Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ruda 3mam kciuki. Może akurat się spodoba.

A jakby tfu tfu coś się nie spodobało w Alfie to ja mam kilku takich kawalerów na wydaniu więc napisz do mnie na PW.

Posted

Dzisiaj odwiedziłam Alfika. Był nieco smutny, leżał schowany za budą. Byłam niemalże pewna, że ktoś go zaadoptował. W głębi duszy cieszyłam się, a nagle na widoku pojawił się wielki nochal kudłacza.
Poszczekał trochę, pomajtał ogonkiem i pomaszerował w ulubione miejsce. Ot to, cały Alf.

Posted

Dzwonili do mnie Państwo z Trójmiasta w sprawie Alfa. Niestety, mimo obietnicy, że oddzwonią , nie zrobili tego, a ja nie mogę się narzucać.
W każdym bądź razie- duże mieszkanie w kamienicy, kastracja, koleżanka 10 letnia spanielka, a ich wymaganie- SZUKAJĄ DUŻEGO "CIAPCIAKA"

Posted

kurcze ja juz o nim im opowiadałam niestety nie mogłam chłopaka pokazac.
Mam problem w domu z netem i nie chce łaczyc.
Moze w pracy skopiuję jego zdjęcia i wyślę im na pocztę.

Posted

boszz jaki piękny!!!! moje marzenie taki pies! obstawiam, że do CTRa mu bliżej niż do sznaucera, ale czymkolwiek by nie był jest absolutnie przepiękny!!! Rybciu pewnie nie da rady zrobić fotek bez krat?

o! teraz dopiero doczytałam że Rybcia go nie widziała... oby nie trafił nigdzie na łańcuch

Posted

na moje oko bardziej to CTR ;)
ale przepiękne psisko,dokładnie w moim typie :cool3:
kilka stron wcześniej była mowa o banerku - to aktualne ? bo bardzo chętnie mu zrobię :lol: