Ewusek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Benia-b napisał(a):Ewusku-ale z Ciebie szybka kobieta:evil_lol: Powiekszasz rodzinę w mgnieniu oka!! Oj-chyba zaczne wyczekiwac momentu przeprowadzki-jak Ci sie powieksza hektary-to cały schron do domu przytaszczysz:evil_lol: no i co Beniu ??? wykrakałaś... jestem tu od maja i na stanie mam 7 sztuk psich a przyjechałam tylko z dwiema... Ewusek napisał(a):właśnie wczoraj pojechaliśmy sobie zjeść obiadek na mieście i zaczelismy rozmawiac, o tym co bedzie jak bedziemy mieszkac w Haciendzie :-) I mowie do Kuby : "wiesz, zastanawiam sie, jak wrocimy po wakacjach do domu, przecież nie zmieścimy sie w dwa samochody" ( my dwoje, dwoje dzieci, 3 psy, 4 koty), a moj maz na to: "sa dwa wyjscia - albo nie bedziesz wychodziła wogóle poza teren działki, bo zaczniesz znosic jakieś sarenki, świnki bez nóg czy jakieś osły albo zostaniesz z tym wszystkim na działce :evil_lol: " no i się uśmiał :-) no i tak nasprowadzałam zwierzyńca, że na stałe tu zostaniemy wszyscy :-) Mieszkanko w Wawie wynajete, wiec kaska splywa :-) Kuba ma tylko juz dosc dojazdow do pracy do Wawy... Quote
Bonsai Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Jeszcze bardziej Cię podziwiam ! Masz ogromne serce dla tego psiaka, dziękuję! :loveu: Miałam nadzieję, że może się spotkamy - studiuję w Warszawie, ale Tobie teraz chyba nie po drodze. Poznałabyś Piegusa, a ja przyznam, że chętnie bym zobaczyła Ringo. :loveu: Quote
Ewusek Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ola, jak jestes mobilna to zapraszam do nas na wioche nawet na caly dzien :-) Ten weekend odpada, bo jedziemy na wystawe do Poznania... Bede w Wawie we wtorek, to mozemy sie spotkac na jakas mala herbatke, bo wieczorem ide na koncert i nocuje u rodzicow... Quote
Bonsai Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Ewusek napisał(a):Ola, jak jestes mobilna to zapraszam do nas na wioche nawet na caly dzien :-) Ten weekend odpada, bo jedziemy na wystawe do Poznania... Bede w Wawie we wtorek, to mozemy sie spotkac na jakas mala herbatke, bo wieczorem ide na koncert i nocuje u rodzicow... Jak na razie poruszam się tylko komunikacją miejską, ale mam nadzieję, że niedługo przyjedziemy z Kalisza samochodem, który tam stoi nieużywany. W ten weekend ja akurat też nie mogę. Wracam dopiero 12 listopada. Quote
Ewusek Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Dzisiaj Ringo pojechal na pare dni do moich rodzicow w gosci, bo znalazlam suke w typie azjaty + ONka i nie dalabym rady fizycznie... Horke mial operacje a panowie lubia sie ze soba pobawic w pokoju, czasami poklocic a Horke musi przez 4 tygodnie ograniczyc zabawy i ruch. Mama jak zobaczyla Ringo, powiedziala, ze strasznie go spaslam... chyba nie jest tak zle... fakt, jest troszke okraglutki, ale jest piekny, ma blyszczaca siersc... Ola, mysle, ze bedziemy sie mogly spotkac. Bede teraz w weekend w Wawie (13-14.12), bede nocowala u rodzicow na Ursynowie, wiec zapraszam na spotkanko z Ringusiem, tylko musialybysmy dograc godzinowo spotkanie z moimi zajeciami :-) reszta fotek innym razem, bo właśnie padł mi fotosik... Quote
Bonsai Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Ewusek napisał(a): Ola, mysle, ze bedziemy sie mogly spotkac. Bede teraz w weekend w Wawie (13-14.12), bede nocowala u rodzicow na Ursynowie, wiec zapraszam na spotkanko z Ringusiem, tylko musialybysmy dograc godzinowo spotkanie z moimi zajeciami :-) Fantastycznie! Gdzie dokładnie na Ursynowie? My mieszkamy na Imielinie, a na spacery chodzimy najczęściej pod Natolińską górkę przy ul. Kazury, albo do lasu - też tam. A w ten weekend będę w W-wie, żadnych planów na razie nie mam (prócz pewnie nauki do kolokwium, ale spacer z psem i tak obowiązkowo). Czyli mogę się dostosować do Ciebie, tylko dobrze by było, gdyby było jeszcze jasno. ;) Poza tym okazało się, że Piegus ma padaczkę. :( Ale dajemy radę. No i czekam na więcej zdjęć. Choć mam nadzieję, że będę miała okazję zrobić mu jakieś sama . ;) Quote
Ewusek Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 no to bliziutko !!! moi rodzice mieszkaja przy multikinie, metrze Imielin, tam sa 4 wiezowce 15 pietrowe, dokladnie przy skrzyzowaniu Cynamonowej i Indiri Gandhi i za ich blokiem jest bardzo duza gora, tylko dla psiarzy :-) Quote
Bonsai Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Faktycznie, bliziutko! :lol: My mieszkamy na Gandhi w stronę Dereniowej, koło szpitala hematologii i onkologii. A na tej górze jeszcze nie byliśmy, chętnie zwiedzimy. ;) Quote
Ewusek Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 serdecznie zapraszam :-) dzisiaj sobie na tej ggorze zrobilismy spotkanie buldożkowe :-) było 10 szt ;-) Plus tej gory jest taki, ze tam nie chodza male dzieci, nie ma placow zabaw ani sciezek... tylko psiarze :-) Ta gora jest prawie na skrzyzowaniu Gandhi i Rosoła za ta "niezbudowana" przychodnia... Quote
Bonsai Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 No w tamte okolice dość rzadko chodzimy, więc nie wiem gdzie dokładnie jest ta górka. Ale wiem gdzie jest Gandhi i Rosoła, więc pewnie bym trafiła. ;) Już się nie mogę doczekać. ;) Quote
Ewusek Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 w sobote koncze zajecia o 17, wiec na 18 moglybysmy sie umowic na spacerek, nie wiem na skrzyzowaniu Gandhi i Cynamonowej ? Bedzie juz za ciemno, zeby isc na gorke, ale pospacerowac po okolicy mozemy :-) Quote
Bonsai Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Szkoda, że nie da rady trochę wcześniej, ale ok - może być sobota o 18:00 na skrzyżowaniu tych dwóch ulic. ;) Quote
Ewusek Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 moje dwie dziewczyny na raz dostaly cieczki Ringo jest w 7 niebie... mimo, ze jest wykastrowany, to jednak cos go do dziewczyn ciagnie... hmmm... mam nadzieje, ze nie byl wnetrem przed kastracja, ale tego sie juz nie dowiemy... Ringo ma taki poped, ze Cezar ma juz go dosyc, bo teraz jest jego czas, czyli czas repa i teraz to on chcialby byc na gorze a nie zawsze na dole :-) Quote
Bonsai Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Jak to możliwe, że dogo nie powiadomiło mnie o postach z maja? :( Miło, że piszesz i wstawiasz zdjęcia. Ringo piękny jak zawsze. A że go ciągnie... pewnie był późno kastrowany i pewne zachowania się utrwaliły, Piegus też jak jest blisko suczki z cieczką to sobie przypomina o popędzie. :razz: na szczęście w razie czego - bezpieczny seks. :eviltong: Quote
Ewusek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 jak wroce z wakacji to wstawie kilka fotek Ringo :-) Ma jedna wielbicielke... zaleca sie do niego jak chlopaki w podstawowce do dziewczyn... a on jest tak spokojny...a ona go pasie jak to ONek... Quote
Bonsai Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 To czekamy na zdjęcia. :) Przystojny facet z niego to i wielbicielki ma . :) Quote
Ewusek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 tak dlugo sie nie odzywalam... u nas wszystko po staremu, lęki jak byly tak są ale wpadłam na pomysł, aby Tingo zaczal pracowac - został pasterzem :-) zagania mi kozy i gesi :-) Ringo jako znakomity towarzysz zabaw: TAAAKI jestem szczęśliwy: Quote
Bonsai Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Niesamowite, on to zganianie ma we krwi! I ma u Was jak w raju! :loveu: Quote
Ewusek Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Najlepsze zyczenia w nowym roku przesyla staruszek Ringo, ktory w tym roku konczy 13 lat ! u nas jest juz siodmy rok !!! Quote
Bonsai Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Faktycznie, widać, że już swoje lata ma. :) Jednak widać też, jaki jest szczęśliwy... :) Dziękuję Wam za to! A może uda nam się kiedyś spotkać...? Quote
Ania :) Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 to jest wspaniałe widzieć szczęśliwego staruszka, który kiedyś spędzał czas w schronisku. Jak ten czas leci... a jeszcze pamiętam jak go na spacery w schronie wyprowadzałam :) Quote
Recommended Posts