chcesię przygarnąć..:shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='Torzysława']No to juz masz [B]zuzia&lola [/B]chetna[B].. :razz::diabloti:
[/B]A ja sama zostaje (z Tosiucha oczywscie.. my to juz jako jedno) z Mańkiem..nikt sie do nas nie chcesię przygarnąć..:shake: :evil_lol:[/quote]
Wlasnie my razem z Zuzia&lola sie zgadalysmy do teamu :cool3:...mamy jeszcze jedno wolne miejsce ;)

Za to w Lkach nadal szukam:roll:

pozdr.