Aaliyah1981 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Justyna_wolontariat napisał(a):ten drugi benek ma około 4-5 lat jest sliczny ma chore oczy ale to dominujący psiak merda ogonem cieszy sie na widok człowieka ale mnie już zaatakował gdyby nie to że była na łańcuchu niewiem jak by się to skończyło jednym da do siebie podejść innym absolutnie oj to nie dobrze :shake: ale zostal oddany czy blakal sie gdzies??? Quote
credita Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 rewelacyjnie psiak trafił fajne fotki ,pozdrawiamy Quote
Aaliyah1981 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 hej macie jakies nowe wiesci o Rimbusie??? Quote
Aaliyah1981 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ANETTTA napisał(a):sa jakie wiesc o rimbusa dziewczyny dajcie znac jesli jakies info do was docieraja :roll: Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):dziewczyny dajcie znac jesli jakies info do was docieraja :roll: Jest naprawde w dobrych rękach.Wczoraj dowiedziałam sie, że z jego stawami nie jets jednak najlepiej. Quote
Aaliyah1981 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 jusstyna85 napisał(a):Jest naprawde w dobrych rękach.Wczoraj dowiedziałam sie, że z jego stawami nie jets jednak najlepiej. wiecie co jednak wiek robi swoje :-(mimo wszystko lepiej ze jest teraz w dobrym domu to zawsze malenka ulga dla psa.Ale wiadomo cos wiecej?? Quote
Pianka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):Ale wiadomo cos wiecej?? Z Rimbuskiem jest gorzej niestety:-( Już prawie z domu nie chce wychodzić, tylko żeby sie zalatwic. Leży sobie zawsze w kuchni na kocu, albo przed kominkiem. Nadal karmia go z reki, no i byle czego nie zje. Karmy nie ruszy, dostaje mieso, albo konserwy. Ogólnie państwo bardzo sie o niego matrwią. Pokochali go całym sercem i boją sie go stracić w tak krótkim czasie. Wet powiedział, że jego choroba jest już daleko posunięta i trzeba trzymac kciuki, żeby dotarł do wiosny bo wtedy moze mu sie polepszyć, bo wiadomo w zime jest mokra pogoda, deszcz i wilgotno, to jemu ciezko jest. Mimo tego, że jest bardzo chory to jest kochany, czego dotąd nigdy nie miał. Trzymajcie kicuki żeby dał rade przetrwać do wiosny, bo wtedy mu się choć troszke polepszy. Quote
Aaliyah1981 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Pianko nie wiem co juz pisac ...mam nadzieje ,ze to ze teraz jest w domku z ogrodem naprawde przedluzy mu zycie bo nie musi sie forsowac i jest z kochajacymi go ludzmi #naprawde trzymamy za niego kciuki Quote
Aaliyah1981 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 ANETTTA napisał(a):czy ktos cos wie o misiaczku ja mam nadzieje ,ze milczenie swiadczy o tym ,ze wszystko jest dobrze:roll:.Pianko jesli cos wiecie napisz... Quote
Pianka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):ja mam nadzieje ,ze milczenie swiadczy o tym ,ze wszystko jest dobrze:roll:.Pianko jesli cos wiecie napisz... Jak będe wiedziec to napewno napisze;) Quote
Aaliyah1981 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Pianka napisał(a):Jak będe wiedziec to napewno napisze;) czekamy na wiesic postaraj sie czegos dowiedziec :cool3: Quote
Pianka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Niestety Rimbuska już nie ma:-( Odszedł, ale jako kochany pies, mający rodzine, na którą będzie czekał za TM. Rimbusku byłes wspaniałym psem:-( [']['] Quote
Mysia_ Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Rimbusku [* [*] [*] Biegaj szczęsliwie za TM, tam już nic nie boli..... Quote
madzia828 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Rimbusku [*] [*] badź szczęśliwy za tM Quote
eria Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [*] Dobrze że odszedł w ciepłym kochającym domu a nie w schronisku na łańcuchu... Quote
Aaliyah1981 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Boze dziewczyny blagam was powiedzcie ,ze to nie prawda ..znienawidze ten miesiac . dokladnie rok temu odszedl moj niedziwiadek Kapsel .Rimbusku tak mi przykro Quote
niufek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):Boze dziewczyny blagam was powiedzcie ,ze to nie prawda ..znienawidze ten miesiac . dokladnie rok temu odszedl moj niedziwiadek Kapsel .Rimbusku tak mi przykro Niestety ,ale to prawda .Rimbusek nie doczekal sie wiosny :-(.On cierpial , juz nie wychodzil z domu wogole , biedny nie umial mimo lekow przeciwbolowych .On pozostawil w tej rodzinie wielka luke .Najbardziej dzieci cierpialy ,ale nikt nie potrafil patrzec na jego cierpienie :shake:.Ten Pies byl Cudowny i gdy pomysle ,ze on tyle lat zyl gdzies tam na dzialkach ,to mnie strasznie boli. Inni ludzie mieliby radosc wielka majac takiego psa w domu ,przy sobie . Rimbusek mial wielkie serce i jego rodzina szanowala to bardzo .Pokochali go jakby mieli go od szczeniaka i to jest najwazniejsze .On zakonczyl swe zycie przynajmniej otoczony miloscia ,tylko to sie liczy . Tak samo jak nasz Maksiu -Jantar .Zyl 7 lat przy budzie ,a na koniec swego zycia znalazl swa rodzine ,ktora go bardzo kochala . Quote
Recommended Posts