Edi100 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 irysek napisał(a):mowa o innym dziadzie, Nero ma super Panią, a nie Dziada, i nadal zbiera pieniazki na jedzenie :) Uff! wiem, dziad ze szczecinskiej:angryy: Quote
demi Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 chociaz Neruniowi sie udało. przydalo by sie tam niedlugo pojechac za dnia i kilka fotek mu ladnych trzasnac, pokazac ludziskom jak to sadelko mu sie ladnie przyjelo:razz: Quote
papudraczek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Troszkę zaniedbałam Nercia :oops: ostatnio w ogóle dogo zaniedbałam!! mały kryzysik!! obiecałam garnki ale jeszcze nie zdążyłam ich wysłać!! do soboty napewno to zrobię!! dziewczynki prześlijcie mi jakiś nr konta wpłaciłabym z 50 zł na karmę psince!! niewiele ale zawsze coś!! Quote
irysek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 justyna wplacila mi na karme, to ty tez chyba mozesz :) mam dla pani3 patelnie, miske taka do salatek, jakies dwa garnki, ale te od ciebie takze sie przydadza, bo bardzo malo jest. milo jakbys wplacila, bo na koncie nera jest malo pieniedzy :) podac ci na pw konto? Quote
papudraczek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 irysek napisał(a):justyna wplacila mi na karme, to ty tez chyba mozesz :) mam dla pani3 patelnie, miske taka do salatek, jakies dwa garnki, ale te od ciebie takze sie przydadza, bo bardzo malo jest. milo jakbys wplacila, bo na koncie nera jest malo pieniedzy :) podac ci na pw konto? irysku pewnie że na pw, albo gdzie tylko sobie zyczysz Quote
demi Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 No kochani... mam złe wiadomości! Na swięta wielu dogomaniaków zaopatrzyło naszego NErcia w jedzonko, dostał też przed świetami bardzo duzą paczke puszek od firmy Epcorn. Niestety NErcio drugiego dnia świat bożonarodzeniowych odszedł od nas. Miał 15 lat...:-( Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 To przykre. Nerus byl jednak kochanym psiakiem i napewno nie czul sie samotny i glodny. Spij spokojnie Nero :candle: Quote
szasztin Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Dopiero dziś tu trafiłam...... Mam nadzieję że Nero jest szczęśliwy i biega za Tęczowym Mostem........ Quote
papudraczek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 :bigcry: smutne wieści :candle::candle: ale Nercio przeżył kawał życia napewno jest szczęsliwy za tęczowym mostem Quote
wanda szostek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Tak przykro. Chyba nie widziałam wcześniej tego wątku. A co z jego opiekunką ? Jak Ona to zniosła i czy nie potrzebuje pomocy? Quote
irysek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 mi tez okrutnie przykro, zatkalo mnie jednym slowem. zbieralam na niego pieniadze, nakupilam misek jedzenia dla jego wlascicielki garnki i patelnie. nie moglam sie do nich wybrac jakos malo czasu wiecznie, a tutaj taki zawod. nero byl szczesliwy u swojej wlascicielki. zalatwilam mu weta, latwiej bylo mu sie poruszac, mial co jesc. mial wszystko czego potrzebowal. mam nadzieje ze zasnal i sie nie meczyl. pieniadze uzbierane (okolo 200zl) przekaze na inny cel. napisze na watku na co przelalam, zeby mozna bylo to sprawdzic. Quote
wanda szostek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 wanda szostek napisał(a):A co z jego opiekunką ? Jak Ona to zniosła i czy nie potrzebuje pomocy? Jeszcze raz o to zapytam. Pani pewnie mocno przeżyła odejście pieska. Jeżeli była samotna tym bardziej odczuwa pustkę. Pani na pewno potrzebna pomoc - wsparcie. Quote
demi Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 ta pani jest dość trudna w rozmowach, jest załamana, przecież straciła jednego swojego przyjaciela... Garnki i patelnie jak najbardziej sie przydzadzą kobiecie, jeszcze musimy jakiś TV zmontować, ma ktoś może? mam zamiar ją niedługo odwiedzic, wiec sie czegos dowiem, może jakiegoś innego małego piesia jej dać-jakaś taką wielką bidulke. życie okropnie ja potraktowało... Irysku, moze chciałabyś chodź cześć pieniążków przekazać na Miziaka? http://www.toz.wroclaw.pl/adopcja.xml?id=16 http://www.allegro.pl/item303526291_miziak_z_chorym_okiem_czeka_na_zabieg_charytatywna.htmlhttp://www.allegro.pl/item303526291_miziak_z_chorym_okiem_czeka_na_zabieg_charytatywna.html jeszcze o nim dokłądnie na stronie bede pisać, cały czas latamy po wetach, jeszcze do Kiełbowicza musimy polecieć! tyle już nas kosztował, ze masakra. jeszcze tylko domeczek musimy mu piękny znaleźć:shake: Quote
Recommended Posts