Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
cioeszę sie z domku!
Tylko transport ...
A te fotki pudla i jamnisi? ...

Pudel śliczny , srebrny , średni , A jamnisia to pewnie ta , co mi mochalek wystawiała do głaskania .
ULV , zrobisz im wątki ?

Też bardzo się cieszę , że maleńka będzie miała domek . Ona taka kochana bida .

Posted

[quote name='BIANKA1']Pudel śliczny , srebrny , średni , A jamnisia to pewnie ta , co mi mochalek wystawiała do głaskania .
ULV , zrobisz im wątki ?

Też bardzo się cieszę , że maleńka będzie miała domek . Ona taka kochana bida .
To pudel:

a tu jamnisia:

Założe im watki, ale musze się o nich więcej dowiedzieć...

Posted

Pudel gryzący, to może być problem...Musi go wziać ktoś doświadczony, bo znów odda do schroniska.
Kto tu ma doswiadczenie z gryzacymi psmi?....:roll::cool3:

Posted

malagos napisał(a):
Pudel gryzący, to może być problem...Musi go wziać ktoś doświadczony, bo znów odda do schroniska.

On już został wzięty i oddany bo gryzie . Ponoć z tego powodu może nie zostać po raz drugi wydany , tylko .......................:placz:

Posted

[quote name='malagos']Pudel gryzący, to może być problem...Musi go wziać ktoś doświadczony, bo znów odda do schroniska.

Jak to Malagos nie wiesz kto? No...
Bianeczka nasza oczywiście...:evil_lol:
(No dobra...Już siedzę cicho...Zaraz mnie Bianka zastrzeli... :evil_lol::2gunfire:)

A tak na poważnie, to strasznie przykro patrzeć na te biedne mordasy...I tak jak pisze Bianka pudlowi mogą nie dać drugiej szansy..
Biedak...

Posted

[quote name='Alpina']Jak to Malagos nie wiesz kto? No...
Bianeczka nasza oczywiście...:evil_lol:
(No dobra...Już siedzę cicho...Zaraz mnie Bianka zastrzeli... :evil_lol::2gunfire:)

A tak na poważnie, to strasznie przykro patrzeć na te biedne mordasy...I tak jak pisze Bianka pudlowi mogą nie dać drugiej szansy..
Biedak...
Dziękuję , ale Kobi mi już wystarczająco podnosi ciśnienie :cool1:

Posted

malagos napisał(a):

tia, chyba jest tutaj ktoś taki.....mamusia Bianka:evil_lol::loveu:

Posted

Ja tylko tak nieśmiało wtrącę... że jakby udało się maleństwo dowieźć do Katowic (albo w okolice) to 23.09 (wiem wiem jeszcze kooopa czasu) będziemy jechały do Wawy - możemy maleńką przytargać :lol: No chyba, że coś wcześniej wypali.

Posted

BIANKA1 napisał(a):

Chyba ma zaklepany domek , ale ponoć jeszcze jedno takie maleństwo ULV ma na oku .:lol:

ja jestem pierwsza chętna by się dowiedziec jakie?:evil_lol:
Ulv a gdzie tamte 2 maluszki-Pudelek i malun jamnikowaty? mają wątki bo nie widzę