Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rwpb']Z Wyczółkowskiego, to bym musiał dorysować troszkę mgły :cool3:

wrzucę ISO 1600 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam wprawę :roll::oops::evil_lol:

Posted

[quote name='rwpb']To było robione na ISO 400. Ale można rozmyć w PS.

ja miałam szanse dziś na świetne fotki ale se zostawiłam ISO na 1600 po wczorajszej pełni :roll: i zapomniałam zmienić :mad:... i wyszły doopa nie fotki :diabloti::evil_lol:

Posted

No, czytałem o tym.
Na 1600 to robię w kościele bez lampy. A ostatnio kupiłem na eBayu lampę Metza z liczbą przewodnią 48 za 230zł z przesyłką :loveu:

Posted

[quote name='brazowa1']wyjaśnijcie mi o co chodzi z tym ISO i do czego to potrzebne :oops:

ISO ...czułość matrycy :roll:
http://www.cyfrowa.yoyo.pl/iso.html

a potrzebne to to żeby fajne foty były ;) .... wsio zależy gdzie robimy fotke w jakich warunkach ... u mnie z teorią krucho ...uczę sie na błędach :roll:

Dzień dober :multi:

Posted

Witamy, witamy :loveu:
Większa liczba ISO = większa czułość sprzętu, aparat potrzebuje mniej światła, większe lub dużo większe szumy na fotce, fotka jest bardziej "miękka".

A u nas już jesień:

Posted

Ostatnio mieliśmy spotkania trzeciego stopnia :cool3:

Tak na prawdę to światła z żurawi (inaczej dźwigów budowlanych), ale razem z mgłą wyglądały niesamowicie :crazyeye: