Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam zgłoszenie, pan zobaczył na stronie adopcji sznaucerów info o Alfie, ale jak narazie, nie jestem za bardzo przekonana- pan absolutnie nie zgadza się na kastrację, ścinanie uszu i ogonów ( z tym się akurat zgadzam ), a gdyby był ktoś chętny na rozmnożenie swojej suki z Alfem, to pewnie by się tak stało.

Niby mam powrócić z nim do tej romozwy,ale mnie się to wszystko nie podoba...

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Jest możliwe iż Alf znajdzie dom u Love-Wab, ale jeszcze nic nie jest pewne.
Jak reaguje na inne psy?
Czy byłby mozliwy transport do Zabrza albo chociaż do Wawy?

Myślę, że coś by się znalazło.

Posted

Witam!! Jak już pewnie wiecie jest szansa że Alfi kochany ctr trafi do mnie!
Tate mam po swojej stronie teraz czekam aż moja mama wyjdzie ze szpitala i i mi odpowie :D Mam nadzieję że się uda :D
O Alfim dowiedziałam się od Rybka_39 Kiedy przyjechałam do niej na spacer
od jakiegoś czasu chciała bym mieć czarnysz i rybka o tym wiedziała kiedy do niej przyjechałam powiedziała mi że jest taki ctr w schroniku w elblągu i że ma wątek na dogomani :D Ja jej odpowiedziałam że jak rodzice się zgodzą to go wezme bo mi zależy na ctr mam znajomom co ma ctr i jest fryzjerkom więc jak trafi do mnie to już ma fryzjera. gorzej z pierwszą wizytą u weta i z kastracją u nas kastracja 100zł i kołmierz 40 złoty !!

Posted

eria napisał(a):
utrzymanie psa tej wielkości będzie Cię kosztować dużo więcej niż 140 zł :cool1:

No dokładnie. Przemyśl czy masz wystarczające środki na karmę, weta, środki na pchły/kleszcze itd. itp. Na psa tej wielkości trochę kasy miesięcznie potrzeba... a jak się jeszcze tfu tfu pochoruje to co wtedy?
Kastracja to koszt jednorazowy ale to dopiero początek wydatków na kolejnych kilka lat.