Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarik otrzymał osobny talerzyk na stole, gdzie odkładaliśmy mu po kolei święconych potraw, a potem jeszcze tych nie święconych ;) Jak dostał to pod pyszczek to zniknęło po paru sekundach :evil_lol:

Posted

Tiaa, moj sie najpierw dobieral do pisanek :shake: a potem wyciagnal sobie z kubla sznurek z szynki i go zjadl :mad: mam nadzieje, ze nic mu nie bedzie- sznurek bawelniany to moze sie obejdzie bez rewelacji zoladkowych.

Posted

[quote name='Ad@']Rocky kiedys zjadl patyka po lizaku:angryy:Ale naszczescie nic mu sie nie stalo.[/quote]
Mój pies jadł patyczki od lodów.
A dzisiaj pokaleczył sobie biedak język trzciną - oczywiście odciągnęłam go od niej.

Guest Rennatta
Posted

Pies znajomej na moich oczach zjadł ze smakiem kawałek końskiego gówna ,po czym wielce zadowolony polizał mnie po twarzy :lol: :lol: :lol:.

Guest ursa81
Posted

[quote name='Rennatta']Pies znajomej na moich oczach zjadł ze smakiem kawałek końskiego gówna ,po czym wielce zadowolony polizał mnie po twarzy :lol: :lol: :lol:.[/quote]

Za to właśnie kocham psy :D Za tę wspaniałą umiejętność cieszenia się życiem :D

Posted

No... Bardo uwziął się na kapcie, ale pogryzie i zostawia :lol:

A dzisiaj znowu zżarł całą puszeczkę przysmaku dla mojej Platyni :roll: A miałam jej dać taki ładny prezent, że od dawna nie wysiusiała się na moje łóżko:diabloti: