Celina12 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 :roflt::roflt::roflt:-uwielbiam Twoje opowieści...uwielbiam Yodulca. No widzisz-nawet nie spodziewałaś się ,że oprócz.." silnego PSA obronnego"-jak mawia mój TZ-masz Panienkę ,która dba o urodę:loveu:. Quote
olenka_f Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 po pierwsze kąpiele błotne są fajne po drugie łabędzie musiały ją obrazić po trzecie łabędzie miały przewagę po czwarte ona się nie chowała za nogami ona Cię broniła z tej strony z której mógł zaatakować drugi łabędź a Ty byś go nie widziała bo walczyłabyś z pierwszym po piąte na bałwanie pokazała Ci co zrobi z łabędziem jak będzie potrzeba po szóste gdyby nie takie spacerki to by było strasznie nudno, a teraz jak widzimy z utęsknieniem czekasz niedzieli na kolejną dawkę wrażeń i przygodę :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
brazowa1 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 buchachachachachachacahachachacha,jak ja sie smieje,to musi byc smieszne:lol: Quote
brazowa1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 :smilecol::Rose::Rose::Rose::Rose::ghost_2::ghost_2::angel::angel::angel::B-fly::B-fly::B-fly::BIG::BIG::BIG::tort::tort::bday::bday::new-bday: rosnij nam Kasiu duza i zdrowa!!!!!! Quote
olenka_f Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 :BIG::BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::knajpa::knajpa::knajpa: Kasiuniu tylko tych wesołych dni :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Neris Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 ... wiecej takich cudownych opowieści... Quote
Kasia25 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ja wczoraj miałam napisać i tak potem, potem , potem........:oops: Kasiu Droga z okazji IMIENIN i URODZIN sto lat, Niech Ci zawsze słońce świeci a codzienne troski pękają niczym bańki mydlane!!!!!!!! :Rose::Rose::tort::BIG::BIG::new-bday::new-bday: Quote
kaerjot Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Wiem, że jakość fatalna, bo to telefonem pstrykane, ciemno i tak dalej. Ale mimo wszystko strasznie mnie się ta fota podoba. Quote
Neris Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 To chyba Obcy - Ósmy Pasazer Nostromo... po zębach poznaję Quote
kaerjot Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Czyli od dziś Gizmo zmienia imię na Ripley? Quote
Zosia4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 No co by nie powiedzieć - zębiska straszne. Nie boicie się jej ???? Quote
kaerjot Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Hmmmmmmmmmmm Boimy się okrutnie, ale tego czarnego potffora. Ta zabawa, jak większość "igraszek" bliźniaków skończyła się płaczem Yody. Gizmo ma pazury i z dużym upodobaniem ich używa. Dziś na przykład mam na wierzchu prawej dłoni, piękny czerwony krzyż wyrzeźbiony przez niego. Quote
Neris Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Daj mi go na wychowanie, zaraz mu przejdzie... Quote
Kasia25 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Bieeeeeeeeeeeeeeeeedniusia Yoda z taką bandą mysi żyć, biednaaaaaaaaa:placz: Kasiu czy możemy liczyć na foteczki w stylu "kotki na choince"?????? Quote
brazowa1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Taaaaaaaak,ja chce wszystkie trzy!!! Quote
kaerjot Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Nie będzie kotków na choince!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sadystki wredne!!!!!!!!! Po czterech miesiącach na morzach i oceanach powrócił do stada PAŃCIO. Yoda skakała na wszystkich czterech łapach do góry, koty zapomniały, że pies bywa nieobliczalny i ustawicznie właziły jej pod te skaczące łapy, przy okazji drąc jadaczki ile wlezie. Klara ze szczęścia zapluła podłogę, osłupiała Zuza zeżarła jemiołę, a Gizmo upolował łosia i zawlókł go w nieodgadnione miejsce. Następnego dnia, jakby było mało Yoda rozszarpała ssawkę od odkurzacza, Zuza wyrzygała jemiołę na kanapę, Gizmo przenocował w walizce schowanej na strychu, Klara się wkurzyła i zrobiła psu siekankę z nosa. Obecnie sytuacja wydaję się być opanowana. Tylko TZ zwariował i domaga się śniadań o 4 rano. Quote
Neris Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ajjj, to się działo... a prezenty przywiózl? Quote
olenka_f Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 o 4 rano śniadanie? przecież to środek nocy a co to znaczy domaga, urwało łapki? Quote
brazowa1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 olenka ma zdrowe podejscie,brawo dla tej Pani! :klacz: a i tak chcemy zdjecie TZta o 4 rano,w kuchni.Kaerjot,zaszalej! Usmialam sie z powitan zwierzatek. Quote
Celina12 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Kasiu-ja spóźniona :oops:-życzę wszystkiego najlepszego....:loveu::loveu: Powitanie super i tez proszę o zdjęcia ze śniadanka w środku nocy :diabloti: Quote
Celina12 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 „Jezus przechodzi dzisiaj pośród nas...” Radosnego oczekiwania i gotowości Na przyjęcie Bożego Syna do swego życia, Mocy Ducha Świętego, Który pomoże nam uwielbiać Boga I zasiewać ziarno pokoju wśród bliskich, Wielu darów Bożych w Nowym 2008 Roku! ...życzy Celina z rodzinką i z jamnikami Quote
kaerjot Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Dziękujemy pięknie za życzenia. Święta w tym roku były ...................... dziwne. Przyszedł Mikołaj i zepsuł nam samochód. Wyjechaliśy na kilka godzin, a wróciliśmy po czterech dniach. Yoda nie narzekała, jest tam park nad Symsarną. Jest błotko do paprania się, jest zimna woda w rzece do zmywania błotka, jest dużo patyków do wyławiania z błotka lub wody, wreszcie Mikołaj przyniósł jej całą, wielką pakę smakołyków. Jej zdaniem, było fajnie. Czy ktoś mi powie, dlaczego nie mogę wkleić fotek? Quote
Celina12 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Jej ale ja fcem fotki....jak to nie możesz???? Autko się zbiesiło???? Co Mikołaj chciał od Waszego autka??? Quote
Recommended Posts