Jump to content
Dogomania

Terierkowaty bez łapki ( Rozek vel. HARRY )- w CUDOWNYM DOMU - u dorotikus ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda z. napisał(a):

lilith, która jest wolontariuszką w schronie w jeleniej na razie jest chora

czyli po chorobie dopiero zrobi mu zdjęcia, niech szybko wraca do zdrowia w takim razie!:p

Posted

zuziaM napisał(a):
Jejciu, nie byla Lilith u maluszka ? ? ?
Biedaczek malenki. Jest slodki i sliczny..... moze jednak ktos sie zakocha ? ? ?

Ona tam wogóle chodzi?? :( Bo ostatnio jakoś wszyscy rezygnują niestety :( :(

Posted

Jest zapytanie o Rożka z allegro, pani zna dogomanię, mam nadzieję że tu zajrzy... Ja nic innego poza tym co tu piszecie nie mogłma o Rożku napisać.:oops:
Rożek do góry!

Posted

AśkaK napisał(a):

Jest zapytanie o Rożka z allegro, pani zna dogomanię, mam nadzieję że tu zajrzy... Ja nic innego poza tym co tu piszecie nie mogłma o Rożku napisać.:oops:
Rożek do góry!

jest jakaś szansa:roll:!

Posted

Oto treść maila:

"Niesamowicie urzekł mnie ten cudny psiaczek. Czy mogę dowiedzieć się o nim czegoś więcej? Jaki jest w stosunku do ludzi, dzieci (mamy 10-miesięcznego synka) i innych zwierząt? (mamy 2-letnią schroniskową sunię - Mela z "dogo").
Czy psiaczek ma wątek na dogomanii?
Jak długo przebywa już w schronisku?

Pozdrawiam
Ania"

Komu mogę podać adres mailowy tej pani? Warto odpowiedzieć na pytania, nawiązać jakiś kontakt bo nie wiem czy uda się tej pani tu wejść na dogo.

Posted

AśkaK napisał(a):

Oto treść maila:
"Niesamowicie urzekł mnie ten cudny psiaczek. Czy mogę dowiedzieć się o nim czegoś więcej? Jaki jest w stosunku do ludzi, dzieci (mamy 10-miesięcznego synka) i innych zwierząt? (mamy 2-letnią schroniskową sunię - Mela z "dogo").
Czy psiaczek ma wątek na dogomanii?
Jak długo przebywa już w schronisku?
Pozdrawiam
Ania"

Komu mogę podać adres mailowy tej pani? Warto odpowiedzieć na pytania, nawiązać jakiś kontakt bo nie wiem czy uda się tej pani tu wejść na dogo.

najlepiej jak ta pani zadzwoni do schroniska

kontakt: Schronisko Dla Małych Zwierząt 58-500
Jelenia Góra,
ul.Spółdzielcza 33a
+48 (75) 6420156

Posted

Witam serdecznie :lol:To ja pytałam o Rożka, bo jest cudny i taki biedny na tym zdjęciu. Wzruszył mnie do łez :-(I wyobrażam sobie dokładnie to co napisałyście o nim na allegro: że ludzie przychodzą i odchodzą, czasem spojrzą, ale przecież nie zabiorą takiego małego, brzydkiego psiaka (dla mnie cudny :loveu:)
Ale do rzeczy - mamy jedną sunię z dogo Melkę (jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28503&highlight=mela ) Jest przekochaną dziewczynką, absolutnie nieagresywną lecz trochę bojaźliwą (niestety, jej przeszłość musiała być tragiczna) Dziś, po ponad roku u nas i po szkoleniu, które pomogło jej uwierzyć w siebie, przestała się tak strasznie bać, uwielbia bawić się z psami, ale jeśli trafi na osobnika zbyt nachalnego to ucieka - i tu problem nr 1 - żeby się psiaki dogadały.

Mamy też synusia 10-miesięcznego, który kocha Melkę całym swoim sercem i malutkimi raczkami, które nie zawsze są delikatne :diabloti:- a to za włosy pociągnie, a to za ucho albo ukocha za mocno - oczywiście pilnujemy bardziej psa niż dziecka, ale takie sytuacje mają miejsce i Rożek MUSI być też całkowicie pozbawiony agresji.

I ostatnie - jesteśmy przed przeprowadzką do domu (z bloku z 3-piętra) i właśnie tam chcieliśmy przygarnąć Rożka. Żeby maluszka na schody i noszenie nie skazywać :shake:Stąd te moje wszystkie pytania o malucha.
Kwestia przeprowadzki powinna wyjaśnić się w trakcie miesiąca - dwóch i wtedy chcielibyśmy przewieźć Rożka pod Poznań :loveu:

A teraz.....co myślicie? Spróbujcie proszę dowiedzieć się o nim czegoś więcej :loveu: