zurdo Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Śliczności! :loveu: A ogon ma zupełnie zabójczy :loveu: Super zdjęcie jak się przegląda w lustrze, damulka ;) Quote
kasik wawa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 nikt cie sunko nie odwiedza! a ja mam w domu wielki ubaw jak one we dwie sie bawia!! suczka zrobila 100% postep juz sie zupelnie inaczej zachowuje,poczula sie chyba pewniej!:razz: jest z niej pociecha!!!:loveu: Quote
zurdo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 kasik wawa napisał(a):a ja mam w domu wielki ubaw jak one we dwie sie bawia!! A my nie mamy, bo nie widzimy :razz: Zdjęcia chcemy! Quote
Ulka18 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 No wlasnie, poprosimy o zdjecia :modla: Quote
Jo37 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Wspaniale ,że następna suczka trafiła do super domu . Wiem bo przywoziłam Gapcię do Kasik wawa . Quote
Ziutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Jo37 napisał(a):Wspaniale ,że następna suczka trafiła do super domu . Wiem bo przywoziłam Gapcię do Kasik wawa . Racja Jo37 .......Kasia i jej rodzice to wspaniali ludzie. Już pierwszego dnia nasza Boni rozkochała w sobie tatę Kasi :loveu: Będzie miała tam jak w raju.........tzn. już ma :multi: :multi: Quote
Ania-Sonia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A ja znam kasik wawa z wątku Gapci od naszej Deszczowej i dlatego tak bardzo się cieszę, bo wiem jaki super domek Boni się trafił! :multi::multi::loveu::loveu: Widziałam Boni wkrótce po przyprowadzeniu jej do schronu. To był obraz nędzy i rozpaczy... Ale to będzie piękna i na pewno bardzo, bardzo szczęśliwa sunia! Kasik, dziękujemy!!!! :loveu: Quote
deszczowa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ania-Sonia napisał(a):A ja znam kasik wawa z wątku Gapci od naszej Deszczowej i dlatego tak bardzo się cieszę, bo wiem jaki super domek Boni się trafił! :multi::multi::loveu::loveu: Widziałam Boni wkrótce po przyprowadzeniu jej do schronu. To był obraz nędzy i rozpaczy... Ale to będzie piękna i na pewno bardzo, bardzo szczęśliwa sunia! Kasik, dziękujemy!!!! :loveu: wzruszenie odebrało mi mowę :loveu: Boni to śliczna urokliwa sunia :multi: I Gapcia na pewno się nią już zaopiekowała ;) Boni nie mogła lepiej trafić - takich kochających domów ze świecą szukać :rolleyes: Quote
kasik wawa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 deszczowa wyslalam ci maila!! masz tam kila zdjatek twojego kochanego malenstwa z nowa kolezanka! zdjecia juz niedlugo powinny byc wstawione Quote
deszczowa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 widzę:loveu: to jak tu będą wstawione to ja idę wstawić trochę też do wątku o samej Gapciuni :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36399&page=22 Quote
kasik wawa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ziutka tobie tez wyslalam nowych zdjec troszke wiec prosze jak bedziesz miec troszke czasu to powstawiaj!! tylko pamietaj o rozmiarze hehe :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Kasik, Boni jest nadal Boni, czy ma jakieś inne imię? Quote
Ziutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Teraz spadam do sklepu :evil_lol:.....jak tylko wrócę to kolejne zdjęcia wrzucę :cool3: Quote
zurdo Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ale rozbrykane psiapsióły :loveu: Piękne zdjęcia :lol: A co na to wszystko Pan Collie (nie wiem, jak ma na imię)? edit: Już wiem z wątku Gapci, że Dżeki. Quote
luka1 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 To się małej poszczęściło. Ale nawet pasuje do tego miejsca, ładnie się komponuje w zieleń :eviltong: Quote
kasik wawa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Boni została Boni! a pan Dżekuś wreszcie sie cieszy bo male zajely sie soba a on ma swiety spokuj i nikt mu nie dokucza wiec bawi sie z nimi tylko w tedy kiedy sam ma na to ochote!!!:lol: suczki naprawde super,tak fajnie sie dogadały.:loveu: A Boni robi kolejne postepy,zaczeła papugować po reszcie psow i dzisiaj nad ranem mi sie nawet do łóżka wgramoliła i leżała póki sprężyna nie strzeliła bo tego chyba jeszcze w życiu nie widziałi i nie słyszała wiec to było straszne i trzba się było tego wystraszyć!:evil_lol: teraz mam z niej kolejny ubaw bo spi i chyba jej sie cos sni bo biegnie leżąć na dywanie i szczeka z pokazywaniem swojego pieknego uzębienia:lol: Ziutko bardzo dziekuje za wklejenie zdjec malenstwa!!!;) Quote
Ziutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 kasik wawa napisał(a): Ziutko bardzo dziekuje za wklejenie zdjec malenstwa!!!;) Ależ nie ma za co.....zawsze do usług :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ale fajne z nich stadko :loveu: :loveu: :loveu: Dziewczynki sie bawia, a Dzekus wszystko obserwuja z godnoscia :p od czasu do czasu przypominajac o sobie szczekaniem ;) Quote
Ziutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nie wiem czy Kasia Wam pisała wcześniej (skleroza :evil_lol:[SIZE=2]).....ale na drugi dzień kiedy była z Boni u swojego weta.....i Ją ważyła to suni waga wynosiła 9 kilo :crazyeye: :crazyeye: Quote
zurdo Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ziuta-23 napisał(a):na drugi dzień kiedy była z Boni u swojego weta.....i Ją ważyła to suni waga wynosiła 9 kilo :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Matko jedyna... Widać, że jest strasznie chuda, ale myślałam, że przy swojej wielkości waży przynajmniej 15... Quote
Recommended Posts