Aaliyah1981 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Pianka napisał(a):Dostałam juz info- Rimbus pojechał:multi: Później coolydiana będzie dzwonic do tych ludzi i pytac jak się chłopak czuje:cool3: Rewelacja naprawde :multi:czekamy na info z nowego domu i moze jakies foteczki:cool3: Quote
madzia828 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 no to super:multi::multi: to czekaMY NA FOTKI I RELACJE:cool3: Quote
Aaliyah1981 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 czy sa juz jakies pierwsze informacje z nowego domku??? Quote
Justyna_wolontariat Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Póki co to fotek nie przecież ta pani nie ma samego Rimbusa a więcej psiaków którymi musi sią zająć. Napisała, że Rimbusek chyba zadowolony jak ma ochotę to sobie spaceruje po ogrodzie zwiedza cały teren a potem sam wraca do domu, nikt nie musi go wołać. Napewno jest zadowolony z takiego domku :) Quote
Mysia_ Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Rimbus wszystkiego najlepszego w nowym domku ;) Quote
Pianka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Rimbus czuje sie znakomicie. Chodzi krok w krok za swoimi właścicielami. A jak go zostawią na dworze to płacze, że chce do domu iść:evil_lol: Lezy sobie przy kominku wygodnie. Odżyl strasznie w tym domu, biega po całym ogrodku. Jest szczęsliwy:loveu: A jeść to by chciał tylko z ręki:diabloti: Zdjęcia zostały juz wysłane na adres schroniska. Justyna moze wklei czekamy...:multi: Quote
Mysia_ Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Pianka napisał(a):Rimbus czuje sie znakomicie. Chodzi krok w krok za swoimi właścicielami. A jak go zostawią na dworze to płacze, że chce do domu iść:evil_lol: Lezy sobie przy kominku wygodnie. Odżyl strasznie w tym domu, biega po całym ogrodku. Jest szczęsliwy:loveu: A jeść to by chciał tylko z ręki:diabloti: Zdjęcia zostały juz wysłane na adres schroniska. Justyna moze wklei czekamy...:multi: no to czekamy :cool3: Quote
ANETTTA Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 sssuuuuuuuppppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr czekamy na fotki :multi::multi::multi::multi::multi::multi:przyznam sie wam ze troche nie wierzyłam ze misio pojedzie do nowego domku kibicowałam mu i bardzo tego chciałam ale do konca nie wierzyłam aaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz :multi::multi::multi::multi::multi::multi:skacze z radosci Quote
Aaliyah1981 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ANETTTA napisał(a):sssuuuuuuuppppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr czekamy na fotki :multi::multi::multi::multi::multi::multi:przyznam sie wam ze troche nie wierzyłam ze misio pojedzie do nowego domku kibicowałam mu i bardzo tego chciałam ale do konca nie wierzyłam aaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz :multi::multi::multi::multi::multi::multi:skacze z radosci ehhhhhhhh dobrze ,ze cuda sie zdarzaja rzadko ale jednak:multi:dziewczyny dajcie znac jesli bedziecie miec wiesci z nowego domu mysle ,ze jak minie troszke czasu i obie strony sie poznaja to napewno dadza znac:p Quote
Natussiaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ale się cieszę że Rimbusek w nowym domku:multi::multi: Quote
Mysia_ Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 czekamy na nowe, same dobre wieści :multi: Quote
Aaliyah1981 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Mysia_ napisał(a):czekamy na nowe, same dobre wieści :multi: nie moge doczekac sie jakis informacji (ale my jestesmy upierdliwe) :p:roll: Quote
Mysia_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):nie moge doczekac sie jakis informacji (ale my jestesmy upierdliwe) :p:roll: tylko troszeczkę :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mysia_ napisał(a):tylko troszeczkę :evil_lol: hehe obawiam sie, ze niemilosiernie:cool3: Quote
jusstyna85 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Na pewno wszystko w porządku.Szczęściarz z niego... Quote
Justyna_wolontariat Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Bardzo przepraszam, ze zajeło mi to tyle czasu ale w schronisku tyle pracy, że nie ma czasu nawet komputera włączyć A to fotki Rimbuska nadesłane z nowego domu Jeden benek poszedł do domu a drugi przyszedł:shake:w głowie się nie mieśi co Ci ludzie robią:-( Quote
Aaliyah1981 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Boze jak fajnie ,ze sa foteczki warto bylo czekac no mam nadzieje ,ze wszystko sie ulozy ...widze ,ze panstwo mja synka w domu fajnie ,ze Rimbusa jest taki lagodny psiak ,ze sie szybko zaaklimatyzowal co do nowego psiaka w schronie to naprawde rece opadaja bo czlowiek sie cieszy ,ze udalo sie znalezc dom a tu historia sie powtarza:angryy:pewnie trzeba bedzie zalozyc mu nowy watek ..widzialas go juz? Quote
ANETTTA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 wrzucaj go tu na dogo i szukajmy mu domku daj linka do watku ....ja mam słabosc do beniulków ..:placz::placz::placz::placz:.ale juz mam takie słoneczko .....:placz::placz::placz::placz: Quote
ANETTTA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 foteczki cudowne ma sie dobrze :multi::multi: Quote
Justyna_wolontariat Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 ten drugi benek ma około 4-5 lat jest sliczny ma chore oczy ale to dominujący psiak merda ogonem cieszy sie na widok człowieka ale mnie już zaatakował gdyby nie to że była na łańcuchu niewiem jak by się to skończyło jednym da do siebie podejść innym absolutnie Quote
Recommended Posts