barbarahorz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='Macho']Ale San jagodowej chodzilo o kotke, ktora Ty nazwalas Gadula...przynajmniej ja to tak odebralam ;)[/quote] :lol: Pewnie zupełnie o czymś innym pomyślałam. Ja wiem, że ona się nie nazywa Gaduła, ale gada i jest to dla mnie bardziej obrazowa nazwa. Jak by się nie nazywała jest super i wogóle nie wiem jak taki kot moze byc w schronie. Quote
barbarahorz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Niestety wczoraj w nocy trzykrotnie "X" podchodził pod ogrodzenie CK ale było nas za mało, żeby go złapać. Jednak dzięki temu, że byliśmy nie doszło do kolejnego nieszczęścia. CK potrzebuje pomocy osób, które mogą poświęcić jakąś swoją nockę na pilnowanie w azylu. Na razie nie wygląda to dobrze, on wie, że pilnujemy tylko czeka na stosowną chwilę, kiedy już nie damy radu albo przez moment nie bedzie nikogo. Tam również nie powinno być przerw w pilnowaniu popołudniami, bo jemu godzina jest obojętna. Tam po prostu trzeba byc do momentu założenia zabezpieczeń, a to niestety trwa. Ochotnicy na nocki pilnie potrzebni. Proszę. Quote
ewatr Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 o kurcze ...... Czyli co dalej jest bezkarny i robi co chce :mad: szkoda ze jestescie tak daleko i moge tylko podnieśc wątek Quote
barbarahorz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Nie mogę nikogo za bardzo na te nocki namawiać, bo to musi być decyzja danej osoby, ale stwierdzam, że o wiele więcej osób interesuje sie tą sprawą z poza Śląska. Czyżby nas było na miejscu tak mało. Quote
OCZY Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 No my z TZ -em dalej jesteśmy chętni na nocki! Quote
erka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Czy ten psychol działa w pojedynkę? A co na to policja?:crazyeye: Quote
malagos Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='erka']Czy ten psychol działa w pojedynkę? A co na to policja?:crazyeye:[/quote] I w pojedynkę by sobie tam popijał?... Musiał chyba gosci zaprosić :shake: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ręce opadają na iksa. Normalnie dostał czegoś na punkcie CK!! O co mu chodzi u licha!!!Ktoś kto jest tam, czy możecie napisać czy w ogóle coś wiadomo o nim? Czy to jakiś meliniarz, czy raczej pracuje i uchodzi za porządnego? W tym drugim, przypadku można byłoby z nim pogadać, niech powie wprost co mu leży na wątrobie.Trzymajcie się, nietsety, tylko tyle mogę, mieszkam dokładnie po przeciwnej stronie Polski :( Quote
Vlk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='barbarahorz']Oczy wysłałam pw. Myślę, że wpłaty dokonuje się normalnie tylko bank na zwykłe konto przelicza od razu na złotówki, ale nie jestem pewna. Spytaj osoby do której podałam nr. Powinna być w tym biegła.[/quote] dla wpłat zza granicy dodaje się specjalny numer banku do przelewów międzynarodowych. Zwie się to IBAN o ile sie nie myle. Taka informacja powinna sie znajdowac na stronie banku. Aha i pamietajcie, ze jesli konto nie jest walutowe, to trzeba doliczyc okolo 40zl za przewalutowanie o ile wplata jest np w euro. Quote
barbarahorz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='malagos']I w pojedynkę by sobie tam popijał?... Musiał chyba gosci zaprosić :shake:[/quote] On za zwyczaj obserwuje CK i znajdujemy po nim np. puszki po piwie i paczki po papierosach. Sa jeszcze inne opakowania po spożywczych towarach. Niedaleko jest Tesco i on sie chyba tam zaopatruje. Jest na pewno w pojedynkę, bo przecież juz raz go złapano i był sam. Widziano go w okolicy tez samego. Quote
OCZY Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Tak w tygodniu też, oprócz wtorków i czwartków, Krzysiu wie.. A na całą sytuację rece mi opdaja, gdybym dostała gnoja w swoje ręce to...chyba byście musieli mi paczki wysyłac do aresztu po tym :oops: Quote
Betbet Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 to jest dorosły człowiek? w jakim wieku? Quote
OCZY Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 podobno ma koło 50-tki, czyli nie jest to jakiś gówniarz :( Quote
kako80 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ludzie, w polskim prawie chyba istnieje cos takiego jak zakaz zblizania sie do danej osoby czy miejsca..moze trzeba porady jakiegos adwokata zasiegnac? moze da sie go uziemic od innej strony? Quote
DuDziaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 jak po 50 siatce to ma dobrom kondycje przez ploty przeskakiwac...' To jest psychol... a policja zaewne nic... Quote
baffi2 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [COLOR=Red][SIZE=4]ZROBIłAM JESZCZE DRUGI BAZAREK DLA POTURBOWANYCH PSóW Z AZYLU: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7006596[/url] - TORBY, TOREBKI I PLECAK [/SIZE][/COLOR] Quote
Macho Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 baffi2 - baaaaaaaaardzo dziekujemy !! :) Quote
Ana_Zbyska Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 On ma chyba 55 lat, ale w sumie na tyle nie wyglada. Jezeli stwierdzili jego niepoczytalnosc, to chyba powinien byc w psychiatryku, nie? :shake: Quote
Betbet Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 hm..u nas w Straży Dla Zwierzat jest prawniczka...może jakoś bym ją odszukała ( bo kurczaki nie mam numeru i nawet nie pamietam jak sie nazywa,jeszcze sie nie integrowałam z powodu wyjazdu) i zapytała o te kwestie... Quote
Ana_Zbyska Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Moj kolega tez jest prawnikiem, wlansie konczy pisac prace mgr i dlatego ostatnio nie mial czasu dla mnie, zeby o tym porozmawiac. Postaram jak najszybciej sie z nim spotkac. Quote
diana79 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 kolejny bazarek dla schroniska zapraszam do licytacji oraz proszę o podnoszenie bazarku :lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7024931#post7024931[/URL] Quote
Recommended Posts