Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka napisał(a):
O dobry pomysł!

Rimbus i tak zamówiony, jedzie w sobote.
A tamta pani wydała mi się bardzo fajna. Pytała nawet o kastracje, bo ma w domu sunie. Ma jeszcze zadzwonić za 2-3 dni, bo powiedziałam jej, ze on prawdopodobnie pojedzie do domu;)

Pianko ciesze sie ,ze jednak pojedzie do tego domku w Niemczech a tak jak pisalyscie mozna sprawdzic tamten domek z poznania i wrazie czzego podeslac inne psiaki w typie a jest ich na stronie adopcyjnej kaukazow i bernisi naprawde duzo:-( i niestety jest z czego wyberac

Posted

Ten domek w Poznaniu jest chyba fajny. Ta Pani rzeczywiście chciała Benia, ale teraz ostatnio, z ogłoszenia. Ma bernardynke ponoć ze schroniska - więc zna rasę i kocha te psy. Nie zdążyła zabrać Benka - miała dzwonić. A potem już za późno było.
Ta o któej piszecie nie była z Poznania tylko spod Warszawy - Kampinos. Coś ta Pani z Poznania nie ma szczęścia, co chce pomóc biedzie, to bieda odjeżdża lub za TM odchodzi.
A suki nie polecajcie, tam jest suka i to nie będzie raczej dobrze.

Posted

Ta pani z Ponania znów dzwoniła. Ucieszyła się, że Rimbus ma załatwiony dom. Pytała czy mamy inne takie psy w schronisku. Ona chce jakiegos psa z molosów, ale wazne żeby był łagodny do ludzi i do zwierzat. Ma zadzwonić do mnie w sobote.

A ta pani z tych mailów, zaadoptuje innego psa, ma nawet na oku takiego co ma tu na dogo watek i tez choruje na stawy;)

Posted

Pianka napisał(a):
Ta pani z Ponania znów dzwoniła. Ucieszyła się, że Rimbus ma załatwiony dom. Pytała czy mamy inne takie psy w schronisku. Ona chce jakiegos psa z molosów, ale wazne żeby był łagodny do ludzi i do zwierzat. Ma zadzwonić do mnie w sobote.

A ta pani z tych mailów, zaadoptuje innego psa, ma nawet na oku takiego co ma tu na dogo watek i tez choruje na stawy;)

no rewelacja Pianko sluchaj podeslij pani watek ten co wstawila ANETTTA bo z tego co czytam psiak jest lagodna a dom naprawde pilnie potrzebny nawet tymczas..aha na dogo jest tez mlody psiak szczenie mix kaukaza

Posted

Ja też myślałam o Raulu - taki fajny pies. A jest jeszcze taki duży pies, niby borzoj z głową onka, ale z borzoja nie ma nic. Jest ich trochę. A Pani wydawała się naprawdę dobrym domem. Gdyby było trzeba, służę pomocą, mogę się spotkać z Panią w Poznaniu.

Posted

podszepnijcie jej plissssssssssssssssssssssssssss on jest teraz leczony ale ta jego rana to chyba szybko zniknie ale uraz napewno zostanie ....

ale to nie koniec nieszczesc beniów tu tez pomoc potrzeban

u Emir na stronie aktualnosci sunia i piesio bniusie cudneeeeeeeeeeeeeeeeeeee............i kaukaz .......................2 dni i 3 bidy :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

o ile sie nie mysle to Rimbus mial dzis jechac do nowego domu dziewczyny napiszcie cos

Pianko czy mozesz dac namiary na te osoby ,kotre byly zainteresowane nadal adopcja psiakow w typie Rimbusa bo mam kilku kandydatkow

Posted

Jak miał jechac to pewnie pojechał;)
Ja nie byłam w schronisku, więc szczegółów nie znam.
Trzeba poczekac na Justyne lub coolydiane

Pianko czy mozesz dac namiary na te osoby ,kotre byly zainteresowane nadal adopcja psiakow w typie Rimbusa bo mam kilku kandydatkow

Nie mam telefonu od tej pani z Poznania, a pani z maila jest zainteresowana innym psem.

Posted

cudowne wiesci :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:niech mu sie tam szczesci i zdrówko dopisuje

czekamy na inf ..................plisssssssssssssss...pamietajcie o nas