dunia77 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A dawał ktoś psu krewetki? Na amerykańskich forach ludzie piszą, że to przysmak dla ich psów... Takie krewetki koktajlowe świetnie nadawały by się jako nagroda... Quote
Magd@ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 dunia :diabloti: to już by się im całkiem poprzewracało w głowach tym moim psiurom :diabloti: nie próbowałam jeszcze ,ale na pewno spróbuje :lol: Quote
Guest ursa81 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='dunia77']A dawał ktoś psu krewetki? Na amerykańskich forach ludzie piszą, że to przysmak dla ich psów... Takie krewetki koktajlowe świetnie nadawały by się jako nagroda...[/quote] Ja sama nigdy nie jadłam krewetek :eviltong: ale zupkę krewetkową vifona owszem heh Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 słuchajcie kiedys znalazłam wątek z przepisami na psie ciasteczka. Ma ktos linka? bo ja to chyba slepa jestem i znaleźć nie moge xD a z "szukaj" mam problem cos nie tak jest xD Quote
Guest ursa81 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Frytela']słuchajcie kiedys znalazłam wątek z przepisami na psie ciasteczka. Ma ktos linka? bo ja to chyba slepa jestem i znaleźć nie moge xD a z "szukaj" mam problem cos nie tak jest xD[/quote] No wprawdzie skądinąd ale... [URL]http://forum.4lapy.info/viewtopic.php?p=6353[/URL] Quote
requiem. Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Nie no! moj skórzany portfel to nosi :p Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='ursa81']No wprawdzie skądinąd ale... [URL]http://forum.4lapy.info/viewtopic.php?p=6353[/URL][/quote] Dziękuje :loveu: mialam dzis piec ciacha ale za malo zapalu mam xD Quote
*Monia* Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [QUOTE]A dawał ktoś psu krewetki? [/QUOTE] Ja dawałam Hexolinie krewetki, kraby i małże, tylko już nie pamiętam które jej smakowały a które nie :roll: . Napewno lubi paluszki krabowe :lol: Quote
grasia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Sunia Yoreczka uwielbia czekoladę i dropsy jogurtowe Trixie zaś mix sunia uszy wędzone ,penisy ,suszone mięso . Quote
dunia77 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='*Monia*']Ja dawałam Hexolinie krewetki, kraby i małże, tylko już nie pamiętam które jej smakowały a które nie :roll: . Napewno lubi paluszki krabowe :lol:[/quote] Ale nic z tych rzeczy jej nie zaszkodziło? Quote
*Monia* Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [QUOTE]Ale nic z tych rzeczy jej nie zaszkodziło?[/QUOTE] Jeszcze żyje :evil_lol: . A tak serio to tylko smrodziła strasznie, ale nawet rozwolnienia nie miała czyli nie zaszkodziło raczej. Mój TZ lubi takie specjały, więc i Hexi się dostało do spróbowania, a to paskudztwo prawie wszystkożerne jest ;). Quote
monita Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Pies prawie jak ryba - karmiony krewetkami ;) Quote
*Monia* Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ryba drapieżna :evil_lol: . A, rybkę w pomidorach też bardzo lubi i razem z pańcią wcina ;). I jeszcze chipsy jak ktoś zapomni schować też bardzo lubi ukraść :mad::mad:. Piwem też nie pogardzi, a wręcz jak była młodsza to kradła bezczelnie :razz:, ale to chyba przez to że na pierwszą imprezkę ze mną poszła jak miała jakieś 7 tygodni i psiul rozrywkowy się zrobił :lol:. Quote
Psiutka380 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A moje nie pogardzą Byczkami w oleju:diabloti: Quote
Bzikowa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mój się ostatnio w żwaczach rozsmakował :loveu: Śmierdzi to okrutnie :mad: ale ile radości psu daje:multi: Quote
monita Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dobrze, że nie wyjada innych śmierdzieli na spacerach :evil_lol: Quote
malgooska Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mój Baryłek ostatnio wtryniał surowe marchewki :evil_lol: Tak fajnie chrupał.....:loveu: Quote
Bzikowa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='monita']Dobrze, że nie wyjada innych śmierdzieli na spacerach :evil_lol:[/quote] zdarzy mu się :mad: kiedyś wyczaił pod śmietnikiem jakieś stare... gołąbki i pożarł cały szczęśliwy zanim zdązyłam dobiec... :roll: Na szczęście obyło się bez rewelacji. Quote
dunia77 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A ja odniosłam znaczący sukces w walce z padlinożerstwem :diabloti: Parę dni temu Spykuś znalazł czipsa pod ławką i oczywiście od razu złapał go w paszczę :shake: Kazałam mu wypluć... i wypluł :crazyeye: Jeszcze gwiazdą obedience zostanie, zobaczycie :evil_lol: ;) Quote
Bzikowa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Trza nową konkurencję na obi dla Was wprowadzić - puszczanie śmierdziucha z paszczy :razz: Quote
monita Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [B]dunia77[/B] to ja jestem pierwsza u Was na kursie :razz: Quote
dunia77 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Kurka, biznes mi się już rozkręca :evil_lol: A propos bobków... jak byliśmy ostatnio ze Spykerem na wypasaniu, to był też fantastyczny corguś (też z odzysku zresztą), który na pastwisku co chwila podjadał sobie owcze bobki. Jego pani przyjęła to ze stoickim spokojem: "Cóż, przynajmniej nie muszę brać ze sobą smakołyków dla niego" :diabloti: Quote
Recommended Posts