ruda76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ja niestety nie moge nic obiecac oprocz tego ,ze psa pokaże:p A poki co podnoszę przystojniaka bo kawał faceta z niego;) ( w moim typie) Quote
weszka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ruda 3mam kciuki. Może akurat się spodoba. A jakby tfu tfu coś się nie spodobało w Alfie to ja mam kilku takich kawalerów na wydaniu więc napisz do mnie na PW. Quote
Gonitwa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Podbijam kawalera- również w moim typie;) Quote
Rybc!a Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Dzisiaj odwiedziłam Alfika. Był nieco smutny, leżał schowany za budą. Byłam niemalże pewna, że ktoś go zaadoptował. W głębi duszy cieszyłam się, a nagle na widoku pojawił się wielki nochal kudłacza. Poszczekał trochę, pomajtał ogonkiem i pomaszerował w ulubione miejsce. Ot to, cały Alf. Quote
Rybc!a Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Narzucanie narzucaniem, a ciotka Rybc!a swoje zrobiła i i tak mordę wyczochrała ;) Quote
ruda76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 w ten weekend go pokażę:p Tak bym chciała aby się spodobał:roll: Quote
weszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ruda76 napisał(a):w ten weekend go pokażę:p Tak bym chciała aby się spodobał:roll: A więc 3mam kciuki! Quote
Rybc!a Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 W weekend (sobota, niedziela) będę poza miastem, bez neta. Proszę o informację (choćby SMS), w razie, gdyby Alf się spodobał. Quote
weszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Dodałam Alfa na kupsprzedaj.pl - nie zaszkodzi ;) Quote
ruda76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 dziewczyny ogłaszajcie go gdzie się tylko da:p To piękny pies;) Quote
madzia828 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 czekamy na info czy Alf sie spodobał:razz::razz: kciuki zaciśnięte:loveu: Quote
Rybc!a Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Dzwonili do mnie Państwo z Trójmiasta w sprawie Alfa. Niestety, mimo obietnicy, że oddzwonią , nie zrobili tego, a ja nie mogę się narzucać. W każdym bądź razie- duże mieszkanie w kamienicy, kastracja, koleżanka 10 letnia spanielka, a ich wymaganie- SZUKAJĄ DUŻEGO "CIAPCIAKA" Quote
ruda76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 kurcze ja juz o nim im opowiadałam niestety nie mogłam chłopaka pokazac. Mam problem w domu z netem i nie chce łaczyc. Moze w pracy skopiuję jego zdjęcia i wyślę im na pocztę. Quote
Rybc!a Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Byłam dzisiaj w schronisku. Alfa nie widziałam. Myślę jednak, że był za budami, lub w budzie, bo mocno padał deszcz. Quote
Rybc!a Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Byłam dzisiaj w schronisku. Alfa nie widziałam. Myślę jednak, że był za budami, lub w budzie, bo mocno padał deszcz. Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 boszz jaki piękny!!!! moje marzenie taki pies! obstawiam, że do CTRa mu bliżej niż do sznaucera, ale czymkolwiek by nie był jest absolutnie przepiękny!!! Rybciu pewnie nie da rady zrobić fotek bez krat? o! teraz dopiero doczytałam że Rybcia go nie widziała... oby nie trafił nigdzie na łańcuch Quote
eria Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 na moje oko bardziej to CTR ;) ale przepiękne psisko,dokładnie w moim typie :cool3: kilka stron wcześniej była mowa o banerku - to aktualne ? bo bardzo chętnie mu zrobię :lol: Quote
ruda76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Takiego psa raczej trudno nie zauważyc :cool3: a moze jest juz w nowym domu? Quote
Recommended Posts