Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Macho']Ale San jagodowej chodzilo o kotke, ktora Ty nazwalas Gadula...przynajmniej ja to tak odebralam ;)[/quote]

:lol: Pewnie zupełnie o czymś innym pomyślałam. Ja wiem, że ona się nie nazywa Gaduła, ale gada i jest to dla mnie bardziej obrazowa nazwa.
Jak by się nie nazywała jest super i wogóle nie wiem jak taki kot moze byc w schronie.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety wczoraj w nocy trzykrotnie "X" podchodził pod ogrodzenie CK ale było nas za mało, żeby go złapać. Jednak dzięki temu, że byliśmy nie doszło do kolejnego nieszczęścia. CK potrzebuje pomocy osób, które mogą poświęcić jakąś swoją nockę na pilnowanie w azylu. Na razie nie wygląda to dobrze, on wie, że pilnujemy tylko czeka na stosowną chwilę, kiedy już nie damy radu albo przez moment nie bedzie nikogo. Tam również nie powinno być przerw w pilnowaniu popołudniami, bo jemu godzina jest obojętna. Tam po prostu trzeba byc do momentu założenia zabezpieczeń, a to niestety trwa.
Ochotnicy na nocki pilnie potrzebni. Proszę.

Posted

Nie mogę nikogo za bardzo na te nocki namawiać, bo to musi być decyzja danej osoby, ale stwierdzam, że o wiele więcej osób interesuje sie tą sprawą z poza Śląska. Czyżby nas było na miejscu tak mało.

Posted

[quote name='erka']Czy ten psychol działa w pojedynkę? A co na to policja?:crazyeye:[/quote]
I w pojedynkę by sobie tam popijał?... Musiał chyba gosci zaprosić :shake:

Posted

ręce opadają na iksa. Normalnie dostał czegoś na punkcie CK!! O co mu chodzi u licha!!!Ktoś kto jest tam, czy możecie napisać czy w ogóle coś wiadomo o nim? Czy to jakiś meliniarz, czy raczej pracuje i uchodzi za porządnego? W tym drugim, przypadku można byłoby z nim pogadać, niech powie wprost co mu leży na wątrobie.Trzymajcie się, nietsety, tylko tyle mogę, mieszkam dokładnie po przeciwnej stronie Polski :(

Posted

[quote name='barbarahorz']Oczy wysłałam pw. Myślę, że wpłaty dokonuje się normalnie tylko bank na zwykłe konto przelicza od razu na złotówki, ale nie jestem pewna. Spytaj osoby do której podałam nr. Powinna być w tym biegła.[/quote]

dla wpłat zza granicy dodaje się specjalny numer banku do przelewów międzynarodowych. Zwie się to IBAN o ile sie nie myle. Taka informacja powinna sie znajdowac na stronie banku. Aha i pamietajcie, ze jesli konto nie jest walutowe, to trzeba doliczyc okolo 40zl za przewalutowanie o ile wplata jest np w euro.

Posted

[quote name='malagos']I w pojedynkę by sobie tam popijał?... Musiał chyba gosci zaprosić :shake:[/quote]

On za zwyczaj obserwuje CK i znajdujemy po nim np. puszki po piwie i paczki po papierosach. Sa jeszcze inne opakowania po spożywczych towarach. Niedaleko jest Tesco i on sie chyba tam zaopatruje. Jest na pewno w pojedynkę, bo przecież juz raz go złapano i był sam. Widziano go w okolicy tez samego.

Posted

Tak w tygodniu też, oprócz wtorków i czwartków, Krzysiu wie.. A na całą sytuację rece mi opdaja, gdybym dostała gnoja w swoje ręce to...chyba byście musieli mi paczki wysyłac do aresztu po tym :oops:

Posted

ludzie, w polskim prawie chyba istnieje cos takiego jak zakaz zblizania sie do danej osoby czy miejsca..moze trzeba porady jakiegos adwokata zasiegnac?
moze da sie go uziemic od innej strony?

Posted

[COLOR=Red][SIZE=4]ZROBIłAM JESZCZE DRUGI BAZAREK DLA POTURBOWANYCH PSóW Z AZYLU:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7006596[/url]
- TORBY, TOREBKI I PLECAK
[/SIZE][/COLOR]

Posted

hm..u nas w Straży Dla Zwierzat jest prawniczka...może jakoś bym ją odszukała ( bo kurczaki nie mam numeru i nawet nie pamietam jak sie nazywa,jeszcze sie nie integrowałam z powodu wyjazdu) i zapytała o te kwestie...