Jump to content
Dogomania

Skierniewice-szara bida w szarym schronisku-mastiffka-MA DOM!!

Recommended Posts

Posted

jejku jak ta babka taka niezdecydowana to lepiej niech jej nie bierze,bo potem jak by jej sie odwidzialo i by ja spowrotem oddala to by serce jej chyba peklo a takiego psa powinna miec osoba zdecydowana przede wszystkim i znajaca sie na psach,czy tej rasie...
niekt nie chce jej:(a taka piekna,,szkoda:(
trzymam kcuki,oby jej sie udalo i to jak najszybciej:)

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bywa...

szkoda, ze na tym cierpi Sofija :-(

Dzisiaj mialam koszmarny sen...śnilo mi sie, że Sigma umarla :-(

Pamietam jak nie chcialam wyadoptowac Faldki... balam sie, ze jak ja oddam, to zaraz mi Sigma umrze i zostane sama :-(
Ale gdyby... to bym.... no wiecie :-)

Grzesiek dzisiaj powiedzial, ze Sigma mu obflegmila reke i musimy ja wyslac do nieba i tam bedzie sie bawila z Faldka a on nie bedzie obflegmiany i poturbowany - jaki rezolutny czterolatek :evil_lol:

Posted

[LEFT]Od strony mojej strony adopcyjnej, jak nigdy cisza. Tylko hodowca był zainteresowany nią i czy ma papier:-(
Mam nadzieję, że polubili tego 'moloska szczeniaczka':roll: i że ma w schronie kontakt z człowiekiem. Ciekawa jestem jak łapy? Czy wiecie coś dziewczyny?
[/LEFT]

Posted

ARKO, niech pani wet wymaca dokladnie okolice pomiedzy paluchami, mam nadzieje, ze to co widac na foto, nie ma ksztaltu migdalow...

Proponuje, zeby wetka zrobila jej morfologie + OB + biochemia + bialko calkowite i żelazo - ja zaplace za te badania, to bedzie max 120 zl.
Niech to zrobi jak najszybciej !!!

Posted

dziewczyny - to co robimy? Rozumiem ze schron w skierniewicach nadal nie jest idaealny ale jest tam troche lepiej, tak? Ja mogłabym w przyszłym tygodniu najwczesniej w razie czego przyjechać po suczke i umieścić ja w hoteliku.. Przynajmniej mogłabym ja leczyc u dobrego weta.. A mysle ze boks wewnetrzny (czyli ogrzewany) na pewno by sie udało dla niej dostac...

Posted

ewa, ja bym małą brała gdziekolwiek zanim pójdzie do kogos nieodpowiedzialnego.. Czy zostały jeszcze jakieś pieniażki po Fałdce? Moze z tego damy na początek na hotelik - potem bedziemy zbierac i łatac potrzeby.. Tylko czy Ty dasz rady jeździc z Sofią do wetów?

Posted

niestety nie dam rady :-(
jezeli chodzi o kwestie finansowe to jest krucho :-( napewno forum bordoże nas wspomoze, Stowarzyszenie napewno tez ale kasa z faldki jest na styk - nie jest jeszcze oplacone sggw ale kasa na to jest, jezeli rachunek nie bedzie oplacony to mysle, ze moglibysmy pomoc Sofii, porozmawiam o tym z Fela.

Posted

no właśnie - najlepiej zeby sofia trafiła tak, zeby ktos (i to nie tylko jedna osoba) mogła ja odwiedzac i ew. wozic do weta.. Zastanówmy sie na spokojnie.. Ja wyjeżdzam dziś na delegacje i wracam dopiero w piatek tak ze w tym czasie i tak nic nie zrobie.. Zobaczymy - jeśli ta Pani która chciała Sofie sie nie zgłosi, wtedy zabiore małą do krakowa do hotelu.. Częsc kwoty postaram sie pokrywać z właśnej kieszeni, reszte moze jakos dozbieramy...