Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja pamiętam o AFN:p, chyba muszę do dziewczyn zagadać o formę roliczenia. Acha, nie ma problemu żebyśmy płacili przelewem, więc ja mogę wpłacić tą część pieniędzy ktore są u mnie na koncie, a resztę AFN może przelać bezpośrednio do lecznicy.
VitisVini, dzwoń! Mam nadzieję że do niedzieli się wykuruję.:roll:
Ten antybiotyk to cyfaleksyna o ile dobrze usłyszałam, ale możliwe że przekręciłam. No niestety, lecznica też musi na czymś zarobić, a te babeczki dopiero rozkręcają działalność i nie mogą dawać dużych zniżek:oops:, niemniej postaram się negocjować...najlepiej jak osobiście pojadę w piątek i z wetką prowadzącą jeszcze pomówię. Z drugiej strony jestem im bardzo wdzięczna że Bandosa przyjęły, żaden hotel by się tego nie podjął, a lecznica to chyba sggw tylko - a tam siedziałby całymi dniami sam.:roll: No i sympatia wetek do psiaka jest ogromna.
Pogadam o tej recepcie i o środkach do kąpieli też.

A dziś dostałam bardzo miłego smsa od Pani która wpłaciła na Bandoska 200 zł :loveu:, dzwoniła też Pani która czyta dogomanię ale...nie loguje się, bo mówi że wtedy już zupełnie by przepadła!:lol: Bardzo to podnosi na duchu, że jest zainteresowanie łysolkiem...

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Widok tego szczeniaczka bardzo łapie za serce. Nie wiem jak można było doprowadzić malucha do tego stanu, no ale niestety stało się.

Bardzo proszę o kontakt mailowy ([email protected]) osobę która zajmuje sie zbiórką pieniędzy na Bandiego, ponieważ mam kilka rzeczy które można wystawić na allegro, a cała uzbierana suma mogłaby iść na leczenie biedaka.

Posted

I niestety nie dotarłam do Badusia, bierze mnie znów jakieś przeziębienie.
AsiuK, zmieniłaś numer tel? Chciałam Ci wysłać SMS i nie dotarł. Ale mam go jeszcze z zeszłego roku...

Posted

[quote]Chrupek, zmieniłabyś w tytule że łysy..? Duży i łysy - zupełnie jak słonik...[/quote]"duzy i Lysy zupelnie jak słonik " ? prosze o potwierdzenie to zmienie temat

Posted

Hehe, może być Chrupciu!:lol::loveu: A może być drukowanymi?:cool3::p

Selenne, Blacky, dzięki za odzew!:p Selenne poczytaj troszkę wątek - Bandi ma chorobę skóry (nużeńca, to taki pasożyt), która spowodowała wyłysienie. Niestety leczenie jest długotrwałe i wiąże się z wydatkami, stąd cała akcja zbierania funduszy itp.
Blacky, rzeczy bardzo się przydadzą, dziękuję! Wysyłam maila!

Zdrojko kochana, ja mam już inny numer od pół roku :oops:: 660 998 628. Ty masz pewnie 501...?:-)

Posted

[quote name='AśkaK']Zdrojko kochana, ja mam już inny numer od pół roku :oops:: 660 998 628. Ty masz pewnie 501...?:-)[/quote]
Nie, mam ten nowy, tylko końcówkę źle wpisałam, 82 zamiast 28, już poprawiam...

Posted

Co to za biedak ten Nero, zara wyjeżdzam i nie mam czasu szukać, ale widze ze z wrocka i ze starszą panią. Właśnie jadę do Wrocka.wprawdzie czasu mam strasznie mało ale moze by się mi udało ( ale rym) odwiedzić tę panią i ewentualnie zastanowić się nad jakąś formą pomocy- czy ona jest chętna? bo starsi ludzie strasznie nieufni som a ja naprawdę nie mam sił się przkomarzać. Niczego nie obiecuję bom sama narazie bez kasy, ale by się obaczyło, kto napisał o nero (sorry zapomniałam kto:oops:) niech mi wyśle priva z jego historią , jutro poczytam.
BAndi do góry, trzym się, ciotka Vitis nadciąga:evil_lol:Jak by go trzeba kąpac w niedzielę to ja chętnie pomoge, zadzwonię Asiu w sobotę i ustalimy co i jak,jeny ja tez chora jestem , kurcze
Papa, trzym się słoniu mój kochany!

Posted

Beata!!!:loveu:Kopę lat!!! Numer zmieniłam już daaawno, chyba miałam nowy przez jakiś czas w podpisie.:p

VitisVini, czekam na znak!:pKąpiel wypada jutro (o ile nic się nie zmieniło) więc w niedzielę też będziemy łysola kąpać.:loveu: Ja biorę antybiotyk ale żyję, do niedzieli się jakoś chyba pozbieram, jutro już chcę do niego jechać na kąpanie bo każdy grosz zaoszczędzony się liczy. No i mały musi iść na długi spacerek.:loveu:

Posted

Podbijam wieczorową porą naszego przystojniaka.:cool3:

I kolejne wpłaty:

[B]danusia_tm -50 zł[/B]
[B]Agnieszka P -100 zł[/B]
[B]BIEL AWA -10 zł[/B]
[B]od ewy i olafa -200 zł (to chyba ta Pani która pisała smsy :) )[/B]
[B]teufelmorka -5 zł[/B]
[B]zgredki18 -5 zł[/B]
[B]pietrucha204 -10 zł[/B]
[B]cegiełka bez nicka -10zł[/B]

[B]RAZEM:390 zł[/B]

[B]Razem wszystkie wpłaty: 671,50 zł + 390 zł = 1061,5 zł [/B]

:loveu::loveu::loveu:
[B][SIZE=3]Ludzie jesteście niesamowici!!![/SIZE][/B]

Posted

Tak, nie pierwszy raz już jestem poruszona tym jak ludzie potrafią się wspierać.:loveu:

Uff, wystawiłam nareszcie bazarki ciuchowe:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84941[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84936[/URL]

Jutro koło południa jadę Bandoska wyspacerować i wykąpać.
Czy któraś ciocia jest chętna na odwiedziny w sobotę?:cool3: