akucha Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dziewczyny, nie żartujta - ja nie mogę :placz: Ale w głowie siedzi... Cholera, dlaczego nikt go nie chce, co?????????????????????????? Bedę lać chyba :mad: Quote
vesna30 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Akuszko tylko nie bij już będę grzeczna:loveu: No wiesz nie każdy może mieć bliźniaki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jedne tu........ :) A drugie Tu :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :scared::Cool!: Jak widać na załączonym obrazku TO RODZINA :diabloti: :loveu::loveu::loveu: :diabloti::diabloti: Quote
brazowa1 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Brawo Vesna! hehhehehe,Akuszko,jakby Pyn byl twoj,to Pynia stalaby sie rasowa.kazdy by uwierzyl,ze skoro masz dwa takie same psy,to juz rasa jest ;) Quote
vesna30 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Rodowód też dałoby się załatwić :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :p:p:p Quote
vesna30 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :evil_lol::evil_lol: Rodowodowy PYNIO CZEKA...... Quote
Kasia25 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 vesna30 napisał(a):Akuszko tylko nie bij już będę grzeczna:loveu: No wiesz nie każdy może mieć bliźniaki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jedne tu........ :) A drugie Tu :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :scared::Cool!: Jak widać na załączonym obrazku TO RODZINA :diabloti: :loveu::loveu::loveu: :diabloti::diabloti: Jestem w szoku!!!!!! Biedna Akucha........ Quote
vesna30 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 jaka biedna :):razz: Przecież nie każdy może mieć po dwa psy takiej samej rasy :) :) I to jeszcze RODOWODOWE :):cooldevi::sweetCyb: :scared:....... Quote
deedee77 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Akucha a może ktoś po sąsiedzku???Jak tam u Ciebie z sąsiadami????Psiarze??? Quote
akucha Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cioteczko Wiosenko miła :placz::placz::placz:, ciotki nadmorskie - nie róbcie mi tego!!!! Ja wiem, widzę - ale NIE MOGĘ! :shake: Deedee, sąsiedzi dramat... On musi miec dobry dom, najlepszy, bo to kochaniątko nasze jest. Wigor też czekał. Jemu się uda, zobaczycie! Rodowód mu niepotrzebny, on urodą bije wszystkie rodowody :lol: Ale Pynia ładniejsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
deedee77 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Może jakieś szkolenie sąsiadom????;) śliczne som!!!! Quote
akucha Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Krótkołap prosi, czeka, aż się ktoś zlituje! Quote
vesna30 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Podkołdernik-pospolity chce do domku!!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ma gapa na allegro, ale ja w te gapy nie wierzę... Quote
akucha Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Już 2 gapów ma, ale ja dalej nieufna... Ciotki, pierwszy raz w życiu wystawiłam allegro. Pechowo trafiło, że jemu. Nie dość, że nie wyszło mi estetycznie jak trzeba, nie podałam maila (telefon Wioli dzięki Opatrznosci jest), to zupełnie nie wiem, gdzie go wstawiłam :evil_lol: W psach go nie widzę, w kotach, fretkach i gryzoniach też. To gdzie on jest? Obserwuję sobie aukcję w Moim Allegro - wejścia są, gapy też, tyko Kanapo-Pynia nie ma... Quote
vesna30 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Jest Pynio :) Ja go widzę :):):) http://www.allegro.pl/item280623739_pies_kanapa_ekskluzywny_krotkolap_z_sopotu.html Quote
brazowa1 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 niby wszystko dobrze,Akuszko,ale to nie jest juz moj numer telefonu :oops: Quote
Maupa4 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='akucha']... to zupełnie nie wiem, gdzie go wstawiłam :evil_lol: W psach go nie widzę, w kotach, fretkach i gryzoniach też. To gdzie on jest? Obserwuję sobie aukcję w Moim Allegro - wejścia są, gapy też, tyko Kanapo-Pynia nie ma... a może Ty go wstawiłaś w "wyposażenie - kanapy i inne takie" ...:sg168: jest w "dom, ogród -> zwierzęta -> żywe zwierzęta -> psy" ... tylko jest daaaaleko Quote
akucha Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 :placz: A czego jest daleko??? Miało byc z wyróżnienie, podświetleniem, czy jak tam? Gabi poprawiła ogłoszenie :loveu: Ja poprawię się nastepnym razem! Maupo, ufff - dobrze, że go do mebli nie zakwalifikowali :evil_lol: Quote
vesna30 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Nawet jako kanapa byleby trafił już do domku ;) Quote
akucha Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Trzech gapów ma i nikt nie dzwoni. Niedobre te ludziska :shake: Quote
vesna30 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 :mad::mad: Ludziska dzwonić albo nie obserwować :angryy: Nadzieje tylko robią ...:-(:-( Quote
Recommended Posts