akucha Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Tnij... trzeba próbowac wszystkiego :-( Zrób go na lwa! Quote
brazowa1 Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Jakis tam zainteresowany jest...no zobaczymy,jak to sie dalej potoczy,czy bedzie miłość od pierwszego wejrzenia. Quote
Betbet Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 oj no nic nie mowie zeby nie zapeszac [COLOR=Pink][SIZE=1]jak sie nie zakocha to ja go nie rozumiem kompletnie...[/SIZE][/COLOR] Quote
brazowa1 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Kanapa zaliczyl dzis sesje zdjeciowa (Akuszke bedzie serce bolało,bo wybitnie pyniowato wyszedł),przedtem byl czesany i byly bunty.Alez on ma ładna siersc! Quote
Betbet Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 to czekamy na foty, straszie jestem ciekawa, bo to oryginalny psiak wielce wg mnie Quote
brazowa1 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Nawet bunty przy czesaniu idzie mu wybaczyc,bo to fajny pies i nie chowa urazy,poza tym-szybko sie czuje pokonany :p,bo to w koncu nieruchawa klucha ,malo gibka, na kilkucentymetrowych łapkach. Tez uwazam,ze to bardzo oryginalny pies,ktory wzbudzi uwage przechodniow w parku.Jak juz bedzie wziety ze schronu (bo w koncu musi byc,prawda?) to wszyscy beda pytac,a co to za rasa...tak to juz jest.Pamietacie Mandaryne? W schronisku stara chiłka tkwiła pol roku,a w domu,to wszyscy odkupywac chcieli. Siersc Szpica jest niesamowita.Wystraczy go przeczesac,a zaczyna lsnic,je byle co,a siersc super,zero kołtunow,nic.To co dopiero bedzie w domu! Portretow do wyboru,do koloru: umiecie zrobic takie coś? :cool3: Quote
szuwar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ale on krótki jest! Ja ciągle myślałam, że to takie coś dłuuuuugiego na malutkich łapkach.... Quote
akucha Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Cudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja ludzi nie rozumiem :shake: Quote
kaerjot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 akucha napisał(a): Ja ludzi nie rozumiem :shake: Bo Ty zza Buga jesteś :eviltong: Quote
akucha Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 A co to Bug? :roll: Podobno w Grudziadzu to Wisła płynie... może już nie. Kanapa chce do domu! Ja chcę, zeby zniknął ze schronu. Quote
Betbet Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 wstawaj szpicku szkoda dniaaaa idz do domuuuu nianianiaaaaaaaaa Quote
akucha Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Markofix, witamy :lol: Miło, że grono przyjaciół Kanapy się powiększa! Quote
brazowa1 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 markofix napisał(a):Szpicku życzę dobrego domku ;) Markofix,a Ty masz pieska? :cool3: Quote
a-markofix Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Nie mam pieska :-( przebywam poza domem 12, a czasem nawet 15 godzin dziennie, do tego średnio raz w miesiącu tygodniowa delegacja - kto by się zajął pieskiem w tym czasie? Chciałem adoptować Szpicusia na odległość, wspierać jego pobyt w schronie i zabierać na spacery w miarę możliwości, ale Sopot nie prowadzi takich adopcji. Quote
a-markofix Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Widziałem Szpicka - to bardzo okazały piesek. Trochę się zdziwiłem, bo myślałem, że jest mniejszy ;) , ale w realu jest jeszcze sympatyczniejszy niż na fotkach. Z boksu wyszedł z takim "wyrazem mordki" jakby chciał powiedzieć: Cześć, co słychać. Fajnie, że wpadłeś... Szpicek jest bardzo ufny, nie można go nie polubić, duuużo piesa do przytulania. Jest bardzo żwawy mimo swoich krągłości, taki "uśmiechnięty". Kto pokocha Szpicunia??? Quote
akucha Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Szkoda, ze dobrzy ludzie czasami nie mają mozliwosci zabrać schroniskowego sierściuszka do dobrego domu. No cóż, życie... W górę Kanpo nasza!!! Quote
brazowa1 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 wiem Markofix...potrzebujesz kota,a najlepiej dwa koty :) :cool3: wspierac zawsze mozna-jest tyle potrzeb,nie ma adopcji wirtualnych,ale zawsze mozna wpłacic datek na konkretny cel :) a my-wolonatriusze z Dogo,zawsze ten cel pomozemy wybrac :) Quote
Kasia25 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Witaj, Markofix. Wspaniale, że sopociaki przyciągają coraz to nowe grono sympatyków.:lol: Quote
Recommended Posts