Rottie Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Wątrobiane też mają dosyć.. intensywny zapach :diabloti: Ciastka pszenne: [URL="http://www.molosy.pl/gotowanie/viewrecipe.php?id=1126667824&category=Ciasteczka%20i%20nagrody%20dla%20psów"]http://www.molosy.pl/gotowanie/viewrecipe.php?id=1126667824&category=Ciasteczka%20i%20nagrody%20dla%20psów[/URL] Quote
Psiutka380 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ojej jak ja kiedyś piekłam Psi Tort to aż dwa razy biegałam do WC bo mi się cofnęło.:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Szczególnie przy tarciu szprotów. Jestem wege więc jak widzę mięso to ufffff:diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Psiutka czy ciasto na ciasteczka serowe([FONT=Arial][SIZE=1]:razz:[/SIZE][/FONT]) jest takie, że można z niego zrobić malutkie dropsiki? :diabloti: Quote
gops Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 robilam psu ciasteczka serowe i mu nie smakowaly.... ale on wybredny jest :-o kot mial co jesc :cool3: Quote
Psiutka380 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ja zawsze piekę średniej wielkości prostokąty, ciasto jest takie zbite ale raczej można dropsiki, nigdy nie robiłam kuleczek, moje psy lubią bardziej "treściwe" ciasteczka:diabloti:. A przy okazji zależy jake komu wyjdzie ciasto. Quote
Unbelievable Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Psiutka380']Ja zawsze piekę średniej wielkości prostokąty, ciasto jest takie zbite ale raczej można dropsiki, nigdy nie robiłam kuleczek, moje psy lubią bardziej "treściwe" ciasteczka:diabloti:. A przy okazji zależy jake komu wyjdzie ciasto.[/quote] Ja chciałabym takie małe, żeby nie trzeba było specjalnie kruszyć czy kroić. Spróbuję zrobić z racji tego, że Gram uwielbia ser :evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Napewno wyjdą, to też zależy od ilości wody (ja daję mało). Moja Mika też uwielbia serek:diabloti:. Quote
Helga&Ares Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ares to kocha żółty serek :diabloti: Quote
teska Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Fakt,że zapachy przy ciachach wątróbkowych są ... ech...ciężkostrawne, nawet dla takiego smakosza mięsa jak ja :roll: więc upieklam serowe i było ok :p .Smakuje moim stworom-kotu i psu, mojemu synkowi też :diabloti: Quote
Rottie Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Kotu? Jak miałam kotkę to tylko wątróbkowe tolerowała :p Wybredna była :diabloti: Quote
Frytela Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 a ja od wielu tygodni szykuje sie do upieczenia ciach psom ;) jakie polecacie, dla psów srednio wybrednych? :) Quote
Psiutka380 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Jak dla wybrednych, to ciasteczka z Gerbera lub serowe Quote
Frytela Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 O to trzeba będzie upiec, moze w sobote przed wystawą ;) moze ladniej beda sie patrzec na takie ciacha na ringu ;) Quote
Psiutka380 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ooo a jakiej rasy masz pieska i co to za wystawa? Trzymam kciuki:diabloti: Quote
Frytela Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Welsh Corgi Cardigan - Kokos ;) a wystawa Rzeszowska ;) Quote
Psiutka380 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A ja tak się zastanawiam gdzie by była jakaś wystawa ON. Trzymam kciuki za pieska żeby miał same sukcesy. Quote
teska Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Też będziemy trzymać kciuki :p A przed wystawą warto trochę przegłodzić stworki, żeby chętniej wystawiały sie na przysmaki, to zawsze działało przynajmniej na Gine :razz: Quote
drzalka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ja pieke mojemu łąsuchowi ciasteczka pasztetowe wielkosci chmm 50gr ? Bardzo przydatne na skozlenie, jesli chce sie miec kupa przysmakow, za niewielką cene :] Jelsi ktos jest Chętny moge podac przepis ;) Quote
Vermas Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Miesko-surowizna:diabloti: i chyba schabik i polędwica sopocka:):evil_lol: Quote
psiuroszczura Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='drzalka']Ja pieke mojemu łąsuchowi ciasteczka pasztetowe wielkosci chmm 50gr ? Bardzo przydatne na skozlenie, jesli chce sie miec kupa przysmakow, za niewielką cene :] Jelsi ktos jest Chętny moge podac przepis ;)[/quote] To ja jestem chętna na przepis. :) Quote
Frytela Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='teska']Też będziemy trzymać kciuki :p A przed wystawą warto trochę przegłodzić stworki, żeby chętniej wystawiały sie na przysmaki, to zawsze działało przynajmniej na Gine :razz:[/quote] już od kilkunastu wystaw tak robie i troche lepiej ale ciagle cos nie tak ;) raz nawet na pluszowa wsciekla zabawke wystawialam na ringu przestala dzialac na brzydala xD [quote name='drzalka']Ja pieke mojemu łąsuchowi ciasteczka pasztetowe wielkosci chmm 50gr ? Bardzo przydatne na skozlenie, jesli chce sie miec kupa przysmakow, za niewielką cene :] Jelsi ktos jest Chętny moge podac przepis ;)[/quote] Ja sie pisze na przepis ;) Quote
Ola164 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Pies mojego wujka jak był młodszy to wcinał trociny :D:D:D:D:D Quote
Psiutka380 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Hehe moja Mika raz zjadła plaster, nic sobie nie podrażniła tylko miała zatwardznie:diabloti: Quote
Ola164 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Pies mojej koleżanki zjadł nitkę i był problem.... Quote
Recommended Posts