Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolinko - juz napisałam dushce, że jeśli go chce to 1 - muszę kogoś poprosic o wizytę u niej - jest nowa na dogo więc się nie znamy:lol:, 2 - jamnisia nie wiem czy będę mogła tak długo trzymać - bo jak wrocę z moimi 3 bykami to raczej nie będzie to wskazane ze względu na jego bezpieczenstwo. Na razie jamniś ma się donrze. Mialam 2 telefony w jego sprawie z terenu Kielc - ale na razie nie zdecydowane chyba za bardzo. Zobaczymy. W razie czego maluch powędruje do znajomych na tymczas.
A gdyby Dushka sie zdecydowala i była wizyta u niej to pozostałby tylko transport!

Posted

[quote name='andzia69']Dzisiaj moja corka zadzwonila do mnie - ponieważ nie jestem w Kielcach, a nad morzem z moimi 3 burkami - i powiedziała,że MAMY 4 psa!!!! No i opowiedziała mi jak babcia przyniosła do domu maluszka, ktorego ktoś wyrzucił, a jej sąsiadka go wzięła, ale nie może dac domku więc...moja mama wzięła i przyniosła do domu - a co! Jeden pies w tą czy tą strone nie ma w sumie znaczenia - tym bardziej,że na razie nie ma mnie i moich psiakow na miejscu.
Trochę to moze chaotycznie napisałam:oops:

No dobra - a więc skoro jest pod moimi skrzydłami to szukam mu oczywiście super domku. Maluch ma - na ich oko - około 2,5 mies - wszystkie ząbki - igiełki;) Muszę wierzyć na słowo. Zdjecie zrobila moja córka więc nie jest to profesjonal, ale ujdzie!!!

No to i on - śpi oczywiście w łóżku!!!!

masz fajną mamę:p pozdrów ją ode mnie koniecznie;)

Posted

erka napisał(a):
I jak z tym maluchem, dalej szuka domku, czy już zamówiony?

na razie szuka - ani DuShka, ani żadna z tych osobm, ktore mialy dzisiaj zadzwonić sie nie odezwaly....

Posted

Jamniś dzisiaj poszedl na dt do sąsiadki pani, ktora go znalazla - moja mama chodzi na zabiegi codziennie, dzieci do szkoly.Ja za daleko... Uznalyśmy, ze to będzie lepsze wyjście niż zostawianie go samego na parę godzin. DuShka chce go zabrać - 15, 16 września. Mam nadzieję,że dotychczasowa opiekunka nie zakocha się w maluszku i nie będzie go chciała sobie zostawić;)

Posted

Ja cały czas jestem gotowa na zabranie niuniusia jamniusia tylko tak jak z Andzią gadałam dopiero 15/16 września naprawde wcześniej nie mam jak
Nie zmieniłam zdania i nie zmienie wezme go, boshe kochany niech ona lepiej sie w nim nie kocha ja go bede kochać:loveu: :loveu:

Posted

eurydyka napisał(a):
rozumiem ze konieczna wizyta przeadopcyjna w Grodzisku Maz, ja niestety mam chwilowo brak autka zeby podjechac

no wlasnie... -- a daleko od W-wy ten Grodzisk??? Nie ma tu kogoś z Grodziska na dogo????

Posted

Niedaleko 30 km na zachód, wiem że was to nie satysfakcjonuje że ja jestem :) z Grodziska
tak czy inaczej zapraszam jeśli to sprawa konieczna do adopcji ciapulka

Posted

[quote name='DusHka']Niedaleko 30 km na zachód, wiem że was to nie satysfakcjonuje że ja jestem :) z Grodziska
tak czy inaczej zapraszam jeśli to sprawa konieczna do adopcji ciapulka

DusHka - damy radę! Nawet jak nie będzie przedadopcyjnej to będziesz zobligowana do zdawania relacji z nowego domu tu na wątku - myslę,że dasz radę;)

Posted

Andzia zawsze możemy się tego 16-go spotkając pogadać dłużej czy to ze mna czy z moja matulą nawet bo będziemy we dwie.
Relacje żaden problem ... jakby co wrzóciłam kilka fotek mojej ŚP Finuchy na jednym z tematów o TM