Ulka18 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Kasiu, czekamy na zdjecia i cieszymy sie, ze Boni tak ladnie przybrala na wadze :multi: Quote
luka1 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Jak wypiękniała :lol:, jakie ma piekne futerko, a ten ogon BOSKI. Quote
deszczowa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 istne sanatorium w tym domu :loveu: a jakie rezultaty :crazyeye: :multi::multi::multi: Quote
kasik wawa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 bylismy dzisiaj po raz kolejny u weterynarza. pani doktor byla zdziwiona ze malutka tak szybko nabrala prawidlowej wagi.na wadze wyszlo 20,3 kg:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to byl szok za bonisiek juz tak dlugo wazy!!! to cudowne!!!! poza tym wszystkie psiska maja sie swietnie. rozrabiaja niesamowicie!!! najchetniej by tylko biegaly nawet im mroz nie jest straszny!! Quote
Ulka18 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 pani doktor byla zdziwiona ze malutka tak szybko nabrala prawidlowej wagi.na wadze wyszlo 20,3 kg Super :multi: chyba jeszcze troche do wagi collie brakuje..tak z 5 kg by sie jeszcze przydalo ;) Boni jest przeciez dosc wysoka :p Quote
kasik wawa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 no i niesamowicie urosla jak przyjechala to byla wzrostu mniej wiecej gapci a teraz jest przynajmniej 5 cm wyzsz wiec sie dziewczyna wyciaga w gore hehe Quote
Ziutka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 kasik wawa napisał(a):no i niesamowicie urosla jak przyjechala to byla wzrostu mniej wiecej gapci a teraz jest przynajmniej 5 cm wyzsz wiec sie dziewczyna wyciaga w gore hehe Czyli tak jak pisałyśmy na początku.......będzie MISS.....na długich nogach :loveu: :cool3: Quote
Jo37 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Takim to się powodzi . I słusznie !!!!!!! Quote
luka1 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Ale Boni wydoroślała i taka szeroka jakaś :lol:, grubasek jeden. Jest śliczna i wygląda ba zadowoloną. ( ja też chcę tak) Quote
zurdo Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Piękniutka jest. Jak tak sobie patrzę na to, jak zmienia się Boni, to mam nieodparte wrażenie, że wśród jej przodków musiał być bernardyn :roll: Quote
Ziutka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 zurdo napisał(a): mam nieodparte wrażenie, że wśród jej przodków musiał być bernardyn :roll: Wiesz Zurdo....też mi się tak coś wydaje :cool3: Quote
Ulka18 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 zurdo napisał(a):Piękniutka jest. Jak tak sobie patrzę na to, jak zmienia się Boni, to mam nieodparte wrażenie, że wśród jej przodków musiał być bernardyn :roll: Rzeczywisce Boni jakby zmężniala :loveu: ma cos w sobie z bernardyna, ale jest lżejszej ciut budowy :p przecudna sunia :iloveyou: Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Nic ta Kasia nam nie pisze :mad: co słychać u księżniczki Boni :loveu: Quote
kasik wawa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 to z watka gapisia ale to malej bonitki tez dotyczy przepraszam ze tak dlugo nie dawałam znaku zycia ale niestety problemy zdrowotne mojego taty przygwozdzily mnie na troche w szpitalu.ale juz jestem.moje kochane psinki zeyja radosnie!gapcia chyba nibdy nie dorosnie a pani doktor wiecznie sie z niej smieje ze ma ADHD.czyli jak ja.same grubaski nam wyrosly.dzeki wiernie pilnuje swojego stadka i nie pozwala innym psom podchodzic.bonitka to taki maly niedzwiadek.zobaczycie sami na nowych zdjeciach.jest juz prawie wielkosci dzeka tylko tyle ze troszke grubsza.no i straszny pieszczoch z niej.razem z gapcia do perfekcji opracowaly juz technike wychodzenia i spania na lozku.tylko ze jak we dwie sie powala na moje loze to ja juz sie nie mieszcze.zostal jeszce w boni jaki lek przed obcymi.jak ktos nowy wejdzie do domu to biedna na gore ucieka.kiedys nam tak dzeki sie zachowywal ale po jakims czasie mu przeszlo wiec mam nadzieje ze i tej malej to przejdzie.a gapi z mila checia obcych by pozjadala. jak zwykle sie rozpislam ale o tych moich cudach mogla bym ksiazke napisac. wysle zdjecia i ladnie poprosze o wklejenie na tym watku albo na watku boni. pozdrawiam wszystkich buziaki Quote
zurdo Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Z ciekawością czekam na zdjęcia malutkiej Bonitki :razz: Quote
Recommended Posts