Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 739
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nawet bunty przy czesaniu idzie mu wybaczyc,bo to fajny pies i nie chowa urazy,poza tym-szybko sie czuje pokonany :p,bo to w koncu nieruchawa klucha ,malo gibka, na kilkucentymetrowych łapkach. Tez uwazam,ze to bardzo oryginalny pies,ktory wzbudzi uwage przechodniow w parku.Jak juz bedzie wziety ze schronu (bo w koncu musi byc,prawda?) to wszyscy beda pytac,a co to za rasa...tak to juz jest.Pamietacie Mandaryne? W schronisku stara chiłka tkwiła pol roku,a w domu,to wszyscy odkupywac chcieli.
Siersc Szpica jest niesamowita.Wystraczy go przeczesac,a zaczyna lsnic,je byle co,a siersc super,zero kołtunow,nic.To co dopiero bedzie w domu!
Portretow do wyboru,do koloru:

umiecie zrobic takie coś? :cool3:

Posted

Nie mam pieska :-( przebywam poza domem 12, a czasem nawet 15 godzin dziennie, do tego średnio raz w miesiącu tygodniowa delegacja - kto by się zajął pieskiem w tym czasie?
Chciałem adoptować Szpicusia na odległość, wspierać jego pobyt w schronie i zabierać na spacery w miarę możliwości, ale Sopot nie prowadzi takich adopcji.

Posted

Widziałem Szpicka - to bardzo okazały piesek. Trochę się zdziwiłem, bo myślałem, że jest mniejszy ;) , ale w realu jest jeszcze sympatyczniejszy niż na fotkach. Z boksu wyszedł z takim "wyrazem mordki" jakby chciał powiedzieć: Cześć, co słychać. Fajnie, że wpadłeś...
Szpicek jest bardzo ufny, nie można go nie polubić, duuużo piesa do przytulania. Jest bardzo żwawy mimo swoich krągłości, taki "uśmiechnięty". Kto pokocha Szpicunia???

Posted

wiem Markofix...potrzebujesz kota,a najlepiej dwa koty :) :cool3:
wspierac zawsze mozna-jest tyle potrzeb,nie ma adopcji wirtualnych,ale zawsze mozna wpłacic datek na konkretny cel :)
a my-wolonatriusze z Dogo,zawsze ten cel pomozemy wybrac :)