Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wątrobiane też mają dosyć.. intensywny zapach :diabloti:

Ciastka pszenne:
[URL="http://www.molosy.pl/gotowanie/viewrecipe.php?id=1126667824&category=Ciasteczka%20i%20nagrody%20dla%20psów"]http://www.molosy.pl/gotowanie/viewrecipe.php?id=1126667824&category=Ciasteczka%20i%20nagrody%20dla%20psów[/URL]

Posted

Ojej jak ja kiedyś piekłam Psi Tort to aż dwa razy biegałam do WC bo mi się cofnęło.:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Szczególnie przy tarciu szprotów.
Jestem wege więc jak widzę mięso to ufffff:diabloti:

Posted

Ja zawsze piekę średniej wielkości prostokąty, ciasto jest takie zbite ale raczej można dropsiki, nigdy nie robiłam kuleczek, moje psy lubią bardziej "treściwe" ciasteczka:diabloti:.
A przy okazji zależy jake komu wyjdzie ciasto.

Posted

[quote name='Psiutka380']Ja zawsze piekę średniej wielkości prostokąty, ciasto jest takie zbite ale raczej można dropsiki, nigdy nie robiłam kuleczek, moje psy lubią bardziej "treściwe" ciasteczka:diabloti:.
A przy okazji zależy jake komu wyjdzie ciasto.[/quote]

Ja chciałabym takie małe, żeby nie trzeba było specjalnie kruszyć czy kroić.

Spróbuję zrobić z racji tego, że Gram uwielbia ser :evil_lol:

Posted

Fakt,że zapachy przy ciachach wątróbkowych są ... ech...ciężkostrawne, nawet dla takiego smakosza mięsa jak ja :roll: więc upieklam serowe i było ok :p .Smakuje moim stworom-kotu i psu, mojemu synkowi też :diabloti:

Posted

Też będziemy trzymać kciuki :p
A przed wystawą warto trochę przegłodzić stworki, żeby chętniej wystawiały sie na przysmaki, to zawsze działało przynajmniej na Gine :razz:

Posted

Ja pieke mojemu łąsuchowi ciasteczka pasztetowe wielkosci chmm 50gr ? Bardzo przydatne na skozlenie, jesli chce sie miec kupa przysmakow, za niewielką cene :] Jelsi ktos jest Chętny moge podac przepis ;)

Posted

[quote name='drzalka']Ja pieke mojemu łąsuchowi ciasteczka pasztetowe wielkosci chmm 50gr ? Bardzo przydatne na skozlenie, jesli chce sie miec kupa przysmakow, za niewielką cene :] Jelsi ktos jest Chętny moge podac przepis ;)[/quote]
To ja jestem chętna na przepis. :)

Posted

[quote name='teska']Też będziemy trzymać kciuki :p
A przed wystawą warto trochę przegłodzić stworki, żeby chętniej wystawiały sie na przysmaki, to zawsze działało przynajmniej na Gine :razz:[/quote]
już od kilkunastu wystaw tak robie i troche lepiej ale ciagle cos nie tak ;)
raz nawet na pluszowa wsciekla zabawke wystawialam na ringu przestala dzialac na brzydala xD

[quote name='drzalka']Ja pieke mojemu łąsuchowi ciasteczka pasztetowe wielkosci chmm 50gr ? Bardzo przydatne na skozlenie, jesli chce sie miec kupa przysmakow, za niewielką cene :] Jelsi ktos jest Chętny moge podac przepis ;)[/quote]
Ja sie pisze na przepis ;)