Jump to content
Dogomania

Sochaczew - młodziutka colli - " Boni" już w domku u Kasi

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nikt cie sunko nie odwiedza!
a ja mam w domu wielki ubaw jak one we dwie sie bawia!!
suczka zrobila 100% postep juz sie zupelnie inaczej zachowuje,poczula sie chyba pewniej!:razz:
jest z niej pociecha!!!:loveu:

Posted

Jo37 napisał(a):
Wspaniale ,że następna suczka trafiła do super domu .
Wiem bo przywoziłam Gapcię do Kasik wawa .

Racja Jo37 .......Kasia i jej rodzice to wspaniali ludzie.
Już pierwszego dnia nasza Boni rozkochała w sobie tatę Kasi :loveu:
Będzie miała tam jak w raju.........tzn. już ma :multi: :multi:

Posted

A ja znam kasik wawa z wątku Gapci od naszej Deszczowej i dlatego tak bardzo się cieszę, bo wiem jaki super domek Boni się trafił! :multi::multi::loveu::loveu:

Widziałam Boni wkrótce po przyprowadzeniu jej do schronu. To był obraz nędzy i rozpaczy... Ale to będzie piękna i na pewno bardzo, bardzo szczęśliwa sunia!

Kasik, dziękujemy!!!! :loveu:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
A ja znam kasik wawa z wątku Gapci od naszej Deszczowej i dlatego tak bardzo się cieszę, bo wiem jaki super domek Boni się trafił! :multi::multi::loveu::loveu:

Widziałam Boni wkrótce po przyprowadzeniu jej do schronu. To był obraz nędzy i rozpaczy... Ale to będzie piękna i na pewno bardzo, bardzo szczęśliwa sunia!

Kasik, dziękujemy!!!! :loveu:

wzruszenie odebrało mi mowę :loveu:
Boni to śliczna urokliwa sunia :multi: I Gapcia na pewno się nią już zaopiekowała ;)

Boni nie mogła lepiej trafić - takich kochających domów ze świecą szukać :rolleyes:

Posted

Ale rozbrykane psiapsióły :loveu: Piękne zdjęcia :lol:
A co na to wszystko Pan Collie (nie wiem, jak ma na imię)?

edit: Już wiem z wątku Gapci, że Dżeki.

Posted

Boni została Boni!
a pan Dżekuś wreszcie sie cieszy bo male zajely sie soba a on ma swiety spokuj i nikt mu nie dokucza wiec bawi sie z nimi tylko w tedy kiedy sam ma na to ochote!!!:lol:
suczki naprawde super,tak fajnie sie dogadały.:loveu:
A Boni robi kolejne postepy,zaczeła papugować po reszcie psow i dzisiaj nad ranem mi sie nawet do łóżka wgramoliła i leżała póki sprężyna nie strzeliła bo tego chyba jeszcze w życiu nie widziałi i nie słyszała wiec to było straszne i trzba się było tego wystraszyć!:evil_lol:
teraz mam z niej kolejny ubaw bo spi i chyba jej sie cos sni bo biegnie leżąć na dywanie i szczeka z pokazywaniem swojego pieknego uzębienia:lol:
Ziutko bardzo dziekuje za wklejenie zdjec malenstwa!!!;)

Posted

Nie wiem czy Kasia Wam pisała wcześniej (skleroza :evil_lol:[SIZE=2]).....ale na drugi dzień kiedy była z Boni u swojego weta.....i Ją ważyła to suni waga wynosiła 9 kilo :crazyeye: :crazyeye:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
na drugi dzień kiedy była z Boni u swojego weta.....i Ją ważyła to suni waga wynosiła 9 kilo :crazyeye: :crazyeye:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Matko jedyna... Widać, że jest strasznie chuda, ale myślałam, że przy swojej wielkości waży przynajmniej 15...