Alicja Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [FONT=Arial]Atosowi do twarzy w jesieni ;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ale wam fajnie na tych spacerkach :loveu: Quote
rwpb Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Witamy wszystkich Właśnie dzisiaj, 21 października, minął Atosowi roczek jak jest w domu. Jak było na początku można poczytać na stronie 56 tego wątku. Myślę, że Atos jest na tyle wyleczony, czy zaleczony, że nawrót choroby mu nie grozi. Ostatnią kąpiel w boraksie miał na początku września, a od sierpnia nie dostaje żadnych lekarstw. Zarówno skóra, jak i sierść jest odbudowana i zdrowa. Więcej o samym sposobie wyleczenia napisałem na stronie www.****.ovh.org (w miejsce kropek trzeba wstawić słowo: atos bo zgodnie z regulaminem nie można reklamować innych stron). Chyba czas na małe podsumowanie i zamknięcie wątku. Na wątku w sumie jest moich 1377 fotek + fotki zamieszczone przez innych. Całkiem sporo. Dziękuję wszystkim za oglądanie i komentowanie. Fotki będą aktywne do końca roku, potem je usunę z serwera. Niepotrzebne wydatki na leczenie, badania i zatruwanie organizmu Atosa od listopada 2007 do lipca tego roku to suma około 7 tyś. zł. Też całkiem sporo Wydatki na skuteczne leczenie, o ile można to nazwać leczeniem, od lipca do września tego roku to trochę śmieszna suma poniżej 50zł. Dziękuję wszystkim zaangażowanym w leczenie i uratowanie Atosa. Dziękuję wszystkim za odwiedzanie i pisanie w tym wątku. Może w przyszłości założę galerię dla Atosa. I ostatnie zdjęcia: Pozdrawiamy wszystkich :hand::hand: Quote
Alicja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :shake:[FONT=Arial] nie rób nam tego ...nie zamykaj wątku ...nie wyrzucaj fotasków ....niech zostaną na pamiątkę ....tak fajnie po latach zobaczyć ..... zostańcie z Nami [/FONT] Quote
Chikinchan Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!! :loveu: Czasem na najprostsze rozwiazanie nikt nie wpada i trzeba przypadku, a moze geniuszu a moze i jednego, i drugiego) zeby na nie wpasc. Najwazniejsze, ze Atos ma sie o wiele lepiej i ze jest szczesliwy, a ze jest chyba nikt nie ma watpliwosci... :p Czy z tym zamykaniem watku, to ostateczna decyzja?? Zawsze, nawet jak z Atoskiem bylo zle, bylo tu jakos tak optymistycznie, az przyjemnie bylo zagladac i kibicowac. Az sie czlowiekowi cieplutko robi na sercu, kiedy sie patrzy jak bylo wczesniej, a jak jest teraz- jakim wspanialym psem jest teraz Atos. Smutno teraz na sama mysl, ze to juz koniec... :-( Quote
maciaszek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ale dlaczego zamknięcie? DLACZEGO ??? :placz::placz::placz: Nie zgadzamy się... http://www.wielgowo.pl/bandi/atos1320.jpg - świetna fotka! Quote
Alicja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz::razz: to jak zakladamy protest ;)[/FONT] Quote
brazowa1 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Panie Ryszardzie,ja sie nie zgadzam.Czuje sie tu,jak w domu.Nie chce,zeby z tego domu mnie wypraszano :eviltong:,a raczej-zamykano drzwi przed nosem. Quote
ALMA2 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ja też protestuję:-(, ja nie pomogałam Atoskowi bo późno weszłam na wątek, jak Atos był już u Pana. A jak jest tyle zła na swiecie to takie informacje o szczęślwej rodzinie sa jak balsam na duszę, Przyłączam się do prosby o nie zamykanie wątku. Zawsze rano w pracy czytam Wasz watek i cieszę się z każego zdjęcia i każdej opowiastki:p. Quote
madziorna Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dołączam się do protestu! :mad: Rysiu... nie rób nam tego, bo... :-x Quote
halbina Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 melancholik to ktoś, kto nigdy nie odnajdzie straty... i jak tu nie być melancholikiem, kiedy nawet Rysiu funduje nam straty... :-( Quote
diana79 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ja również bardzo proszę o nie zamykanie wątku :shake: jest on dla mnie ukojeniem po przeczytaniu tych wszystkich tragedii psiaków na dogo, bardzo lubię zaglądać do wątku, daje on mi wiarę w ludzi i nadzieję, że są jednak na świecie tak wspaniali ludzie jak Pan :loveu: Quote
ALMA2 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 i oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji :bday: pierwszego roczku :new-bday:, oby koleje były wspaniałe i pelne radości.:laola: Quote
rwpb Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Witamy Chyba niechcący zrobiłem trochę zamieszania. Ja nie jestem władny zamknąć ten wątek. Pisząc o zamknięciu miałem na myśli zaprzestanie pisania tutaj i przeniesienie się do działu z fotoblogami. Kiedyś już zaproponowałem założenie takiej galerii i wszyscy byli za. Skoro jednak są sprzeciwy, to oczywiście zostajemy w tym wątku. Jeszcze może wyjaśnię kwestię zdjęć. Wszystkie fotki są umieszczone na moim serwerze i mam dostęp do szczegółowych statystystyk. Proszę mi wierzyć, zdjęcia starsze niż tydzień, czy dwa są bardzo rzadko wywoływane, o ile w ogóle są. Na serwerze zajmują około 100MB. To całkiem sporo. Wiele fotek z pierwszych postów wątku umieszczonych na serwerze google i podobnych nie są już aktywne. Ja je zdążyłem ściągnąć i mam je wszystkie na dysku. A to już dzisiejsze fotki: Quote
Alicja Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:jak Foto Blogi to się zgadzam :bigcool: ja proszę nadal o wskazówki do focenia:oops: ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 :loveu::loveu::loveu: http://www.wielgowo.pl/bandi/atos1331.jpg Quote
rwpb Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Poprzestawiała się kolejność postów. Pozdrawiamy wszystkich :hand::hand: Quote
maciaszek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:jak Foto Blogi to się zgadzam :bigcool: [/FONT] Ja też, ja też. Myślałam, że w ogóle chcesz przestać pisać o Atosku i już go nie focić... Ale jak ma być fotoblog, to co innego :)! Quote
ma_ruda Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Jestem cichą wielbicielką Atoska:loveu: ale wobec groźby zamknięcia wątku postanowiłam sie ujawnić:oops:. Nie bede też ukrywać, że wykorzystuję Atosa w celu podniesienia sobie nastroju. Okazuje sie jednak, że na tych "zajęciach terapeutycznych" nie jestem sama;) Quote
halbina Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Tak nie wolno, Rysiu, bo nas o zawał przyprawisz! napisz do moderatora, żeby przeniósł wątek do działu fotoblogi... Quote
Alaa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ja tez tu jestem codziennie tylko sie nie ujawniam:oops: Quote
Recommended Posts