Jump to content
Dogomania

Sochaczew - młodziutka colli - " Boni" już w domku u Kasi

Recommended Posts

Posted

NataliaM-nie wiem co o Tobie i Twoich rodzicach myslec?:angryy:czy to brak wyobrazni,?czy g.....a,kupowac psa z "taniej hodowli"=rozmnazaczy,pseudohodowcow:mad::mad::mad::mad:
Podaje watek:
Colli w potrzebie
Autorka watku:Crazy "Przepiekny colli"
Zobacz
Dalmatynczyki w potrzebie :autor haker 11

Proponuje w tych dwoch przypadkach ,dodatkowo przeczytac ksiazki z opisami tych ras,zupelnie odmiennych o roznych odmiennych wymaganiach i potrzebach!
zurdo-to mnie zaszokowalas stwierdzeniem kundelek do budy?
kundelek jest na kanape,a wogole kundelki =wielorasowe
a psy w budach i na lancuchach=ciemnota+bezmyslnosc+zacofanie+archaizm

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ziuta moze zrobmy tak podam ci moj numer i jak bedziesz juz cos blizej wiedziala to napisz albo zadzwon bo ja tez rano musze byc w warszawie no a potem jak juz wspominalam do konikow pod sochaczew jade wiec moge sie w sumie dostosowac
695599114
prosze nie klucmy sie juz na watku tej malej tylko poromawiajmy o niej!!!
hehe prosze natalio przeczytaj kilka watkow na dogo np o biednej Tipuni (ja czytajac plakalam) i nie bedziesz miec watpliwosci czy chcesz rasowego czy masz miekkie serce i pomozesz jakiejs psince bo bardzo tego potrzebuja
to czekam na jakas wiadomosc od ciebie ziuto albo jak nie masz mozliwosci to pusc chociaz sygnal to ja oddzwonie

Posted

kasik wawa napisał(a):
czekam na jakas wiadomosc od ciebie ziuto albo jak nie masz mozliwosci to pusc chociaz sygnal to ja oddzwonie

Dzięki za numer...........jutro zadzwonię.....ale cholerka...pewnie będę mogła być dopiero o 17.00 w Azorku.....mój jeden samochód jest w warsztacie więc będę musiała czekać na drugie auto do 16.20 aż TZ wróci z pracy.
A gdzie Kasiu jeździsz na koniki :cool3:

Posted

kasik wawa napisał(a):
do woli pasikoanskiej za zelazowa wola
a s kad ty masz zamiar jechac??to moze ja cie jakos,s kas zabiore??
a jak nie to moze byc i 17.mi pasuje

Będę jechała z Błonia.
W takim razie Ja zadzwonię do Ciebie jutro około 16-stej i się umówimy ok ??

Posted

kasik wawa napisał(a):
dobrze ale moge rowniez pojechac przez blonie jak co wygodniej i cie zabrac po drodze bo dla mnie to ta sama droga tedy czy tedy!!

Dziękuję bardzo :loveu:.....ale nie rób sobie kłopotu....Ja potem jeszcze jadę z Azorka w inne miejsce bo jestem umówiona więc i tak muszę jechać swoim samochodem.
Inaczej zapewne bym skorzystała :cool3:

Posted

Wszyscy trzymamy kciuki mocno....za Kasię i za Boni :happy1::happy1::happy1:

Już się nie mogę doczekać.....chciałabym już 16-stą i wyjeżdżać z domu do Azorka :loveu:

Posted

Dzwoniłam właśnie do pani Zytki.......sunia jest i czeka :cool3:......pani Zyta też na nas czeka :loveu:
Kasiu zadzwonię do Ciebie jak tylko będę wiedziała o której dokładnie TZ wróci z pracy i się umówimy.
Mam nadzieje, że trafisz do Azorka bo tam żadnego szyldu nie ma, że znajduje się schronisko i ogólnie wjazd z trasy jest mało widoczny.

Posted

mam nadzieje ze trafie a jak nie to po bladze chwile i tez dam jakos rade!!!
a po ktorej stronie jadac od sochaczewa to jest?bo jak dobrze patrzylam na mape to jest to na prasie poznanskiej z warszawy do sochaczewa?
dam jakos rade do takiej suczki musze trafic!
to czekam niecierpliwie na spotkanie!!!!
pozdrawiam

Posted

kasik wawa napisał(a):

a po ktorej stronie jadac od sochaczewa to jest?

Kasiu jadąc od Sochaczewa to musisz skręcić w lewo przy auto złomie.
Gdzieś 4 km za Sochaczewem....ten auto złom jest mało widoczny....krzaki trochę go zasłaniają.....ale mam nadzieje, że trafisz.

P.S. Tak jak pisałaś wcześniej, jedziesz trasą poznańską.

Posted

natalio mysle ze mozesz sobie przeczytac ten watek
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77401
border collie jest w potrzebie
i naprawde mam dla ciebie rade-jak naprawde bedziesz chciala jakiegos pieska przygarnac to poczekaj spokojnie kilka dni bo kolakow w potrzebie co dziennie przybywa,napwno za kilka dni ktos da ci znac ze jest jakas piekna psnka do adoptowania
nie poddawaj sie odrazu,nie rezygnuj z pomocy jakimus biedakowi,nie kupuj odrazu "rasowego"!!
przemysl sobie sprawe na spokojeni!

chce juz 16!!!niech ten czas szybciej leci!!!

Posted

Natalia-nie chodzi o cene psa ,bo jest wszystko jedno ile pies kosztuje,chodzi ,o to zeby pies mial papiery ,rodowod i metryke!!:angryy::angryy::angryy:
Teraz wszystko jasne,kudnelek w kojcu Pseudorasowy w domu:mad::mad:az mnie ciarki przeszly.To co prymitywni wsiowi wet.mowia pies do kojca,budy,suczka musi chociaz raz miec male ,wprowadzaja mnie te zabobonne stwierdzenia o wscieklosc.Dopoki tacy wet.sa i tak mowia nie dziwota ,ze Polska jest krajaem zacofanym,jezeli chodzi o stosunek do zwierzat ,a schroniska przepelnine:angryy:
Proponuje ToBie dziewczyno zabrac z tego obrzydliwego kojca i zimnej budy pieska do domu i temu biedaka potraktowac jako czlonka rodziny.Po co Tobie pseudorasowy,nastepny kundelek,jezeli juz jednego wsadziliscie do budy.Wpierw jednym sie zajmij,zgotuj mu wlasciwe godne warunki,a nie realizowac nastepny kaprys czyli kupowac kundelka dalmatynczyka lub colli,i w nastepnym roku ,moze bernardyna za pol ceny-brrr:mad::mad::mad:

Posted

Przecież Natalia nigdzie nie sugerowała, że pies nie bedzie miał metryki, czemu od razu to założyliście? To psa z rodowodem nie można kupić od znajomego taniej?

Nie znaczy to oczywiście, że popieram trzymanie psów w kojcu :-(