Bonsai Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 W takim razie czekamy z niecierpliwością. :cool3: Quote
bellatriks Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 No i gdzież to te fotki? :diabloti: Quote
Ewusek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 nie bylam u rodzicow wiec nie mam zdjec :-( ale Ringus jest grzeczny i na coraz dluzej zostaje w domku i nic nie psoci :-) Dzisiaj dalam mamie 18kg nutry, ktora Ringus uwielbia :-) Quote
Bonsai Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Wie co dobre. :cool3: Mój Piegus też bardzo lubi Nutrę. Pozdrowienia dla psiaka i rodziców! :) Quote
Ewusek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 a dziekuje, dziekuje ;-) przekaze napewno :-) Quote
Ewusek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 no to moje wielbicielki Ringa przedstawiam Wam nasze dzisiejsze spotkanie :-) On jest tak cudowny, ze przez 3 godziny zrobilam prawie 100 fotek ;-) Z extra nowinek: - caly czas krazy za mama, - jak mama wraca do domu to z radosci na nia skacze i bardzo sie cieszy :-) - kilka dni temu zaczal "zapoznawac sie" z suczkami :-) - siusia juz z nóżką w górze :-) - dzisiaj nie chcial wyjsc na spacer ze mna i moim mezem, bo mamy nie bylo :-) Quote
bellatriks Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ewusek napisał(a):no to moje wielbicielki Ringa przedstawiam Wam nasze dzisiejsze spotkanie :-) On jest tak cudowny, ze przez 3 godziny zrobilam prawie 100 fotek ;-) Z extra nowinek: - caly czas krazy za mama, - jak mama wraca do domu to z radosci na nia skacze i bardzo sie cieszy :-) - kilka dni temu zaczal "zapoznawac sie" z suczkami :-) - siusia juz z nóżką w górze :-) - dzisiaj nie chcial wyjsc na spacer ze mna i moim mezem, bo mamy nie bylo :-) No to super, chłopaczyna już na 100% wie, że Twoja Mama jest jego Panią i kocha ją całym swoim psim serduszkiem:loveu: A tymi fotkami to się tak chwalisz, żeby nasz podrażnić? :eviltong::diabloti: Wstawiaj! Czekamy! :D Pozdrawiam, Natalia Quote
Reno2001 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No to mama ma swojego psa :evil_lol:. A miał być psem taty...:diabloti: Quote
Ewusek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 krok w krok za mama: mizianko ze mną, czyli lanserka przed obiektywem: Młody jest łatwym celem, szybko można mu zwinąć ciastko lub bułke: Quote
Ewusek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 same zobaczcie, ze widzac taka pieknote, nie można się oprzeć by pstrykac, pstrykac, pstrykac... Quote
Ewusek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 wcale nie drażnie tylko zmniejszanie, ładowanie i wpisywanie kodow troszke trwa ;-) mam nadzieje, ze wybaczycie ten czas :-) zauważyłyście, że ON sie uśmiecha ? :loveu: Quote
bellatriks Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ewusek napisał(a):wcale nie drażnie tylko zmniejszanie, ładowanie i wpisywanie kodow troszke trwa ;-) mam nadzieje, ze wybaczycie ten czas :-) zauważyłyście, że ON sie uśmiecha ? :loveu: No może jakoś Ci jednak wybaczymy....:evil_lol: Tak, rzeczywiście:loveu: Jaki roześmiany pycholek:multi: Quote
Reno2001 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Widzimy, widzimy, że roześmiany od ucha do ucha. NARESZCIE :multi:!!! Quote
Bonsai Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Jak on wypiękniał. :loveu: Wymężniał. :cool3: Pięknie się prezentuje. :) Tyle na to czekał - i warto było, jak widać. :multi: Quote
wiesial Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ewusku, jest cudniasty :loveu:, a ten biały wicherek na bioderku ma prawie taki jak Rolfik, nasz jest trochę większy :lol:, sama radocha patrzeć na to śliczne pycho Quote
dunia77 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 A jakie ma śliczne futerko! Sama radość tak patrzeć, jak piesek się zmienia! Quote
Benia-b Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ewusku-ciesze się ogromnie, ze Ringo mamusinym synkiem został:evil_lol: A gdzie sie podział pies demolka-czyżby go podmienili w nocy?:diabloti: Quote
Bonsai Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Droga Ewusek wraz z rodzinką (a szczególnie pełna cierpliwości mama) i Ringiem! Życzę Wam ciepłych, rodzinnych, zdrowych i pozbawionych trosk Świąt Bożego Narodzenia oraz pełnego radości Nowego Roku 2008! I jeszcze raz ogormnie dziękuję za pomoc dla biednego, schroniskowego pieska, który zasługiwał na tak dobry dom, jaki znalazł u Was. I wszystkim odwiedzającym ten wątek - życze radosnych Świąt i wytrwałości w pomocy zwierzętom! Dzięki że jesteście i wspieracie innych! :) Życzy Ola Quote
bellatriks Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Białych myśli lekkich jak puch, niech Anioł przyniesie z nieba, otworzy skrzydłem nadziei i niech kolędę zaśpiewa, bo dzisiaj jest piękny dzień, wszystko się rodzi na nowo, więc w blasku tajemnych Świąt, żyj zdrowo i kolorowo! To w końcu pierwsze Święta Ringusia w nowym domku:loveu: Quote
Ewusek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 w imieniu rodzinki bardzo dziekuje i rowniez skladam Wam najserdeczniejsze zyczenia, bez Was Ringa by nie bylo u nas, ale dzieki Wam jest :-) On jest naprawde niesamowity ! Jak wychodzi z moja mama na spacer na gorke, ona go puszcza a Ringo normalnie dostaje *******ca, gania, fika, skacze... najpierw on, a potem futro :-) ale jak ktos inny chce z nim wyjsc i tak zrobic, np. tata czy moja siostra to jak tylko go spuszcza ze smyczy, daje dyla do domu, bo tam jego pancia została :-) W czwartek jechalam z nim do weta na szczepienie, wirusowki i wscieklizna, z tylu siedziala Sigma, kotek w kosztyku a do przodu zaladowalam Ringo, sam nie chcial wejsc, moze bal sie, ze go wywioze gdzies ??? zamknelam drzwi i chcialam wsiasc ze swojej strony a on czmych i go nie ma... i tak z 4 razy go ladowalam a on z drugiej strony uciekal jak chcialam wsiasc... potem strasznie sie trzasl :-( U weta bylo OK. Droga powrotna tez OK, ale przed samym domem sie wyrzygal ;-( Ale jak weszlismy do domu to skakal mamie prawie do brody ! taki byl szczesliwy !!! Mowie Wam to naprawde super psiak :-) Bardzo sie ciesze, ze bedzie z nami :-) Jutro jak bedziemy u rodzicow na sniadaniu pojde z mama na spacer i specjalnie dla Was zrobie foteczki jak Ringus gania ;-) Quote
Bonsai Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Wspaniały pies! Widać, że jak kocha - to wiernie i całym sobą. :) Czekamy na zdjęcia! :) Quote
Ewusek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 tak jak obiecałam zrobiłam dzisiaj kilka zdjęć :-) chciałam jeszcze nakrecic film ale wlaczylam nagrywanie i trwa tylko 4 sekundy, bo skonczyla mi sie karta w aparacie ;-(((( ale można dostrzec zadowolenie Ringa :-) http://pl.youtube.com/watch?v=0sGLWfvDA7g Quote
Ania :) Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Widać, że jest szczęśliwy i kochany :multi: Piękny :loveu: Quote
Recommended Posts