Jump to content
Dogomania

Ringo - aż 3 lata w schronisku... mix border collie ma WSPANIAŁY DOM!

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie bylam u rodzicow wiec nie mam zdjec :-( ale Ringus jest grzeczny i na coraz dluzej zostaje w domku i nic nie psoci :-)
Dzisiaj dalam mamie 18kg nutry, ktora Ringus uwielbia :-)

Posted

no to moje wielbicielki Ringa przedstawiam Wam nasze dzisiejsze spotkanie :-) On jest tak cudowny, ze przez 3 godziny zrobilam prawie 100 fotek ;-)
Z extra nowinek:
- caly czas krazy za mama,
- jak mama wraca do domu to z radosci na nia skacze i bardzo sie cieszy :-)
- kilka dni temu zaczal "zapoznawac sie" z suczkami :-)
- siusia juz z nóżką w górze :-)
- dzisiaj nie chcial wyjsc na spacer ze mna i moim mezem, bo mamy nie bylo :-)

Posted

Ewusek napisał(a):
no to moje wielbicielki Ringa przedstawiam Wam nasze dzisiejsze spotkanie :-) On jest tak cudowny, ze przez 3 godziny zrobilam prawie 100 fotek ;-)
Z extra nowinek:
- caly czas krazy za mama,
- jak mama wraca do domu to z radosci na nia skacze i bardzo sie cieszy :-)
- kilka dni temu zaczal "zapoznawac sie" z suczkami :-)
- siusia juz z nóżką w górze :-)
- dzisiaj nie chcial wyjsc na spacer ze mna i moim mezem, bo mamy nie bylo :-)

No to super, chłopaczyna już na 100% wie, że Twoja Mama jest jego Panią i kocha ją całym swoim psim serduszkiem:loveu:

A tymi fotkami to się tak chwalisz, żeby nasz podrażnić? :eviltong::diabloti:

Wstawiaj! Czekamy! :D

Pozdrawiam,

Natalia

Posted

wcale nie drażnie tylko zmniejszanie, ładowanie i wpisywanie kodow troszke trwa ;-)
mam nadzieje, ze wybaczycie ten czas :-)

zauważyłyście, że ON sie uśmiecha ? :loveu:

Posted

Ewusek napisał(a):
wcale nie drażnie tylko zmniejszanie, ładowanie i wpisywanie kodow troszke trwa ;-)
mam nadzieje, ze wybaczycie ten czas :-)

zauważyłyście, że ON sie uśmiecha ? :loveu:

No może jakoś Ci jednak wybaczymy....:evil_lol:

Tak, rzeczywiście:loveu: Jaki roześmiany pycholek:multi:

Posted

Ewusku, jest cudniasty :loveu:, a ten biały wicherek na bioderku ma prawie taki jak Rolfik, nasz jest trochę większy :lol:, sama radocha patrzeć na to śliczne pycho

• 4 weeks later...
Posted

Droga Ewusek wraz z rodzinką (a szczególnie pełna cierpliwości mama) i Ringiem! Życzę Wam ciepłych, rodzinnych, zdrowych i pozbawionych trosk Świąt Bożego Narodzenia oraz pełnego radości Nowego Roku 2008! I jeszcze raz ogormnie dziękuję za pomoc dla biednego, schroniskowego pieska, który zasługiwał na tak dobry dom, jaki znalazł u Was.

I wszystkim odwiedzającym ten wątek - życze radosnych Świąt i wytrwałości w pomocy zwierzętom! Dzięki że jesteście i wspieracie innych! :)

Życzy Ola

Posted

Białych myśli lekkich jak puch,
niech Anioł przyniesie z nieba,
otworzy skrzydłem nadziei
i niech kolędę zaśpiewa,
bo dzisiaj jest piękny dzień,
wszystko się rodzi na nowo,
więc w blasku tajemnych Świąt,
żyj zdrowo i kolorowo!

To w końcu pierwsze Święta Ringusia w nowym domku:loveu:

Posted

w imieniu rodzinki bardzo dziekuje i rowniez skladam Wam najserdeczniejsze zyczenia, bez Was Ringa by nie bylo u nas, ale dzieki Wam jest :-)

On jest naprawde niesamowity !
Jak wychodzi z moja mama na spacer na gorke, ona go puszcza a Ringo normalnie dostaje *******ca, gania, fika, skacze... najpierw on, a potem futro :-)
ale jak ktos inny chce z nim wyjsc i tak zrobic, np. tata czy moja siostra to jak tylko go spuszcza ze smyczy, daje dyla do domu, bo tam jego pancia została :-)

W czwartek jechalam z nim do weta na szczepienie, wirusowki i wscieklizna, z tylu siedziala Sigma, kotek w kosztyku a do przodu zaladowalam Ringo, sam nie chcial wejsc, moze bal sie, ze go wywioze gdzies ???
zamknelam drzwi i chcialam wsiasc ze swojej strony a on czmych i go nie ma... i tak z 4 razy go ladowalam a on z drugiej strony uciekal jak chcialam wsiasc...
potem strasznie sie trzasl :-(
U weta bylo OK.
Droga powrotna tez OK, ale przed samym domem sie wyrzygal ;-(

Ale jak weszlismy do domu to skakal mamie prawie do brody ! taki byl szczesliwy !!!

Mowie Wam to naprawde super psiak :-)

Bardzo sie ciesze, ze bedzie z nami :-)

Jutro jak bedziemy u rodzicow na sniadaniu pojde z mama na spacer i specjalnie dla Was zrobie foteczki jak Ringus gania ;-)