Agata-Poznań Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Śliczna sunia,taka jak moja...:lol: Wyglądają jak siostry:loveu: Quote
GoniaP Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Zabieg chyba sie odbędzie w przyszłym tygodniu :) Quote
basiaap Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 GoniaP napisał(a):Zabieg chyba sie odbędzie w przyszłym tygodniu :) W przyszłym nie da rady, ale może w następnym miesiącu. Quote
basiaap Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 No i jakoś wszystko zamarło u naszej Muszki, a ona nadal siedzi w schronisku i czeka biedulka:placz: Mam nadzieję, że po sterylce i pozbyciu się guza więcej szczęścia będzie miała. Ale na razie choć Wy, dogomaniacy, moglibyście zajrzeć do pieska:mad: Ludzie, jamnikowata suczynka zimą w budzie:( Quote
GoniaP Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Muszko, oj Muszko, no niech Cię ktoś wreszcie dostrzeże....:roll: Quote
GoniaP Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Muszko, dziś nowy dzień... Może ktoś poduma nad Twym losem i zechce darować Ci nowe życie?? Quote
Helga&Ares Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 trzymamy kciuki za domek, aby się znalazł Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Biedacto - pierwsze przymrozki już niedługo :-( Quote
GoniaP Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Byłam dziś u Muszki... Wytuliłam i obfotografowałam. Smutne, że taka Muszka zamiast na kanapie, musi siedzieć w schronisku i walczyć o czułe gesty z dziesiątkami innych nieszczęśników :-( Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 taka śliczna jamnikowa sunia ludzie chyba są za przeproszeniem ślepi:( Quote
Recommended Posts